Vučić o Bošku Obradoviću: Mali sam ja čovek da bih razumeo sve njihove pobede

Ostavite komentar


    1. Nije covek niti ce ikada biti, njega najbolje opisuje rec iz horor romana Stivena Kinga – THING

        1. Miki, pobrkao si. Ne daje Đilas sendviče. Ti sigurno dobro znaš gde, kad i od koga ih dobijaš.

        2. Hhahahahah, taj Đilas vam je poprilično postao noćna mora. I kada ga ima i kada ga nema na sceni i bilo gde morate da uzmete u usta. Odavna ste mu prognozirali 3% i onda ga ostavite na miru, a vi bez straha, laganicu i opušteno dalje. Neće da vam on kvari ugođaj, ali pripazite da vi sami sebi ne pokvarite jer je mnogo krokodila, a bara mala. Miki, Miki,……!

        3. Ajde, ne moj tako. Sna se čiji su sendvičari. Nemoj da si plagijator kao tvoj ministar.

    2. Ja sebi često postavim pitanje da li on svojim ponašanjem, govorom i lažima zaslužuije naziv čovek. Čovek je neko ko ima karakter, poštenje, čvrstu reč, ko hoće da sasluša savet i da ga prihvati, a ne da niko ne sme ništa da kaže, a kamoli da uradi dok mu on ne odobri.

      1. Poštovani gospodine, da znate koliko malo znate o politici, nebi ovako nešto ni napisali. Ali ja nemam nameru da argumentima rasplinem Vaše iluzije, zato ostajte mi dobro, i zdravi bili.

  1. Dobro si sam za sebe reko. Mali čovek u velikom telu. Takvi su bili i dinosaurusi.

      1. Jao, Ana, kako si ti vredna. Po ceo dan botujes. Mora da dobijas 3 sendvica. I za dorucak i za rucak i za veceru.

  2. Pozivaju se na Tanju Fajon, zale se evropskom parlamentu, kukaju ispred Skupstine…. i misle da ce proci cenzus ?

        1. Mnogo gore od laganja sopstvene dece je hranjenje te iste dece novcem koji je dobijen laganjem.

      1. Koliko vidim, ovde samo botova i ima, ali sa obe strane. Jedno im je zajedničko, a to je da im komentar staje u jedan red i da je, uglavnom, nepismen. Obratite pažnju i videćete da takvih ima sa obe strane. Normalno, SNS ih ima više, jer ima više novca i članova.

        1. I najbitnije (pored para-koje niko ne daje za te stvari osim SNS-a i clanova), ima vise budala koje veruju u to sto rade. Generalno, kada bi postojao nekakav test inteligencije za pripadnost partijama u SNS-u bi ostao mozda samo Vucic, sve ostalo bi moglo odmah da ide da se juri sa ovcama po planini.

    1. Pa koliko ja znam ne izlaze na izbore… Tako da nece proci cenzus 🙂

  3. Boškić je tek sad puk’o! Kad mu nakaleme Marjanovo čupanje ušiju,ima da se češe gde ga ne svrbi!Pošto neće na izbore ,gubi poslanički imunitet,pa kad ga navataju…

    1. Ne znam sta ces ti Jovane svojoj deci reci kada za godinu dana Srbija pod vama SNS botovima prizna Kosovo, kada sa budemo tukli sa Moldavijom za mesto nejvece bede u Evropi, kada budemo prepoznati i od evropskih licemera za diktaturu u kojij ne postoji pravna drzava niti medijske slobode. Bosko ce tada bar moci da pogleda svojoj deci u oci. A ti samo dalje botuj za plackase robnih rezervi, silovatelje, palikuce, uzgajivace droge, totalne idiote, Oliverove ubice, plagijatore, lazove i izdajnike, oni su ti svakako idoli.

      1. Boško nikad jači nije bio i to zahvaljujući glupostima sns-ovaca. Prvo onaj miting, sam Boško protiv svih, pa onda sramno saopštenje RTS-a. Ni sam Boško nije verovao koliko su mu drugi pomogli da odskoči. I Boško će zaista deci moći da pogleda u oči. A onaj mali mizerni, biće još manji kada mu ispostave nezavisno Kosovo kao račun za cenu održavanja na vlasti.

      2. Da li Vi stvarno verujete u ovo što pišete? Kao neko ko je glasao za DOS, a nikad za SNS, moje mišljenje je da je sada bolje nego 2012. Ne mnogo i značajno da bih rekao kako je ova vlast dobra, ali je bolje. Inače, mišljenja sam i da je ova vlast loša, ali da i nema neke dobre alternative. Sada mi Vi objasnite šta je to u Srbiji bilo bolje 2012. godine.

        1. Ako to treba da ti se objasnjava onda bolje nastavi da zivis svoju bajku.

        2. Evo ja cu Vam odgovoriti. Pre 8 godina za 10.000 din ste mogli mnogo vise da kupite nego danas za isti iznos. A plata Vam je ista kao i tada. Eto, zlatno doba. Sram Vas bilo.

        3. @argh Onomad procitah , da je dvema zenama potrebno po 16000 evra za odlazak u Tursku na operciju , te traze pomoc gradjana . Ja sam u februaru 2011. bio u Turskoj na operaciji POTPUNO BESPLATNO !! A to , sad je bolje …. te plata , te ovo te ono … to je beznacajno u odnosu na primer koji ja navedoh .

  4. Vernike je stvorio Bog, za razliku od ateista koji su postali od majmuna.

  5. Bio si u vlasti kad je proglašena jedna lažna pobeda. Ti najbolje znaš zasto si još na vlasti.

    1. Netačno, u opciji je bila potpuna okupacija zemlje, i ukidanje vojske, što bi se i dogodilo da naša vojska nije junački odolevala 11 nedelja.

  6. On pokusava da bude ironican,zapravo,s njim kao covekom je najtuznije to sto nema autenticnu licnost nego je na sebe nakalemio Seselja i uvek deluje tragikomicno. Boska,po mom sudu,napadaju jer je slican njima,pa strahuju da bi im mogao uzeti deo glasackog tela. Jer,svi su oni,ustvari,radikali.

    1. Ne kopira on Seselja, vec kopira Djindjica, sa enrgijom, i aktivizmom, ali mu nije ni blizu. Nikad nece biti ni blizu Djindjica. A da je mali, s tim se slazem. Ovo je retkost da nije slagao, verovatno prva istinita recenica, zadnjih godina…

  7. Projekti i ulaganje u zdravstvo su još jedan u nizu pokazatelja odgovorne i posvećene politike, A Boško Obradović i opozicija su pokazali svoje lice i gde bi odveli Srbiju da oni upravljaju sa njom.

    1. Ajde?!! Tvojoj superiornoj botovskoj pameti ništa ne može da promakne!

  8. Citiraću velikog Vlasti Stoisavljevića iz replike u Otvorenim vratima, Vojkanu Jakovljeviću: Nisi ti mali, ti si glup, ali bi mogao da recimo, kopaš rovove.

  9. Sarkazmu nije mesto u ovim teškim vremenima. Što se naroda tiče on je nekoliko puta prevaren. Narod stalno varaju upravo političari, svojom marketinškom mašinerijom.

  10. Hahaha, isti pobednicki pristup kao i zadnjih 30 godina. Potcenjivanjem drugih, sve ste jih pobedili, cestitam!

  11. mali čovjek koji je zašao duboku u zonu psihopatologije može da napravi veliku štetu,a ona se već vidi sa strane,iz Srbije se malo teže to sagleda. Odavde sa strane izgleda očajno.

  12. Ne da si mali čovek, već loš! Ne dao Bog Srbiji nikada više takve ljude tvoga tipa. Gde ste vi tu je i nesreća, vaš večiti pratilac. Vučiću Aleksandre, ti si jedna velika sramota na političkoj sceni Srbije.

  13. Kad god ukljucim tv na televizijama sa nacionalnom frenkfencijom i ne samo na njima pojavljuje se Aleksandar Vucic.Cudi da mu ne dosadi da se od jutra do mraka pojavljuje u svim medijima sto ne radi ni jedan Predsednik drzave na svetu.To tvrdim iz licnog iskustva jer sam ziveo van drzave Srbije pa me prosto cudi da mu danonocno pojavljivanje u medijima ne dosadi.Pitam se da li navedeni gospodin od pojavljivanja u medijima uopste ima vremena da se posveti funkciji koju obavlja.On obavlja sve sto je i sto nije njegov posao a mislim da bi trebao samo da se fokusira na funkciju Predsednika a da svi ostali obavljaju ono sto je njihov posao jer ce ako ovako nastavi bas postati dosadan.

  14. Već u drugoj,a i mnogo ranije, rečenici hvali sebe!-Zašto mu Đukić-Dejanović ne zakaže seansu!

  15. Mali, ljigavi čovečuljak, koji se zarad dolaska na vlast prodao. Ko se ne seća, Vučić je 90-ih, pa do 2012 pljuvao SAD i EU, pa je promenio mišljenje uz pomoć SAD i EU i došao na vlast uz pomoć SAD i EU, čak ih naziva i prijateljima. Od 2012 do danas nastavlja da dokazuje da je mali ljigavi čovečuljak.

  16. Netko od predsjednikovih savjetnika bi mu trebao objasniti da cinizam nije izraz duhovitosti, nego bolesti duha.

  17. „Mali sam ja čovek da bih razumeo sve te njihove pobede.“ reče Vučić.
    Mali smo mi narod za tako „velikog genija“ i ne razumemo gomilu njegovih „genijalno velikih vizija“.
    Ovako „mali“ narodi ne zaslužuju tako „velike genije“ al eto imaju ih.

  18. Da li je mali ili veliki nije bitno mojim prijateljima i meni ali je bitno da nam je bas dosadio i da bas iritira sa uvek istom pricom.

Ostavite komentar


Politika

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu 10

Do petka će se znati koalicije za parlamentarne izbore na Kosovu

Politički subjekti imaju rok do petka da CIK-u proglase predizborne koalicije za izbore na početku nove godine. Posle 30. avgusta, svaki politički subjekt koji nije proglasio koaliciju do 30. avgusta biće u obavezi da se sam takmiči na izborima 9. februara. Do sada su samo AAK i Nisma proglasili predizbornu koaliciju. KDI, koji prati svaki izborni proces, ne očekuje da će se ići sa drugim koalicijama na ove izbore.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.