„Lažu nas sve vreme, u istoriju će ući ono što sam rekao“: Vučić o rezoluciji o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. У историју је одавно ушло оно што си рекао. Сто муслиманских, за једну српску главу.

  2. E moj Oskare,ti si veliki manipulator i lazov,to mozes pricati tvojim zavedenim ovcama,dobro si savladao gradivo o cuvanju vlasti svim sredstvima!Ti vladas lazima i manipulacijama evo vec 12 godina!

  3. Pitanje za faraona.Kažete da zajedno sa Orbanom idete u posetu ranjenom premijeru Slovačke.Za svaku pohvalu. E, da li ste Vi i Toma Nikolić bili na sahrani našeg Z.Đinđića?NE!

  4. Predsednice ovako ako se nastavi za 50 g. Tu vašu planiranu istoriju u Srbiji neće imati ko da ući.

  5. Jedan od razloga za rezoluciju je i da opravdaju bombardovanje Srbije bez odobrenja UN, jer se plaše da će Srbija tužiti, što i treba!!!!. Koje zemlje su inicijatori rezolucije!!!!!. Nemačka, koja je izvršila genocid čovečanstva, Engleska, koja je izvršila genocid nad Afričkim kontinentom i obogatila se na tuđoj nesreći, pljačkajući ga i ubijajuči stanovništvo, pretvarajući ga u vlastite robove, Amerika koja je izazivač ratova po svetu, zbog svojih interesa!!!!!!.

  6. Stvarno -cirkus. Kada jedan „baron Minhauzen“ -dokazani lažov, tvrdi da ne on, nego drugi lažu! Da političari lažu- to stoji, ali ovaj sa Novobeogradskog asfalta je u laganju sopstvenog naroda, uz to i drugih, svakako br. 1 pretekavši i svoj uzor -poznatog Nemca!

  7. Zali Vucko sinoc u intervju sto pravo glasa u UN nemaju Ekvador i Venecuela, jer bi oni sigurno glasali protiv rezolucije. Nisu platili clanarinu za UN pa zato ne mogu da glasaju. Bas steta. Jer to su jos dve drzave na spisku vrhunskih demokratija (zajedno sa Kinom, Rusijom, Belorusijom, Severnom Korejom) koji su prijatelji Srbije. A drugo oko u glavi, nasa bratska Crna Gora ce da glasa za rezoluciju.

  8. Bedno Aleksandre Vučiću.
    Stid me je svake tvoje reči i načina kako predstavljaš i vodiš Srbiju.
    Istorija će te sigurno zapamtiti, ali na suprotan način od onoga kome se nadaš.

  9. Teško je shvatljiv taj fenomen Vučić. Kažu nema slobodnih medija ni izbornih uslova ima fantomskih birača. Ne tako davno nije bilo ni slobodnih medija ni nikakvih birača, ni mobitela ni društvenih mreža. Kad nas niko nije čuo slušali smo na kratkim valovima BBC, France international, Glas Amerike. Nije se dobro čulo ali ipak smo znali sve. Nikome nismo dozvolili da iz nas pravi budale, imali smo dostojanstvo. Izgleda da se u ljudima nešto promenilo, olako padaju na šarm kojeg več odavno nema. Ostala je samo ovisnost na Manipulatorova lažna obečanja. Narod se naivno upecao i traži svog Dilera do zadnje pare, kao kod svake ovisnosti. Možete zabraniti sve režimske medije, ljudi če glasati za Vučića. Ovisnost je bolest i takva može da se leči i resolucijom UN o Srebrenici. Na ljutu ranu ljutu travu.

Ostavite komentar


Politika

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije? 8

Da li je Kosovo spremno da odgovori na pretnje iz Srbije?

Predsednik kosovske skupštine Gljauk Konjufca rekao je da institucije Kosova podržavaju premijera Aljbina Kurtija i uslove koje je postavio u Briselu, kao i da je Kosovo spremno i u koordinaciji sa saveznicima da odgovori na "svaki napad iz Srbije", piše Kosovo online prenoseći Ekonomiju onlajn.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.