Vučić tri dana proučavao odakle stižu pare: Novac za rušenje mene treba voditi kao direktne strane investicije

Ostavite komentar


  1. Niko nas neplaca i netreba nek nemamo hleba da jedemo samo da ti odes sa vlasti prevarantu i izdajnice svoje zemlje

  2. Covek genije tri dana proucavao. Kao da mu nisu udbasi podneli izvestaj. Kakva lazovcina, to svet nije zabelezio.

  3. Слична инвестиција од пре 24 године се ‘колективном западу’ исплатила јер су онда скоро бесплатно добили све српске банке и део индустрије, а оно што нису добили су уништили и без посла оставили милион људи. На њихову жалост, свет није после тога стао и појавили су се нови људи способни и спремни да им се супротставе. Сад покушавају поново, али после дебакла у Сирији и бившој Украјини то више није лако, тим пре што су после масакра много десетина хиљада Палестинаца све маске пале.

  4. Jadan on njega narod voli ali stranci, sa kojima je veliki prijatelj, ne vole pa hoce da ruse SRB jer je on Srbija. Dozlogdio si nam se pa zato hocemo i bez para da se protivimo tvojoj vlasti i tvojim pomocnicima koji su se rnormno obogatili

  5. Pa svi su nam prijatelji, svi nas cene, ulažu u nas, mole za pomoć, najjača smo privreda u regionu….

  6. Helikopter zbog sira. Pre par godina je u Austriji izbila afera zato što je jedan ministar zbog zastoja na putu Wien Salzburg angažirao helikopter.

  7. Av je uvek oprezan, on prati i vrapce da ga ne bi ugrozili, inače uvek je ugrožen, neko stalno pokušava da ga ruši sa legalno pokradenih izbora, danima proučava kretanje novca, … Velika je to paranoja?

  8. Čovek koji strancima poklanja i upisuje u katastar milione kvadrata naše zemlje (Ziđin u Boru) i koji poklanja 2000 hektara najplodnije zemlje u Jadru, kako bi se ona zauvek zatrovala, tobože zbog 5% rudne rente koju će oni sami da obračunavaju pa će na kraju da ispadne 1% rente, ima hrabrosti i obraza da kaže da su nevladine organizacije sa budžetima od par stotina hiljada evra strani plaćenici. A on koristi budžet Srbije za svoju svakodnevnu promociju. I on dozvoljava da naša vojska i policija primaju strane donacije. Ej vojska i policija????????

  9. @Darko. Bolje neka putuje helikopterom da oni ludaci iz pratnje ne ubiju nekoga na putu. A odusevio me je jer je za tri dana postao ozbiljno dobar finansijski inspektor. Mozda da proveri svoj IQ i da probije maksimalnu vrednost. Mensa place za njim.

  10. Zašto predsednik ne kaže koliko to tačno Srbija zarađuje od Borskih rudnika imajući u vidu da kinezi tamo zarađuju milijarde

  11. Dosta je dosta! Ima li kraja ovom putujućem cirkusu? Vrme je za OTPOR ili bežaniju, druge nam nema.

  12. Pa zašto to država finansijski ne podrži kao i Kineske i druge strane investicije.

  13. Kao i obično, njegovo jevtino foliranje, ispod nivoa proje i sira. Koštunicu i Đinđića ne pominji, jer ih nisi dostojan.

  14. Da idu pare na rušenje,idu išle su i SNSu pred 2012 (do duše u manjem obimu) al i taj SNS ima svoje zapadne igrače,gospodnju Mihajlović članovi nisu mogli da smisle,al dotična odradila 8 godina kao ministar,a ima ih još takvih.

  15. NVO ruse Vucica, a samim tim i potpisaniMemorandum o eksploataciji litijuma? Isto smo slusali i za neke zapadne sluzbe. Koje ruse napore sopstvenih vlada da zazivi projekat Jadar. Predsednik tretira gradjane kao obicne debile.

  16. Tako su stranci plaćali još nekome, nekada davno, samo se to danas malko zaboravilo.

  17. Sam ti sebe svojim ponašanjem rusis, svojim odlukama nisu potrebni stranci sam se urusavas. Sta si umislio da Srbija nemoze bez jednog okupatora. Koliko tvog rušenja dosad bi od onog oružja u Jajimcima pa do danas broj se nezna postalo je dosadno nek te posavetujeu oni Izraelci koje plaćaš za savete da zaludjujes i obmanjujes, nek ti daju neku novu ideju

  18. Mi zapravo uopste nemamo zastitu od ovoga Fausta koji nas sveukupno terorise konstantno od jutra do sura sa svih strana i iskljucivo putem takozvanih medija. Ne bih tu imao sta jos da dodam.

  19. „Vučić tri dana proučavao odakle stižu pare“? Kao nekad, na Pravnom: tri dana, za tri dogovorena pitanja?

  20. Kazu da je najvise para stiglo u zemlju od Rio Tinta – za unistenje i semena i plemena srpskog! Sta cemo s tim?

  21. Ete njega u istocnoj Srbiji, pozurio helikopterom.
    A sta bi sa nedelju dana Li turneje po zapadnoj Srbiji?

  22. Strane službe ako hoće nekog da uklone, to mogu da mnogo manje para, nego što Oskar kaže. Dovoljno je da objave sve telefonske razgovore dotičnog, i sam će pobeći u Kinu kod brata Sija.

  23. Kazi covece koja zemlja salje novac ko prima i kakve su veze primaoca sa narodom koji ucestvuje u protestima.To je kao sto si mesecima pricao o nekim racunima Djilasa za koje se ispostavilo da su laz.

  24. A kako to Predsedniče da eminentni stručnjaci i aktivisti koji beskrajno vole svoju zemlju dobijaju najgnusnije pretnje smrću ili bivaju uhapšeni dok ogrezli kriminalci pod tvojim patronatom šetaju slobodno. Kako to, ko to plaća i finansira? To se stvarno dešava poslednjih više od tri decenije, a poslednjih gotdna pogotovo. Ko to plaća? Tebi i tvojima niko ne preti, osim onih kojima si obećao Srbiju, zarad svoje vlastoljubivosti i zbog tog te možda, ko zna kime ucenjuju. Druge nema, od Srbe se ne plaši.

Ostavite komentar


Politika

Vučić više nije relevantan politički igrač u "dijalogu": Nekadašnji ambasador i šef misije SR Jugoslavije u SAD Nebojša Vujović o situaciji na Kosovu 10

Vučić više nije relevantan politički igrač u „dijalogu“: Nekadašnji ambasador i šef misije SR Jugoslavije u SAD Nebojša Vujović o situaciji na Kosovu

Nekadašnji ambasador i šef misije SR Jugoslavije u SAD Nebojša Vujović izjavio je danas da Srbija i Srbi u Kosovskoj Mitrovici moraju da shvate da Aleksandar Vučić više nije relevantan politički igrač u "dijalogu" o Kosovu, te da najava otvaranja mosta na Ibru predstavlja simbol kraha njegove politike.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. i 18. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.