Vučić o slobodi i srpskoj državi u Orašcu

Ostavite komentar


  1. „Množite se i napunite zemlju“…….. da JA vladam u slobodi od svake odgovornosti kako i priliči. Pa ne mogu baš svi da budu slobodni – ko zna našta bi to izašlo. Bitno je da je sve pod kontrolom. Mojom, naravno.

  2. O kakvoj ti slobodi pricas Vucicu zemlju si izdao i prodao da bi tvoja familija i drugari imali sve sto im se prohte. Sram da te bude da skrnavis nasu istoriju tvojom poganom propagandom.

      1. E dasu imali hrabrog ratnika, današnjeg ministra vojske Vulina gde bi im bio kraj !

      1. Gđa. Grabar-Kitarović bi makar bila predsednica susedne države, no ne verujem da su organizatori podelili pozivnice šefovima komšijskih država, ali šta je ovaj mulac, koga on predstavlja u Orašcu, i ko ga je i zbog čeka pozvao?! Nije se valjda pojavio nepozvan i održao ono mucavo i tupavo slovo?! Ja se ne sećam da su se onomad u Orašcu okupili bosanski knezovi da dižu bunu protiv odmetnutih janjičara, rođače, nego srpski!

  3. zar njemu treba više verovati. samo jedna od laži da se neće nikad kandidovati za predsednika.Ljudi pa zar nemože još koji oktobar da se desi ali da nepobegne sa batom nego ovde na sud da dokažu zaređeno.

  4. Vreme u kojem se plaća Toni Bler za savete kako medijskom manipulacijom sakriti antiustavne akcije pogubne za srpski narod. To se radi preko dobro obučenog glumca.

    1. Ma, idi begaj! Srpski narod je ustavna kategorija, pa će jedna promena u toj kupusari da ga ugrozi!? Znaš li ti, more, koliko smo mi ustava preturili preko glave?

  5. iz Smedereva deset autobusa … svi dobijaju po dva slobodna dana zbog praznika i po jedan sendvič …3.000.000.,00 din.samo za dnevnice i sendviče plaćamo svi mi …

  6. Kakvo zlo je ovaj covek, laze da treba gledati u buducnost a ovamo dize spomenike na svakom cosku o proslosti, pali vatre o proslosti, mase krstacama kao da samo pravoslavci zive u Srbiji. A sta radi strani drzavljanin ludara Dodik stalno u vrhu vlasti? Ocita otimacina Bosne je zlo nase politike.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.