Vučić o sastanku u SAD: Neće videti našu saglasnost za članstvo Prištine u UN

Ostavite komentar


  1. Na svaki zarez da se pazi, da ne bude posle taknuto maknuto. Svi znamo da ste vesti u sahu a niste ni naivni sto je plus , zato srecno . Napomena: Najopasnija su dokumenta koja predlazu koja mogu da se tumace po nekim njihovim Svemirskim pravilima , nikada se ne zna sta sve mogu da povezu , zato velika paznja, cetvoro ociju , sa potpisom .

    1. Ponovo nastupa druga strana bez konkretnog, vec kao pokvarena ploca, izmislja i trazi nemoguce. Potrebno je vece zalaganje zemalja clanica EU, vec duze vreme, ali i USA.

  2. „Veliki“ napadaju „malu“ zemlju Srbiju.Kanda oni nisu tako veliki a mi tako mali kad izdržimo sve udarce.

    1. Ajd’ u 100 marke da će pričati drugu priču kad dođe iz Amerike.

          1. @Ana***Koliko vidim Kosovo ima svoj nezavisni Parlament,predsednika,premijera,poslanike,Vladu,priznanje nezavisnosti od oko 100 zemalja članica UN,a vi sada debatujete o njihovom ot(D?!)cepljenju?

  3. Tako je neće, čuće samo neformalno non pejper priznanje pre izbora u Americi.

  4. „Braća“ Rusi trampili priznanje Kosova za umanjenje sankcija zbog aneksije delova Ukrajine, a diktator – huligan vučić mora da potpiše obećano da ga ne bi sa Zapada pustili niz kanalizaciju.
    Nego, što za ove izbore nema Merkelove da ga primi ili Makrona da mu poželi uspeh na lažnim izborima ?
    Polako se urušava kartel braće i sinovca vučić.
    Služba mora iznedriti nekog novog koga će nakon gubitka Kosova (a radi opstanka mafijaškog sistema) „bog poslati da spasi Srbiju i sačuva nam Vojvodinu i Sandžak.
    Pa poslušnici vi izađite na lažne izbore i glasajte za ovog izdajnika i krimosa, pomozite pogubljenom huliganu da izda Srbiju !

  5. Imamo veliki problem, imamo jako loš tajming, ali ne trebamo da odustajemo, a pogotovu da budemo negativni , jer svakako je lako blatiti nekoga ko nešto i pokušava da uradi ili da promeni.

  6. Srbija je Briselskim sporazumom spasla srpski narod na Kosovu i Metohiji i dobila mogućnost da uloži „ogroman“ novac u zdravstvenu i obrazovani infrastrukturu u srpskim sredinama na Kosovu.

  7. Plasi me fonetska slicnost …!! Srbija- Sirija… A i dirigent Lavrov je tu…A Predsednik podseca na juke-box…Ubacis mu novcic , i on peva drugu pesmu…

  8. Pregovaralo se i u Briselu i po američkim ambasadama i nikad nismo informisani o detaljima i zaključcima. Nećemo to čuti ni ovaj put. Kao građane ove zemlje nas ponižavaju. Pre očekujem da Grenel saopšti o čemu se razgovaralo i šta je zaključeno.

  9. Priznanje dela teritorije Srbije kao nezavisne drzave, bez obzira da li se radi o Kosmetu ili nekom drugom delu, jeste i uvek ce biti cin veleizdaje.

  10. Prijem Kosova u Ujedinjene nacije je ne prihvatljivo i ne legitimno i protivnom svakom ustavu

  11. Predsednik Vučić o sastanku u SAD : Neće videti našu saglasnost za članstvo Prištine u UN !

  12. Mnogi bi da reše pitanje KIM , Vučić gleda da Srbiji i njenom narodu bude prihvatljivo takvo rešenje.

  13. Srbija drzi svoj stav, necemo dati saglasnost na clanstva u organizacijama Kim.

  14. Ovaj čovek se već više puta izborio da do članstva samoproglašene države u UN ne dođe. Danas smo u još boljoj poziciji. Za nas je KiM sastavni deo Srbije i o tome nema polemike.

  15. Ništa sem ponovnog potpunog integrisanja Kosmeta u ustavno-pravni poredak Srbije.

  16. Princip i disciplina i osećaj da ne puštas svoje ni po koju cenu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.