Vučić o filmu „Aleksandar Vučić- državni gambit“: Kada drže pridike o šahu, neka nauče kako se kreće lovac

Ostavite komentar


  1. Ti lovac? Hahahaha Vučiću šarlatane!! Ti o šahu? Ti koji izgubljene figure vraćaš na tablu prevarama i silom. Ti koji igraš šah i menjaš pravila u hodu i to namećeš silom. Puno puta prevarom ili ucenom.
    No, dobro. Shvatio si da ti je kraj blizu pa pojačavaš svo zlo koje možeš da naneseš. Tvoj kraj će biti početak oporavka Srbije.

  2. Istekao ti je rok trajanja ,nikad više Srbija neće imati na vlasti takve manipulatore kakav si ti i SNS .Pa valjda je i svakom konju u Srbiji jasno ko ste o šta ste.

  3. povodom izrazavamo divljenje za psihoterapeuta g. Marića koji vec nebrojeno puta prima na seansu pacijenta slozene patologije,a voli da se pretstavlja kao predsednik ili cesto zamislja sebe kao Srbiju.Naravno,zvanicna medicina se ne slaze sa ovakvim medijskim lecenjem,kurativa mora biti konkretna i redovna.

  4. Toliko se pojavljuje na televizijama da je bas dosadio.Zeljno ocekujem dan kada se vise nece pojavljivati sa „Rekla kazala“ sto ne stoji Predsedniku ,ogovarati opoziciju mesati se u ekonomiju bez dana radnog staza sto bas iritira.Nista on niti njegova SNS nisu izgradili nego poreski obveznici drzave Srbije.Prica o lagodnom zivotu ne stoji jer je daleko od nas obicnih ljudi.

  5. Iz ovog čoveka liju potoci mržnje. On voli da mrzi, da se svađa, vređa, laže… On je oličenje konfliktne ličnosti i negativca. Šta nam se zalomi ljudi! Da li još neko može da veruje u ovo, da mu se sviđa, da ima neku normalnu reč o ovome…? Idu izbori. Pamet u glavu. Samo tada ima smisla šta činimo. Posle je kasno.

  6. Biće ti oduzeto pravo da lažeš po televizijama ,a to je za tebe najveća kazna

  7. Kad prica o platama, velemajstor saha, sto ne uporedi cenu dizela, struje, 2012. i sad.

  8. Ja mislim da je zaista veoma vazno da se njemu, povezanim licima, i svim ostalima uostalom, oduzme nelegalno stečena imovina. To je mnogo važnije od krivičnog procesuiranja. U Srbiji nema preduslova da se stvari poprave ako se lopovima ne oduzme nelegalno stečen kapital. To je slovo „A“ u azbuci.

  9. Tesko je kada covek umisli da je bog. Ocito je da ima neki poremecaj sam sa sobom. Pozivam strucnjake da se oglase i daju dijagnozu da narod zna.

  10. A svi znamo ko je lovac… ili laufer kako kaže Šešelj, što je inače hrvatski naziv.

  11. Opet zamena teza. Tebi će biti oduzeta sloboda, a ne imovina. A tvom bratu će biti oduzeta i imovina i sloboda.

  12. je verovatno za njega početnik!!! A Fišera bi pojeo za doručak! A ima i naša narodna: “ budali je more do kolena „!!!?

  13. Volela bih da znam šta u filmu nije tačno?Pretpostavljam da ona prazna stolica predstavlja odbijanje Vučića da odgovori na pitanja novinarke ,pošto on ne gostuje na N1 ,a zabranio je i svojim saradnicima da gostuju.U filmu su bile samo činjenice ,a ja koja sam sve to doživela i nekako preživela,stalno se pitam kako ovaj narod ima kratko pamćenje i kako je mogao njega ,Tomu, Martinovića ,Natašu Jovanović ,Jorgovanku sa sve vozačem,Dačića , i druge likove ,da bira za bilo šta ,jer oni nakon onoga što su uradili svom i drugim narodima ,ne bi smeli da se bave političkim i javnim delovanjem.Nama kao narodu ,debelo nešto fali.Ako sad neko bude u Bg i drugim gradovima glasao za SNS i Šešelja, koga je Vučić ,iz straha od poraza SNSa ,prigrlio,onda se ropstvo ,a ne sloboda ,prošlost a ne budućnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.