Vučić o izveštaju Fridom hausa: Ništa novo, o pritisku govore tajkunski mediji

Ostavite komentar


  1. Kaze covek koji poseduje 95% medija u Srbiji preko svojih partijsko-tajkunskih drugova.

  2. Bice tih izvestaja jos, budi siguran u to, jer tvoje vreme vlasti neumitno istice.

    Postovanje Redakciji Danasa

    1. Njegov stav je da on tu ne bi nista menjao, kao sto i nece. Nasa jedina sansa je da mi njega menjamo

  3. Nemaju nista novo, rece vodja.
    U izvestaju Freedom House pise da je rad medija ozbiljno otezan, izmedju ostalog jer ih drzavni zvanicnici prozivaju da su izdajnici i tajkuni.
    I onda izadje predsednik drzave da demantuje da postoje bilo kakve prepreke za novinare pa nazove sve opozicione medije tajkunskim medijima koji pripadaju Djilasu, Miskovicu i Solaku i kako on nema s takvima sta da prica.
    U prevodu, u Srbiji zaista nista novo. Sve po starom. Zato Freedom House cak i ne mora cesto da azurira svoje izvestaje.

  4. On je jedna potpuno nebitna licnost i to je ono sto ga pogadja.
    Pravo pitanje je kako je moguce da u Srbistanu postoji patologija izbora ovakvih i njemu slicnih? Nije se Vucko samoizabrao (iako bi on voleo da ta mogucnost postoji) vec ga je narod izabrao i od njega napravio poluboga. Onda je i partija narasla na 700.000 simpatizera.
    Kako je to moguce uopste?
    Da li tome ima leka?

  5. u redu je što ti nećeš na N1, ok shvatili smo da ne želiš kod novinara kod kojih ne možeš sam da pišeš pitanja. ali što si zabranio ostalima da idu na N1, na lokalu je presmešna situacija, beže predsednici opština od slobodnih novinara kao đavo od krsta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.