Vučić: Novac sam telefonom tražio za put a ne za sebe, tražiću ponovo

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek jednostavno ne moze bez propagande i slikanja na svojim TV. Za svojih 60 godina zivota nisam doziveo da je neki drzavni funkcioner toliko bio vezan da gde god krene uz njega ide Pink i ostale rezimske TV. Sada je dostigao i pretekao i severnokorejskog Lidera Kima.

  2. To možda nije u skladu sa nekim konkretnim članom Ustava ali da „nije ni u suprotnosti ni sa jednim članom“. ?????????????????????????????

  3. A novac mu ostavio tata. On kao nešto gradi. Tako verovatno gradi i svoj vinski podrum.

  4. Ček, ček, ne reče li ovaj „za sebe i SVOJE KOMPANIJE“ ?!? Pa koje su to tvoje kompanije, što ih ne nabroja ?!?

  5. Tražiš ti, preskupi putevi – mnogo više koštaju nego bilo gde u svetu. A ko će to da vraća sa kamatama? Naša deca i unuci? Ne može to tako bogami. Zakoni jasno određuju kako se to radi.

  6. Prvo predsedniku je mesto na zadnjoj klupi zbog bezbednosti a i protokola! Drugo svi njegovi najbliži saradnici “ koje on ne da“ , su sagradili hotele,fabrike,Italija se u nameštene tendera i slično, i onda ide ona fraza, od danas ne može ovo,ne može ono ! Mujo moja!

  7. Koliko Srbija trenutno ima duga u dolarima?!

  8. A kako bi bilo da troši malo svoj novac za svoja slikanja a ne nas iz budžeta ?

  9. Sve sto je predsednik rekao je potpuno tacno, molimo predsednika da ako moze telefonom ili drugacije pomogne i asfaltira put koji vodi od Oruglice (koja je na administrativnoj liniji sa KiM) do Vucja (Opstina Leskovac), kako bi ljudi mogli do lekara i po namirnice jer se sve zivo zbog toga iselilo a ostala staracka domacinstva, unapred zahvalni gradjani sa domovine predsedniku Vucicu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.