Vučić o pismu 56 parlamentaraca: To pismo nije protiv mene već protiv Srbije

Ostavite komentar


  1. To je pismo protiv licno tebe, ti vodis i radis po Srbiji sve, bez tebe ni muva ne moze da poleti, prema tome nemoj da se sakrivas iza Srbije!

  2. primio je 5 najvećih obaveštajaca, 10 ambasadora, građane u 05:00h, i ??? Rezultat? EPP manekenstva!

  3. je protiv njega licno. Nije on Srbija. Tako je i Milosevic 90tih svaku kritiku sebe spocitavao Srbiji i to se primalo. On ne pomaze narod u Republici Srpskoj nego Dodikovu diktaturu. Narod niko ne ugrozava. A na Kosovu pomaze kriminalce, a ne narod. Narod zloupotrebljava.

  4. Mnogo im je obećao pa sada skreće sa teme i pravi se da nema pojma. A nije loše da se predstavi kao heroj i žrtva (po stoti put)

  5. Čekaj,stani-ti si u 99% slučajeva personifikacija Srbije-zar ne napadaju tebe?Ili je to podeljeno-pa si ti presedniče,Srbija 23/7,a kad napadaju,napadaju nju,majičicu Srbiju?

  6. Molim redakciju da – najbolje zajedno sa drugim slobodnim redakcijama – prevede to pismo (2min na Google Translator plus 2min lektorata) i objavi ga da ova banda više ne može da laže da je to pismo koje kritikuje samo Srbiju, navodno delo Kurtijevog lobija i tome slične gluposti !

    Poz
    Petar

  7. Da li je iko sa dve čitave između ušiju ozbiljno išta drugo očekivao od ove reakcije Iznoguda ?
    Čista klasika nacionalsocijalističke diktature: šta i ko god je protiv mene, protiv je nacije jer – nacija, to sam ja!

  8. „To pismo nije protiv mene već protiv Srbije“ – JER JA SAM SRBIJA BREEE!

  9. Jedini i vodeći krivac među mnoštvom istomišljenika je Vučić koji vodi politiku uništenja Srbije dok pljačka istu sa svojim tajkunima i kriminalnim grupama koji on formira i rukovodi njima.Sa Vučićem na čelu mi ne stagniramo mi sve više upadamo u glib iz kojeg ćemo se teško isčupati je je sve korumpirano i potlačeno dok koliko dugujemo niko ne zna jer se krije da bi opljačkali još koju milijardu eura dok su na vlasti.

  10. Ko je uzurpirao svu vlast u Srbiji, predsednik ili narod… ovo nije ni n od narodne vlasti, ovo je neznalacka vlast, vlast spinova i lazi, koju vise necemo da slusamo… covece nista ti vise ne verujemo.

  11. Licno je protiv Tvoje Grupe u vlastima Serbie ,,,,Niko nie protiv Serbie ni serbskog Naroda ,,,,,,,,,,,,,

  12. AV oduvek misli da je on Srbija, samo sto ga u tom prati gomila poltrona…

  13. Narod nije dobar i treba da se promeni
    30 godina ga maltretiraju jedni te isti izvode eksperimente u raznim oblicima sa svojim derivatima.

  14. „Zamislite da Ukrajina prizna Kosovo, u jednom danu gubi sve, ceo politički kredibilitet, uopšte ne pričam o odnosima sa Srbijom. Kako posle toga može da kaže da se drži Povelje UN-a“, upitao je Vučić.

    Druze Vucicu, Medjunarodni sud pravde doneo je odluku da proglasenje nezavisnosti Kosova je u skladu sa poveljom UN-a.

  15. LAZOVCINO, naravno da je protiv tebe. Uveo si Srbiju PONOVO u sukob sam najrazvijenijim drzavama sveta. Pises BESMISLENE PAROLE, dajes LAZNA OBECANJA, zavaravas ovaj narod da ce se vojska Srbije vratiti na Kosovo. A sam znas koliko je to BESMISLNO I NEMOGUCE. Krades i pljackas sopstvenu drzavu. Ti si NAAAAAJVECI NEPRIJATELJ Srposkom narodu, od kad je sveta i veka.

  16. Eh jadna Srbija s tobom i tebi slični, al j.b.g kad večina naroda to ne kapira.

  17. Nisi ti ni covek a kamoli Srbija,ti si samo jedan lažov,lopov i kriminalac,eto to si ti.

  18. Pa koliko nisko možeš da se spusti,zarad te funkcije?Srbiju vucko ne vodi Srbija i nije država ta koja zlostavlja i zloupotrebljavaju Zakon,nego upravo ti.Zar nemaš ama baš ni malo pristojnosti I vaspitanja da uvidi i priznas svoje greške?I znaš šta vucko,ljudi sa moralom se izvinjavaju što je civilizovano,a ti si daleko od svega navedenog.

  19. Pismo je upućeno radikalu Vucicu! On nas svadja sa svetom, uvlaci u sukobe i siromaštvo! Od svih nas zavisi da li cemo dozvoliti!

  20. Ukrajna ce zakukati od Vucica. Zapravo, od srba rasutih svuda po svetu ,sto su pobegli od od tog istog Vucica

  21. Na zalost, to je tacno. Ali to su i tvoji veliki prijatelji, bar si tako do juce pricao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.