Vučić o sastanku sa Varheljijem: Dobar i otvoren razgovor sa iskrenim prijateljem Srbije

Ostavite komentar


  1. Bivsi komesar je bio sve osim prijatelja Srbije. Nije on nista uradio na povezivanju Srbije sa EU, naprotiv. Njegovi zadaci, koje je za svog sefa i naseg gazdu veoma uspesno izvrsio su bili politicka i ekonomska saradnja. Zahvaljujuci tome mi sve vise licimo na profasisticku Madjarsku, a za uzvrat je gdin Orban (ili njegov sin, svejedno), zauzeo polovinu Vojvodine. O glasanju Madjara da ne govorim.

Ostavite komentar


Politika

Jevtić: Priština će preduzimati sve radikalnije poteze protiv Srba 10

Jevtić: Priština će preduzimati sve radikalnije poteze protiv Srba

Predsednik opštine Štrpce i potpredsednik Srpske liste Dalibor Jevtić izjavio je, povodom pokušaja Prištine da preuzme srpsku imovinu u toj opštini, ali i u Gračanici i na severu Kosova, da je osnova politike Aljbina Kurtija nastavak institucionalnog nasilja i terora nad Srbima i upozorio da će Priština, u susret izborima na Kosovu, preduzimati sve radikalnije poteze protiv Srba.

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.