„Nisam jadnik, molili me da sednem u prvi red, nisam hteo“: Vučić o rasporedu sedenja u Davosu

Ostavite komentar


  1. Mogu da ga mole samo njegovi poslusnici, ali to nece da uradi niko iz ZB ili EU. On bukvalno shvata ono engelsko PLEASE na kraju recenice

  2. Pa kako ludak ludaku da kaže da je lud. Ili kako da nacista nacisti kaže da je nacista? Svašta, baš svašta, ludog li sveta.

  3. Neždero se ćevapa sa lukom, a nije imao žvaku pa mu bilo neugodno sesti među civilizirane ljude.
    Smrdio u čošku.

  4. Nije ovo prvi put. Setimo se komemoracije u cast potpisivanja primirja u Prvom svetskom ratu, zatim posete Beloj kuci pre par godina…….

  5. Pa Putin jeste ludak. Pobio narod, civile decu. Što mu smeta istina? Namerno je seo u ćošak da privuče pažnju i da se ogrebe za rejting. Sada polusvet plače nad tužnom sudbinom njihovog „junaka“.

  6. On tamo predstavlja Srbiju. Kako je on odlučio, Srbija neće da bude deo toga društva, već se dobrovoljno izolovala. On nema pravo na takvo ponašanje. Ako on ne želi da bude deo sveta, njegov izbor. Neka se povuče i to saopšti. Mislim da građani Srbije žele da njihov predsednik bude zajedno sa predstavnicima ostalih država. To što on radi nije uputno ni za kafanu.

  7. Jel to najvažnije bilo da se kaže. Prilično jadno, stolica je bitna, nekom veoma.

  8. Posle čitanja svih komentara pitam se gde mi to živimo i ko smo. Toliko ne ružnih nego odvratnih reči i epiteta, a da čoveka lično ni neznamo. Možemo se ne slagati sa stavom ali gde je dokaz da je sve to što raznorazni tvrde da jeste, lopov, kriminalac ………

  9. Mučeniče, što se patiš sa slepcima koji ne vide tvoju pristojnost, iskrenost i znanje? Idi lepo sa Korejom, Belorusima, Rusima, Madjarima, Turcima, na Istok, što dalje od ovih baraba, neznalica, malog BDP, ološa Zapada! Idi, i ne okreći se. Ostavi nas da se sami branimo, molimo te.

  10. Nije bitno gde je sedeo,bitnije je,sta je on tu uopste i trazio.Ovo je ekonomski forum,tu je treba(o)la biti premijer,ali setih se,Srbija nema premijera.

  11. Tamo ste otisli zbog interesa Srbije, ali ko jos sedi tu zbog Srbije, vi ste vas posao zavrsili odavno ste milijarder, sad malo sa strane, ja bih pre rekao da ovakvo mesto bira djak koji nije naucio gradivo.

  12. Dal je realno da je tema raspored sedenja? A svi jos komentarisu gde je sedeo? Zar nije bitnija tema panela i razgovora? Nije on foto model ljudi! Kada je bio sa najvecim liderima sveta slike me tada a ni sada nisu interesovale vec sadrzaj. O majko mila koliko smo propali kad se nasladjujemo glupostima o magarecoj klupi a sustinu izbegavamo jer je mnogo to za nas mozak. Pirove pobede za male ljude

  13. Vi mene da postavite u prvi red? To ne dolazi u obzir. Zna se vase mesto ponavljaci jedni. Vase je mesto u bednom prvom redu, a ne u pocasnoj magarecoj klupi kao meni.

  14. Kako god da je , ovako ogavne komentare nisam mogao zamisliti. Ne treba nama niko sa strane da nas mrzi. Dovoljni smo sami sebi. Gadan smo soj.

  15. „Pa kada vidite da politički protivnici nemaju ništa da kažu o vašem radu, rezultatima, znanju jezika, …“ E jado i bedo! Kojem tvom radu, rezultatu i znanju?! Politički protivnici?! Nisi ni za podrum.

  16. Kako mi Srbi nista ne znamo o svetskoj eliti!!!!! Za takovu „velicinu“, kao sto je Vucic moze sve predstavljati dobar „polozaj“, jer tako mudre reci ce se cuti i na onoj strani sveta. Boze, Boze, da li nista naucili niste’! Pacja skola!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.