Vučić: Nova fabrika vakcina koštaće manje od kovid bolnice

Ostavite komentar


    1. Djilas -koji drze novce na Mauricijusu i Ostrvu Nauru na Pacifiku.

  1. Bitno je takođe da se osigura da pored fabrike postoji i naučno istraživački centar kao što je to Torlak nekada bio i nadam se opet će.

    1. Predviđa se da sledećih 7 godina svaka osoba treba da primi 3 vakcine godišnje.Zato su potrebne fabrike vakcina.

    2. Pa za budalu i jaram nije loš , samo ako je dobro ofarban , i da se ne zove jaram nego recimo drvena ogrlica!!!

    3. Jeste, ali za godinu dana će se i virus promeniti, pa će i pola već naručene opreme da zastari i neće biti upotrebljiva za nove sojeve virusa.

  2. Puno znači da jedna mala zemlja proizvodi 2 vrste vakcina, Sputnik-V i Sinofarm. Trebamo biti srećni.

  3. Jaoooo kada Evropa bude „ispaljena“ za vakcine eto njih nama na „noge“.

  4. Zadovoljna sam kako vakcinacija ide. Sve je profesionalno odrađeno. Primila sam kinesku jer sam predhodno čitala razna istraživanja. Em što je pravljenja tradicionalno, kao što su se pre pravile vakcine, ima i najmanje komplikacija. Ako EU uvede kovid pasoše ne moraž ni da idem u nju. Ima mesta gde će me primiti i sa ovom vakcinom.

  5. Proizvodnja i prakovanje nije isto.
    Jos jedna fabrika za motace kablova.

  6. Puno bih bio srecniji ako nam vakcine za godinu dana ne budu ni trebale vise.

  7. Уопште нисам заинтересован за било какве вакцине. Али све док је факултативна, немам ништа против. Ако буду то радили присилно, имаће против себе људе који се боре за живот.

    1. Da. Za koji dan, evo već punih 9 godina, ulazimo u desetu. I ne vidi se kraj…

  8. Super mi je ovo u vezi hrvata.Cudi se sto salju protestnu notu u vezi pretnji na drustvenim mrezama,a u srbiji su na desetine mozda i stotine ljudi zavrsili u zatvoru zbog pominjanja njega i clanova njegove porodice na istim tim mrezama.

  9. Ne znam samo zasto se toliko brines i pominjes svaki, ali bas svaki put te „3 %“ politicare. Mani ih se vec jednom covece kad su tako mali i nebitni. A ako su kriminalci- naredi tvojim dvorjanima da ih pohapse ili nas vise mani te price!

  10. Pozitivan pomak je nošenje bele uniforme.Fiksirane izjave koje se opsesivno ponavljaju u unapred pripremljenim ambijentima i ljudima govori o vrlo lošem psihofizickom stanju.

  11. Profesor Panjević sa veterinarskog fakulteta nas ucio da corona virus kao i virus gripa su rnk virusi .Zna se da je vakcina od gripa efikasna 40-60%.Proizvedena na “tradicionalan” način.Kako neko može verovati u efikasnost vakcine od 90-95% protiv rnk virusa napravljena “ starom” tehnologijom. Vakcine se ne prave u fabrikama.

  12. Gde vam je torlak ,zasto se pravi nova fabrika.Torlak ste prodali,ali ste zadrzali direktorska mesta u Torlaku,a novu bolnicu pravite da bi imali za podelu u raspodeli izmedju brace.

  13. Председник државе “добио пет предлога за плацеве“!? Па јеси ли ти грађевински предузимач или Председник државе, алооо?

  14. Ko je to uradio studiju ekonomske opravdanosti te „fabrike vakcina“? Da li će biti isplativa i uopšte potrebna za godinu dana? I onda imamo dve „fabrike“!! Ko to finansira? Kome misli da prodaje te vakcine, možda evropljanima???!!! U međuvremenu, bi mogli da vidimo finansijske efekte za Srbiju od izgradnje Beograda pod vodom – za početak?? Šta je sa saradnjom sa Etihadom i kakva je finansijska situacija u Air Srbiji?? Verovatno ista kao i sa „našim najvećim“ avionom- koji je iznajmljen od Etihada??!!

  15. Lovacke price, ako je vakcinacija toliko uspesna, otadzbina lider dok zla EU crkava od jeda sto je Srbija bolja, otkud onda sad opet zdravstveni sistem pred kolapsom? Sta je sa prvom, najavljenom „fabrikom“? Bila vest neko vreme pa se zaboravilo?

  16. Lično ja se još nisam vakcinisala, ne zato što ne verujem već iz razloga što ne volim ucene i pritiske, tipa Kovid pasoši i ostalo. Zdravlje je prioritet, zbog toga hoću i naravno ruskom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.