Vučić o godišnjici NATO bombardovanja: Uništavali nam zemlju 78 dana ali slobodu nam nikad neće uzeti

Ostavite komentar


  1. I psole toliko godina secamo se svih zrtva,i nikada nece biti zaboravljene.A agresoriam ne oprastamo.

  2. Sve što su mogli zlotvori su uništili i opot nisu uspeli da nas slome.

  3. Mi smo veliki ljudi koji umemo da oprostimo ali ne i da zaboravimo kakvo zlo nam je Nato donelo, bombardovali su nas zbog čega, što smo branili svoje.

  4. Vučić o godišnjici NATO agresije: Uništavali nam zemlju 78 dana ali slobodu nam nikad neće uzeti

    „KLINAC“ nam nisu „uzeli slobodu“ !
    Ako je „sloboda“ ono sto je Srbija radila 90-tih godina e te „slobode vise NEMA“ !
    Danas je Srbija „čuvar mira“ a pritom „stalno skrguce zubima“ i „sanja onu slobodu iz 90-tih“ kada je mogla „slobodno i samostalno da donosi odluku“ o stvaranju „Velike Srbije“ !
    Prijatelju moj SLOBODNI SU DRUGI i to oni koji su se OSLOBODILI od SRBIJE, e oni danas za sebe mogu reci da su SLOBODNI ali sigurno ne Srbija kojoj je „sloboda dozvoljena taman onoliko kao i nekada Indijancima u REZERVATIMA“ !
    Ako meni ne verujes „probaj da izadjes iz REZERVATA“ pa ces videti koliko si slobodan !
    To sto se „slobodno kreces po REZERVATU“, to samo „krivi stvarnu sliku o slobodi“ !

  5. Nato se svuda meša ali nije mi jasno na osnovu čega oni biraju stranu na kojoj će biti i zašto se uopšte mešaju u nešto što nedotiče njih, negovorim samo zbog nas već za ceo svet.

  6. Za oduzimanje slobode su zaduženi radikali, tačnije, oduzeli su nam je.
    Zadatak izvršen.

  7. Gde su sada ambasadori SAD i Nemačke ,bar da se pokaju i priznaju grešku !

  8. Pa što frajeru ne odeš u Prištinu, Prizren, Košare… pa to tamo ne kažeš?

  9. Hvala Bogu pa su nam se nasli braca Rusi.
    Da ne bese onog S-300 sto su nam Dali bobardovanje bi trajalo 780 dana

  10. Srbija je bila slobodna do dolaska na vlast slobe i dacica mire i julina seselja i vucica dugo traje umorni smo od tolike slobode

  11. Oni su nas uništavali 78 dana a posle si uzeo jednog od njih za savetnika kako da nastaviš dalje…

  12. Sad se bas pravi javio:ratni huskac i ministar informisanja S.Milosevica,radikal i naseljenik Beograda u vreme 1999.Takodje progonitelj demokrata i S.Ćuruvije,jurisnik na gotovinu pod svim mogucim uslovima politike i prilika.Jadnik ,vrlo zreo za hapsenje.

  13. Tebi nisu uzeli slobodu NEGO SU TI OMOGUCILI DA SE USELIS U GARSONJERU OD 117m2, omogucili da vrsis propagandu protiv Curuvije i kaznjavas novine koje ne misle kao vi (sada si prosirio aktivnosti i na novinare). Sada je prilika da nam objasnis i prijateljstvo sa Blerom i Srederom koji su se izuzetno zalagali za to bombardovanje

  14. Za vreme bombardovanja ste sredjival stan koji ste dobili od Milosevica. Izveli ste mamu iz RTS-a neposredno pre bombardovanja, namestali ste ubistvo Curuvije. Vi imate sikiraciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.