Vučić o ostavci Haradinaja: Pustiće ga posle 48 sati

Ostavite komentar


    1. Zlatousti je bolji i od biserne skoljke…ona pravi jedan biser ko zna koliko dugo, a ovaj ih se.e non stop. Cudo prirode.

  1. Ode poslovni partner u bajbok. Nema veze, biće drugi. Samo mi sve to plaćamo.

  2. Covek „razume radost, al i neku vrstu zadovoljstva kod pripadnika našeg naroda“ ? Kad je uspeo za 24 sata da intervjuise „pripadnike naseg naroda“ to ce ostati zagonetka. Dakle ovakvog egzemplara majka vise ne radja. Molio bih bez cenzurisanja, rano na sabajle ste poceli.

  3. Kao što si ti „smiren“, „odmeren“, „trezven“ i „neeuforističan“, mašala !!!

    Poštovanje Redakciji Danasa

  4. On je veliki licemer, kada razgovara sa strancima, to je pristojno i sa poštovanjem, a sada nam priča, kako je sve sa Haradinajem nameštaljka, bukvalno moćnici mu pomažu da pobedi na izborima, jer je najtvrđa struja, a ti moćnici su oni isti, koje je do neba hvalio kada se sastajao sa njima, primer je Makron i Merkel. Nije propustio da unapred proglasi izdajnicima i Srbe, koji ne podržavaju njegovu tzv Srpsku listu. On uživa da nekim teorijama zavere zavodi narod, a sebe predstavlja kao mudraca.

  5. A ko je uopste rekao da ce neko da ga „zadrzi“? Za pare koje im daje dodelice mu najluksuzniji apartman u najboljem hotelu dok ne da izjavu…

  6. Glavni cilj je da se formira većina bez Srpske liste. Koristiće se predstavnici našeg naroda za obračun sa Srspkom listom. I ja mislim da će Haradinaj biti pušten, vršiće dodatni pritisak na Beograd.

  7. Misko sti tijedes i koji si ti skole zavrsio kad si tako ‘“pametan“.

  8. Čudno je da mrzitelji na ovom portalu tako ostrašćeno „pljuju“ Vučića, a on rekao sve što je istina. Ja sam već napisao na ovom portalu da je sve to jedno „prljavo pozorište“ i da Haradinaja neće osuditi nizašta, jer je Hag sud za Srbe koji su se „drznuli“ da se suprotstave zapadnjačkoj zločinačkoj družini . Mrzitelji, imate li vi bar malo pameti ?

  9. У понедељак да потпишемо војни савез са Русијом, у уторак да решимо питање косова и метохије, па да видимо шта ћемо даље.

    1. @Dragan*** U sredu plata od 500 EUR,neto,garant! Može?

  10. Niko ne zna sta ce biti,niti iko je ovo ocekivao,osim da ce on pre otici iz Haga nego sto ce doci.

  11. Ne mogu da se stim kakao je AV komentarisao dobrovoljni odlazak svog ideološkog oca Šešelja u Hag. Setite se, Šešelj je otišao da „pobedi Hag“, a dobio je 10 godina za ratni zločin. Ako je AV skeptičan oko Haradinaja,hajde mi, običan svet da se nadamo,da verujemo, da pravde ima i da će i Haradinaj završiti kao Šešelj.

  12. Možda će haradinaja pustuti za 48 sati. Ali kad njegov brat po kriminalu vučić bude uhapšen, neće biti pušten najmanje 20 godina zbog svega što je učinio.Da ne nabrajam, zna Srbija, samo se narod plaši i ucenjen je od sns bande da ne govori…još.

Ostavite komentar


Politika

"Svećlja upadljivo ćuti kada Srbi stradaju, a preti i provocira sukobe": Petković povodom ubistva policajca u Loznici 10

„Svećlja upadljivo ćuti kada Srbi stradaju, a preti i provocira sukobe“: Petković povodom ubistva policajca u Loznici

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju izjavio je da je ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svečlja najnovijim pretećim poruka upućenim srpskom narodu na Kosovu, kao i Beogradu, još jednom potvrdio ko je jedina pretnja miru i stabilnosti, i dodao da kosovski ministar ni reč nije rekao o sinoćnom ubistvu srpskog policajca na službenoj dužnosti u Loznici, za koje je osumnjičen Albanac sa Kosova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.