Vučić: O terminu izbora ću se dogovoriti sa političarima koji su najavili izlazak

Ostavite komentar


    1. Ko o cemu Vucic o izborima, jasno je i njemu da mu dogoreva a onda zna se sva zlodela izlaze na videlo jer ce NEZAVISNI MEDIJI izvestavati o kriminalu u vrhu vlasti. Zivim za taj dan.

  1. Izbori – da ali ih ti posle ovoga ne možeš organizovati. Nemaš kredibilitet.

    1. Netačno, baš zbog svoje borbe protiv epidemije, imaće još veći kredibilitet, koji će njegovoj stranci doneti novu pobedu na izborima.

    2. Dogovoriće se sa „političarima koji su najavili izlazak“. Nije li to već strah da se bojkotaši ne predomisle?

  2. Po mogućstvu odmah posle vanrednog stanja da ne prođu efekti uzurpacije medija, ispiranja mozga i satanizovanje neistomišljenika u besomučnoj političkoj kampanji u kriznim vremenima!

  3. re: Govoreći o optužbama da pandemiju koristi za političku kampanju, Vučić je kazao ne zna o čemu je reč i dodao da je obišao samo Novi Pazar i Niš.

    Pretvara se kao da je bio u Nišu prošle godine a ne prekjuče.

  4. Ne mogu da ga gledam na TV, prestaću i da čitam Vučićeve izjave. Nadam se da ima mnogo ljudi koji ovako razmišljaju. No, to ga ne sprečava da i dalje glumi, laže i patetiše.

      1. Marija ponašaš se kao da su izbori već održani i da je AV već pobednik. Bedni ste vi botovi samo me zanima šta ćete raditi posle izbora.

  5. Postoji takav tip nesrećnog čoveka koji od rođenja do smrti živi u zabludi da je, po nečem, pozvan da se bavi javnim poslovima, da ispravi što je krivo i izvodi na čistinu što je zamršeno, a u stvari on se bavi samo samim sobom i svojim mutnim ambicijama, i ničim više i ničim drugim. U krug tih svojih poslova on uvlači sve: ideje, pokrete, ustanove, javne ljude i skromne neznance. Bolujući od fiksne ideje da je on u vezi sa svim što postoji i da se sve na svetu njega tiče, on niže grešku na grešku i glupost na glupost. Ali, ubeđen i uporan, on to ne primećuje. Svaki mu je korak pogrešan, jer ide unaopakom pravcu. I na štetu je i dosadu svemu i svima oko sebe.

    1. Hahahahaha, sunce mu žarano pa buczavi šizofrenik je bio najavljen još pre 50-60 godina. Siroti srblji nisu mogli pobjeć’ odnjega.

  6. Sta je sad ovo urednice sajta Cvejicu ? Danas je tematski broj posvecen kontemplacijama Vucica ? Postaje mi sve mucnije i mucnije da posecujem ovaj jedini sajt koji posecujem u nameri da ulovim zrnce informacija. Da ponovim, sve mucnije i mucnije. Rekao sam licnu istinu. Ona nije poziv na univerzalnu. I nemojte cenzurisati zamolio bih u ime demokratije i prava na slobodno misljenje i slobodu njegovog izrazavanja.

  7. Ko o čemu, vojska o skraćenju.
    Ko o čemu, vlada o krizi.
    Ko o čemu, Čanak o hrani.
    Ko o čemu, AV o izborima.

    1. Dodao bih steona žaba, od vojvode i njegov posinak, o poštenju.

  8. Režim je odlučio da se konferencija za medije bez prisustva novinara uz mogućnost postavljanja pitanja mejlom – odglumi. Ujedno je odlučeno da se nastavak javnog nastupa režimske ekipe odvija u njima prijatnom okruženju, bez, za njih, neželjenih pitanja – na PINK podrigivanju.

    1. Kada dođe dan za glasanje treba ga smatrati kao vanredno stanje i svi da ostanemo kuci kao da je korona na birackim mestima.Kako on nama tako i mi njemu.

  9. Kada su izbori u pitanju, nije vreme za takvo pitanje, kada se narod i država bore da prežive ovu pandemiju.Kada se ovo završi doćiće i to na dnevni red.

  10. Mozes ti da se dogovaras sa kim god zelis ali ZAPAMTI jedno. U Beogradu i u DRZAVI SRBIJI za tebe i tvoje lopove – banditose nece biti mesta. Dosao ti je KRAJ i upamti sta ti porucujemo u pamet se, jer roditelji jedu zeleno grozje a deci trnu zubi, ako Boga ima. Zavio si Beograd i SRBIJU u crno, nije to virus Corone ili Covid – 19 vec veliki zlocin koji su u tvoje ime cinili tvoji banditosi zarad opstanka na vlasti. Ovo sto sledi je ODBRANA, a nikako napad na LOPOVSKI SNS tabor kome ti pripadas. Zato znaj jedno da je Odluka o USTANKU NARODA protiv okupatora – tvojih banditosa vec stupila na snagu a mi dolazimo da oslobodimo BEOGRAD. DO POBEDE.

  11. Hmm… Kao nosilac svih listi, uskoro postaće i Odbornik u Babušnici, Većnik u Nišu, Gradonačelnik Leskovca, Predsednik Skupštine u Blacu, pomoćnik Predsednika Opštine Kladovo, Narodni poslanik iz Preljine, Ministar Zdravlja, gradski Menadžer Grada Beograda, …

  12. Nego, jesi li objasnio lekarima u Pazaru i Nišu čemu služe respiratori, genije.

  13. Ali, čim podelimo po 100 e, eto izbora za koji dan! Nemoj da ti nisam platio…

    1. Ma jok . . . vec je zaboravio na “ 100 evrica ( vadice se na Konrada 19 ) .“ . . sva sreca da su se gradjani iz dijaspore vratili i doneli mnogo mnogo vise . . . a nece mu ( ni njegovoj “ bagri “ ) zaboraviti javno upiranje prstom na njih kao donosioce Covida 19

  14. Dogovoriće se sa „političarima koji su najavili izlazak“. Nije li to već strah da se bojkotaši ne predomisle?

  15. Izbori su trnutno na poslednjem mestu u životu svakog grđana,a tako bi trbalo da bude i sa političarima.

  16. JEDINO REŠENJE
    Smučili su mi se i pozicija i opozizija i komentatori. Sve je to zaostalo i bolesno.
    Pa zar još neznate da bez slobode medija u Srbiji niko ne može pobediti Vučića!? A kad odlobodi medije on će izgubiti i od Rističevića. Zato narod i prava opozicija treba da oslobode kriminalne medije u Srbiji. Naravno da su oni odavno zaslužili dugoročne kazne zbog svesnog laganja i obmanjivanja naroda, ali otom potom.
    Znači, prvi zadatak opozicije je oslobađanje medija u Srbiji. Vučić mora braniti medije brutalnom silom (sve se to mora izdržati) i Vučić će pobeći iz Srbije, jer ga čekaju suđenja i za pljačku i za izdaju Srbije.
    Znači OTMITE Vučiću medije iz ruku i odmah raspišite poternicu za njim… Glupaci toliko…
    P.Sajdžo 2020

  17. Pohvalno je to sto Aleksandar Vucic stalno pominje da vredno radi , pojavljuje se od jutra do mraka u medijima,obilazi gradove ,urucuje aspiratore i drugu medicinsku opremu izlazuci i druge opasnosti da se zaraze korona virusom, a sve navedeno njemu ne lici na predizbornu kampanju sto svima koji pametno razmisljaju i te kako lici na predizbornu kampanju.

  18. Vreme za politiku nije niti bilo kakve politicke teme , jer sada je prioritet spreciti sirenje virusa.

  19. Sada je najvaznije fokusirati se na bolesne i na borbu protiv virusa. Sve ostalo kasnije.

  20. Sada imamo mnogo važnije stvari od izbora, a to je da pobedimo epidemiju Korona virusa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.