Vučić o nezavisnosti Kosova: Svima sam u Briselu u lice rekao da neću priznati Kosovo

Ostavite komentar


  1. Mene zanima, kako predsednik zna da izbora nece biti do 2027. godine, osim ako mu neko ovde ili tamo, preko, nije obecao da ce da nastavi da vlada. Mislim da o ovome treba da se pozabave svi lideri opozicije, pa onda o Kosovu, migrantima, Gvantanamu u Srbiji i slicnim temama…

  2. Zahvalio se Vučić Fon der Line što nije i u Srbiji rekla ono što je u Prištini, da je Srbija se fakto priznala Kosovo? Sačuvala ga???? Baš je bila fina. Vučić je de fakto priznao Kosovo, samo da mu jave.

  3. Čije stado toga i livada. Svi moji u užoj i široj familiji posle studija napustili zauvek Srbiju, kuće, stanovi, prazni odveli i roditelje ostali samo grobovi predaka. Srbija se prazni, mladi odlaze, bez posla se ne zivi. Tek Kosovo uopšte nas ne zanima već život naše dece i budućnost njihova da imaju normalan život bez straha od mržnje sukoba, ratova, kolektivnih tragedija, pamtimo 90-te i želimo samo što dalje od prokletog Balkana da budu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.