Vučić: Noćima ne spavam zbog Kvinte, ne znam da li bih vikao ili plakao od muke 1BETAPHOTO/MILOS MISKOV

Danas će biti verovatno jedan od najtežih dana za mene i Srbiju pošto znam šta donose predstavnici Kvinte, noćima zbog toga ne spavam, ne znam da li bih vikao ili plakao od muke, ali uspećemo da Srbiju nikome ne damo na poklon već da bude naša, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

On je na proslavi 15. godina postojanja Srpske napredne stranke (SNS) u Šapcu ocenio da „dolazi petroka velikih, jakih, najajčih i silnih“, a da je Srbija mala zemlja.

„Moramo da čuvamo narod i decu i mogu da obećam da su čuvati Srbiju“, rekao je Vučić stranačkim kolegama

Vučić je istakao da će se boriti svom snagom „ma koliko da ih je, ma koliko da su silni“ i obećao da će čuvati Kosovo i srpski narod na Kosovu.

On je, tvrdeći da je SNS promenila Srbiju, rekao da je to najnapadanija stranka u političkoj istoriji Srbije i da se bori se za svakog radnika i fabriku i široke auto-puteve.

Dodao je da je SNS bila najprogonjenija dok je bila u opoziciji, ali da je uspela da dobije većinsko narodno poverenje bez podrške iz inostranstva.

Vučić je rekao da Srbija danas „u nelakoj situaciji“ i da će neko reći da je to zbog događaja u Banjskoj, na severu Kosova.

„Ali to nije tačno jer su se konačno dočekali lakog izgovora da pritiskaju Srbiju“ i da nije toga „našli bi neki drugi razlog“.

On je povodom izbora vlasti u Crnoj Gori naveo kako je je, da bi neko ušao u vladu Crne Gore „mora da kaže sve najgore o Srbiji“ i da u Vladu Crne Gore ne može „neko ko je Srbin i ko nije  opsovao Beograd“.

Vučić je ocenio kako se na taj nažin želi zabraniti Srbima da se izjasne kao Srbi.

„Nećete taj dan dočekati“, poručio je Vučić.

Zaključio je da če izbori 17. decembra biti „odsudni“, a članovima SNS poručio da „nema opušatanja“.

„Moramo da ih pobedimo ubedljivije nego ikada i pokažemo da ne mogu da sruše Srbiju“, naveo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari