Vučić: O izbornim uslovima ćemo razgovarati sa svima iz opozicije, i pod okriljem EU i bez EU

Ostavite komentar


  1. Dijalog jeste vrlo konstruktivan mehanizam za razgovor ne samo različitih političkih grupacija, već i neistomišljenika u opšte, ali svakako nije put „otimanja vlasti“ od onih kojima je narod ukazao poverenje! Neka Obradović na takav dijalog zaboravi!

  2. Kada dete ovako napući usne to je znak da je ljuto i nemoćno. Kada odrastao čovek ovako napući usne to je znak da je ljut jer, uprkos tome što je moćan, ne zna šta da radi jer nije odrastao.

  3. Sve sto je navedeno ovde kao izjava Vucic Aleksandra predstavlja ordinarne i bestidne lazi. To i tako i nikako drugacije !

  4. Da li ce dijalog samnom biti vodjen u Psihijatriji zatvorske Bolnnice ? cisto se interesujem posto poternica NIJE ukinuta >>>Hvala Opstinskom Sudu Jagodina sto me bez fer sudjenja i bez prava na odbranu i bilo kakovo ispitivanje svedoka salje u zatvorsku Ludnicu , HVALA PREDSEDNIKU Republike sto NIJE potpisao ABOLICIJU . Hvala na covecnosti Predsednice Republike Srbije , Bog te Blagoslovio za postupanje prema meni kao Disidentu >>

  5. Da li ce dijalog samnom biti vodjen u Psihijatriji zatvorske Bolnnice ? cisto se interesujem posto poternica NIJE ukinuta >>>Hvala Opstinskom Sudu Jagodina sto me bez fer sudjenja i bez prava na odbranu i bilo kakovo ispitivanje svedoka salje u zatvorsku Ludnicu , HVALA PREDSEDNIKU Republike sto NIJE potpisao ABOLICIJU . Hvala na covecnosti Predsednice Republike Srbije , Bog te Blagoslovio za postupanje prema meni kao Disidentu >> hvala opozciji sto cuti i raduje se progonu

  6. Nerealno očekivati da neko moze doci na vlast bez većinske podrške gradjana Srbije. U ovom trenutku, Vučiću niko ni prici ne može.

  7. Dabome! Kulturni i razumni ( a nadam se konstruktivni) razgovori a ne sramni i grozni napadi sto narod cuje i cita maltene svaki dan! Narodu je toga dosta!

  8. Dijalog je skroz u redu ali sa normalnim, ozbiljnim, razumnim ljudima, ali takve je tesko naci u opoziciji. Na zalost.

  9. SNS ce uvek biti za dijalog i kompromis sa opozicijom, dokle god to vodi necemu dobrom za gradjane Srbije.

  10. Opoziciji su najmanji problem izborni uslovi. Veliki je problem što je dobar deo opozicije imao priliku da se pokaže i dokaže narodu, i što je narod izneverio bio. Dobro je što je vlast otvorena za saradnju po pitanju poboljšanja izbornih uslova.

  11. Kako imati dijalog sa korumpiranom sektom koja je upregla ceo sistem u Srbiji da bi ostala na vlasti? Ja ne vidim nacin osim da opozicija razgovara samo sa EU jer se nje napredni sektasi najvise plase.

  12. Šta o izbornim uslovima uopšte ima da se razgovara?! Postoji Zakon o izboru narodnih poslanika, Zakon o lokalnim izborima, Zakon o izboru predsednika Republike. U navedenim zakonima jasno su regulisani uslovi u kojima se izbori na svim nivoima održavaju. Nisu izbori vučićeva privatna stvar pa da o njihovim uslovima on pravi dogovore ili da njima trguje. Postoje ZAKONI!

  13. Zajecar ima sve .Sva deca zbrinuta ,imaju struju,sita ,obuvena ..,skole imaju mokre cvorove ????
    Samo im STADION NEDOSTAJE.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.