Vučić o reakcijama i izjavama Ponoša: Kakve su to majko mila gluposti

Ostavite komentar


  1. Нисмо толико паметни да у часу изговоримо толико лажи то може само демонизован човек коме је отац демон

  2. Da li ima neki psiholog dobar da nam protumači ovoliko krivudanje u izjavama? Napad je uvek najbolja odbrana izgleda

  3. Nisam siguran da bi sadasnji Nacelnik Generalstaba smeo bilo sta da uradi samostalno bez amina g. Vucica. O topljenju tenkova i jos po necemu receno mnogo puta da to nije radjeno a po gotovo ne bi moglo kod nas, ali lepo zvuci zar ne pomenes to godisnje desetine puta i bas lepo zvucu zar ne g. Vucicu. Ziveli

  4. Vucevic ima priliku da popravi“gresku“Ponosa.Neka digne migove,dronove i ostalu vojsku sa njim i Vucicem na celu,pa udri na Kosovo i NATO!

  5. Kaze, Ponos topio tenkove. A on dize migove zbog tablica. Pa rasporedjuje haubice negde da napadne nato. Pravi sibicar. Steta sto je narod zrtva njegovog sibicarenja.

  6. A SPS izgubio rat, i dalje na vlasti, ministar u vladi koja je izgubila rat predsednik,oni nisu izdajnici, samo Ponos!!!E moj predsednice…

  7. Prvi lazov Srbije kaze za necije izjave da su gluposti?!? Ne treba da brine, niko pa ni Gospodin Ponos mu ne moze ugroziti ovu titulu.

  8. Neradnice jedan ti ces da komentarises ostvarenog coveka, generala. Bitango radikalska.

  9. Moram priznati da ja tog Vučića od kada znam za njega NIKADA nisam „gotivio“ a sada kada ga vidim onako „snuzdenog i jadnog“ i kada vidim kako mu sada svi „sedaju na muku“ prosto mi ga nekako bude zao !

  10. Ne komentarisu se navijaci i izdajnici.
    Sankcionisu se u svim državama sveta.
    Da stvorimo drzavu.

  11. A ko se useljavao u veliki stan dok su drugi ginuli na Kosovu? Sadasnji veliki lazov

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.