Vučić nosilac svih lista SNS, Grujičić prva na republičkoj, Šapić na beogradskoj

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako ovi silni doktori i profesori, gledaju na diplome Šapića, Malog i sličnih iz SNS-a.

  2. Para vrti gde burgija nece…ili sto bi moj profesor matematike rekao“čovek je čovek dok ne sedne u fotelju“

  3. A gdje je Simo Spasic. Pravda za Simu. Iako kad vidim ko su im poznati, kakvi li su nepoznati clanovi.

  4. Nemogu da verujem da intelektualci veruju da je Srbija krug dvojke i da su oni Bogom dani a mi ostali da služimo za trice i da im budemo sluge , zeznuli su se neće da može

  5. Cekaj . . . cekaj . . . pa na toj novoj lista nema “ premijerke “ , nema Malog ( ni ostalih ministara ) nema Martin – ovica , Orlica , Djuke , Atlagica , Bozicke , Pilje , Nevene iz Krusevca , Malovicke , i ostalih “ ZVEZDA “ pa ni novih mladih lidera sa brzo poteznih kurseva $n$ sekte . . . pa ni jednog jedinog Djokovica pa ni MICE ( iz EPS -a ) . . . mamma mia . . .

  6. Čak će i naši praunuci umirati sa ovom vlašču. Žalosno koliko je srpski seljak i penzioner glup. Da nije bilo industrijske revolucije sprovedene od protestanata, da su katolici ostali na vlasti, mi bismo i danas imali petrolejke, čeze i kočije Probudi se Srbine, ustani iz decenijskog sna i glasaj za bolji život. Uz SNS ga nećeš imati

  7. Zašto mene ne stavite za Leskovac? Doktor nauka bez ijedne mrlje a nema me nigde, zar Van takvi ne trebaju?

  8. Ja bih, recimo, umesto Grujičićke stavio Kona ili Tiodorovića – dva dokazana eksperta iz kriznog štaba. A umesto Šljapića, obavezno Vesića. Da se čovek lično uveri koliki mu je rejtnig medju beogradjanima – uključujući i one napredne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.