Vučić o poseti Sonje Biserko i Nenada Čanka Kurtiju: Ovakav cirkus još nisam video

Ostavite komentar


  1. Ja sam u svom zivotu cula i videla svasta. Ali ovakav RECNIK nisu koristili ni najokoreliji mangupi. Mogao bi neko ovog coveka koji se postavio na predsedniki polozaj da obavesti, da su uvrede najperostackiji nacin komunikacije. One govore vise o onome KO vredja, nego o onome kome su uvrede namenjene.

  2. Vučić o poseti Sonje Biserko i Nenada Čanka Kurtiju: Ovakav cirkus još nisam video
    Komentar: Aleksandar Vučić, priznao to ili ne javno, on ciljano radi zlo srbima sa Kosova: Stavlja ih pred izbor: Ili ZSO po modelu RS u BiH ili put pod nogu kao u slucaju Hrvatske.

  3. Ima li smisla bilo šta komentarisati osim one stare izreke…Dok je Srba biće i janičara.

  4. Osobno volim snimke Vučića na YouTubu, jer toliko prenemaganja, dramatiziranja laži i polulaži ne vidi se kod normalnih politika, a on o cirkusu?:)

  5. Ко убеди Србе са севера Космета да српска полиција скине униформе и напусти посао, ко наговори Србе да не изађу на изборе и предају српске општине Албанцима … и још много тога ко ….?

  6. @Franc1952

    Osobno „volim“ tvoje „komentare“ malo ko moze da se pohvali sa takvom monumantalnom palanackom srbofobijom.

  7. Bravo za našeg predsednika,otvara dom zdravlja u Bosni,nemam protiv,ovo je bruka a od boga veliki greh.U Železniku na opštini Čukarica ,domzdravlja se renovira više od dve godinen,niko ni repom da mrdne da se završi,za nas bolesne niko ne brine samo čekaju da što pre nestanemo,da nam penzije više ne isplacuju.Više nema kome da se obratimo,jedani kažu nema ,grad i opština para,drugi sve vam zavisi od sns,bože pomozi ovom narodu.

  8. @Dani Kovac

    Srbima na Kosovu zlo cine iskljucivo elikoalbanski nacosi i to ne samo sada, nego od kada su vas Turci kolonizovali na Kosovo, za vreme nacisticke okupacije i za vreme Titovog komunistickog rezima.

  9. Ekvivalent cirkusu viđenom prilikom tapšanja po ramenu od strane Klintona, dovođenje Šredera na stranačku konvenciju na dan NATO agresije ili sedenja na hoklici ispred Trampa.

  10. Pa ko ne bi zaplakao? Sonja Biserko, Čanak i Vučić brinu o Srbima sa Kosova i Metohije! Samo se ne zna ko je veći licemer od njih troje.

  11. Pa uhapsite i Čanka i Sonju ako je to sve istina…podrivanje državnog ustava i sistema…tako reći na srpskom izdaja

  12. Da li si Vučiću razmišljao o tome da i ti odeš do Kurtija ?
    Šta misliš, da li bi tada bilo bolje ili lošije Srbima na KiM ?
    Politika konflikta koju ti vodiš dovela je do toga da sada dole ima daleko manje Srba nego što ih je bilo pre tvog dolaska na vlast. Za to si ti jedini krivac.

  13. Zasto.?.Pa i ti pricas i saraďujes sa Kurtijem ..I to tako da si mu napravio nevidjene ustupke..Zato ne glumataj!

  14. „Ovakav cirkus još nisam video“
    Ko je tebe video i čuo, veći mu cirkus ne treba.

  15. On reče da nije video takav cirkus ali zato građani Srbije dobro pamte njegove brojne sastanke Kurtijem i rezultate tih sastanaka….

  16. kad aca vama kaze ne….
    onda znate vi bolje sta to znaci za srbadije…!
    drugo ;
    jep du bille privremene organe ?? jel…. pa valjda nekad dollazi vreme da za privremene prodje vreme i se ugase…..
    i sad je doslo vreme da se to desi…!
    ljep dan vama

  17. Posle predaje Telekomunikacija, rasformiranja teritorijalne odbrane, policije , pravosudja, Gazivoda i Trepce itd. on koji je povadio sve zube narodu na severu Kosova, pominje cirkus !

  18. Primitivaca sa izborom reči primitivna i nasilnika.
    Činjenica je da on odavno „spasava Srbe“, sa poznatim rezultatom. Činjenica je i da za 12 (dvanaest) godina u sličnoj brizi za Srbe (!!!) nije ni pokušao (!!!) da nađe sagovornika na Kosovu, i da uspostavi kontakt, jer on zna samo jedno: da mrzi.

  19. Otisli su da razgovaraju sa Kurtijem da se spreci iseljavanje Srba sa severa Kosova. Predsednik to naziva cirkusom? Sta je sporno? Ima li predsednik drugacije namere, ili se plasi da ce izgubiti oreol spasitelja srpstva?

  20. Nije Vucic nikakav mangup, on se jos kao radikalski kadar pa do danas ponasa kao seoski dziber sa podmuklim sibicarskim trikovima i retorikom. Medjutim ima zastitu policje , Kobri, Dabri, Saja, Udbe, Bia, cia Mia Fia itd. I nemozes mu nista. Narod je ocajan jer zna da ne moze nista protiv njegovih oruzanih snaga koje ga stite. To je citava prica.

  21. Šta nisi video cirkus?
    Pa ja cirkus gledam minimum 45 godina!
    A zadnjih 12 godina ti si i RINGIŠPIL I HALI-GALI I BROD I ŽENA U TEGLI I TETA NA TRAPEZU…
    SAMO JOŠ NISI VUK JER TO U CIRKUSU NEMA!
    E MOJ TI.

  22. Gde si pobegao, Vučiću, nema te u zemlji a na Kosovu sve sami problemi. Premijer se bavi cenama poštete, ovi ostali ne smeju da pisnu, a čemu ti služiš?

  23. Politika koju vodi udarila u betonski zid Narod na Severu sada i u panici a on putuje i morališe

  24. Covek se tako dobro razume u cirkus, akrobatiku, iluzionistiku i klovnijadu, da bi ‘ladno mogao da se zaposli , recimo kao najavljivac preko megafona i cepac karata na ringispilu. A sta drugo i radi ?

  25. Kako smo dosli do ove situacije sa Kosovom,sta smo mogli da uradimo,a sto nismo,kako bi izbegli da dodjemo pod udar poglavlja 7 Povelje UN po kome je dozvoljena upotreba sile protiv drzava koje krse to poglavlje,kao sto je bila Srbija devedesetih?
    1/Odbili smo da uz finansijsku pomoc,precicom(pre Rumunije i Bugarske,)udjemo u EU i da sacuvamo Jugoslaviju.2/Odbili smo predlog o „asimetricnoj federaciji“,gde bi Srbija,Crna Gora,BiH i Makedonija bili u „cvrstoj“ federaciji,a Hrvatska i Slovenija u „labavoj“.3/Odbili smo i Karingtonov plan saveza suverenih drzava.4/Odbili smo i plan Z 4 za Kraisnike u Hrvatskoj,kojima je nudjeno da Srbi u jednom delu Hrvatske dobiju „drzavu u drzavi“.5/Odbili smo i predlog statuta Kosova u Rambujeu ,da Kosovo ostane u Srbiji, a da Srbija zadrzi sve institucije uz obavezu da Kosovo dobije „vise od autonomije a manje od nezavisnosti“.6/Odbili smo da damo dozvolu da NATO udje na Kosovo,razoruza UCK,sve mafijaske bande i paramilitarne formacije i nakon sto autonomija sazivi,da se NATO povuce.Ostalo je istorija,a sad su nam krivi i Kurti i Vucic.

  26. Jadni li smo mi,kada smo spali na to…da nam Sonja Biserko …a pogotovu Nenad Čanak rešavaju pitanje Kosova!Ja mislim da se državnom aparatu u SAD-u i ostatku Zapada,tresu gaće od straha …kada vide da su se angažovali ovih dvoje!Alo ljudi,problem na Kosovu je projekat SAD-a i ostatka zapada…kako vam to nije jasno???Kako bi drugačije ušao NATO na teritoriju Srbije…da nije Kosova!Kakav Vučić …kakvi bakrači…on se tu ništa ne pita.Bilo ko, da je na njegovom mestu …ništa ne bi mogao, ni manje ni više uraditi…samo onoliko koliko svetski policajac dozvoli!A mi možemo međusobno da se izvijamo,svađamo,vređamo…koliko hoćemo …to nam ne pije vodu!!!Kada to svi shvatimo…tek tada ćemo biti jedinstveni,povezani,bar da se međusobno ne svađamo!

  27. Vučić je obavio svoj deo plana. Razvlastio Srbe na severu i dao signal Kurtiju da je lov na Srbe otvoren, a dalji postupci su na Kurtiju da završi posao. Deca udbe se i dalje igraju srpskom sudbinom

  28. A ti i kada bi hteo da odeš na Kosmet ne možeš; u stvari uvek bi se vadio na ponos koji ti ne dozvoljava da razgovaraš sa bilo kojim njihovim zvaničnikom. Ti možeš da vodiš dijalog samo sa onima koji te održavaju na vlasti.

  29. Nisam Vucicev pristalica, ali ovo sto rade Canak i Biserko je vrhunska sramota. Sastati se sa fasistom Kurtijem je ludilo. Jedini nacin da se s njim „razgovara“ je preko medjunarodne zajednice, to je nasa jedina adresa gde imamo bilo kakve sanse da zastitimo srpsko stanovnistvo na Kosovu.

  30. E ovaj A Vucic je stvarno mentalno bolestan, sve sto neko uradi Nesta normalno njemu smeta jer je on tako napravljen da cini samo loje!

  31. Odvratni su mi i Biserko i Čanak ali je ovaj sve prevazišao. On je zavrsio razgovor sa Kurtijem na Ohridu. I posledicu svega toga vidimo sad. Siptarima je sve predato. Zato on i nema razloga da prica sa Kurtijem. Jedino mu veruje Srpska lista. A i oni su se već udomili u Bg I inostranstvu.

  32. Sad su otkrili stase vucic dogovorio I zakoliko eura,
    Prave kuce u srbiji da oh presele, vucic zna ili u hag ili prods,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.