Vučić o „poluzagrljaju“ predsednika Kine: Znak poštovanja Srbije

Ostavite komentar


  1. Au,ovaj opet moli a oni obecali svasta,doduse po okvirnim sporazumima-nisu obacezujuci-da bi mogli nasi da pricaju pricice.Medjutim kako nas predsednik izgleda na slici ne izgleda mi srecno.Prosli put nam rusi obecali rakete,avione Ukraina,sada Kina opet raketne sisteme i tehnologiju.Pa ko ce sa nama.Svi nas vole i paze i maze.A ovo, vrlo vazno, samo sto ga nije izljubio,verovatno nizak pa nije uspeo.„Kroz osmeh mi je govorio da zna koliko mi je to važno, da vidi moju želju, ljubav, volju da ga dočekam“.Strasno mesanje licnog i drzavnog ali drzava to sam ja.

  2. Ništa se to ne računa dok ga ne obalavi ko master Toma Putina.

  3. Ne sumnjamo u to da te iskreno zagrlio.Ne poznaje te dovoljno dobro inave ti mi ruku ne bi pruzio,tebi koji nikada prema nikom nisi bio iskren i dobronameran!!!

  4. Mnogo srdačniji doček Je bio kad se Plenković predsednik vlade Hrvatske sastao sa kineskim predsednikom i 200 biznismena iz Kine. Bilo je čak i poseta Kumrovcu gde Kina želi da gradi turistički centar u bivšoj političkoj školi Tito (ovo je izjavila žena predsednika Kine). Sad nek Vučić organizuje posetu kući cveća možda i nešto dobije.

    1. Ili neka neka ga odvede na grob Bate Zivojinovica cuvenog Valtera iz Krvavcevog filma Valter brani Sarajevo.
      No salu na stranu; Pojas i Put nece biti kompletni bez kanala Dunav-Morava-Lepenac-Vardar-Egejsko More i tako vodenim putem spojiti Baltik i Egej a sobzirom da su Kinezi vec kupili luku Pirej a verovatno ce i Smederevo sva je prilika da ce se ostvariti san ex predsednika Srbije Nikolica.

  5. Valjda je sada jasno, posle proteklih 7 zaludnih godina ove pošasti koja sebe naziva naprednom, da su oni samo picini poštari vlasne familije iz senke koja jaše Srbijom još od smrti njihovog tatka Broza. Njihove namere, pljačke, planove i zavere sprovodile su sve vlasne porodice od tad do sada, sa kratkim izuzetkom od januara 2001. do marta 2003. godine, ali ova porodica danas je prevazišla sve moguće granice poltronstva i ljudske bede. Žalosno je to što ta vlasna familija koristi srpsko ime i biće u sprovođenju svojih komuno-fašističkih a sada i mafijaških ideja na jadnom, bednom i duboko obolelom brdovitom Balkanu. Otuda toliko blesanje i ponižavanje naših picinih poštara vlasne familije pred belosvetskim vlastodržcima u želji da se obezbedi za navek vlasni sistem kod kuće uz podršku raznoraznih političkih klovnova, botoksiranih i vinipuiziranih vladara iz zlog sveta. Zato se šalje vrhovni picin poštar kinezu i rusu na noge da se pokaže umilnost familije prema kineskim i ruskim belosvetskim interesima za uzvratnu podršku našoj familijarnoj stvari koja ide donekle na ruku njihovim interesima u ovom delu Evrope, u smislu podrivanja obolele EU. Pametnom Srbinu dosta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.