Vučić o tvrdnjama ambasade SAD u Sarajevu o Svesrpskom saboru: Postaviću im pitanja na koja neće imati odgovor

Ostavite komentar


  1. Kako se Jugoslavija raspala na male drzavice. Dati narodima da se izjasne i svako ima pravo. Jedni imaju pravo drugi nemaju a sve zavisi od velikih i njihovih interesa.

  2. Ko kaze ako su 3 regiona ili kantona nezavisni onda mogu i da proglase nezavisnost !
    Bih po menibtreba ovako da funkcionise :
    Federacija prema eu
    Republika srbska BRIKS
    A narod u BIH onda uziva u blagodetima i jenih i drugih sopstvenom saradnjom u interesu sva 3 konstruktivna naroda !

  3. Molim vas predsednice nemojte vise da branite narodne interese. Radili ste to devedesetih, sve ste narodu oteli.

  4. Stvarno HRABAR covek nikad ne prica o svojim junastvima. On prepusta drugima da o tome govore i procenjuju ga. A ovaj paranoik… „Ja, pa ja!“
    Eh!

  5. Oskar pustio krila i osilio se još više? Videćemo nadam se i njegovo gostovanje u Gvantanamo Bay mardelji.

  6. Ovaj glumi Titu…cuj on nezavisan,po koliko si uzeo kredita,i od koga..cije pare prave autoputeve po Srbiji, koliko radni mjesta u Srbiji direktno zavisi od Svabe… A „Tito“ kaze da je nezavisan!

  7. На свако његово питање , одговор је прост.Он је реметилачки фактор за цео регион.

  8. Ne zatezati odnose sa amerikom,mani se postavljanja pitanja i priča koje nas mogu dovesti do onoga što narod ne želi. tako je pokušao i Milošević pa završi karijeru.neslušaj radikalske savete molim te .

  9. Tako je predsednice,ti im uvek saspes sve u lice.kad kod je to izjava za srpske tabloide.

  10. A mučenik neće poslati pismo svim, pa i američkim ambasadama, što nisu veličale propali vašar zvani „svesrpski sabor“? Amerika ima ambasadu u Srbiji, šta se on petlja sa ambasadom u BiH?

  11. Ni AVNOJ, ni Ustav SFRJ ne daju republikama, ni bilo kojem drugom poddržavnom telu, pravo na otcepljenje, razdruživanje ili bilo koji drugi nespretni sinonim za otcepljenje koji su izmislili čelnici BiH, Hrvatske, Slovenije koje nisu država, mogu postojati samo u okviru SFRJ i nemaju pravni subjektivitet izvan SFRJ.

    Dodatno, Ustav SR BiH je uslovljavao da sve odluke moraju da se donose konsenzusom 3 konstitutivna naroda. Kad ono a tamo…. Muslimani uz podršku Hrvata rešili da se Srbi više nemaju šta pitati jer valjda se zna ko je gazda…

    Pa eto, vreme je da im se ta karma vrati kao bumerang, da uberu plodove svojih akcija, jer i u RS se zna ko je gazda. Ako ste vi mogli da se protivustavno razdružujete protiv volje jednog od 3 naroda, sad taj narod može da se razdruži od vas pod jednakim uslovima – siguran sam da će na referendumu imati dovoljnu podršku…..

  12. I ja imam pitanje ya tebe, na koje nemaš odgovor:
    Zašto svaki dan kršiš Ustav ? Zašto ne radiš u okviru svojih ustavnih nadležnosti ?
    Ne možeš drugima da deliš lekcije o pravu i obavezama, a sam si promoter bezakonja.

  13. Još jednom su Ameri ovaj put njihov ambasador u BiH da imaju licemerno dvostruki standard kad pričaju o pravu na otcepljenje neke autonomne celine….šta je sa bivšim republikama SFRJ….šta je sa Kosovom. Gospodo prošlo je to vreme vašeg tumačenja naših zakona i ustava. Da je bilo moguće BIH se nebi Dejtonskim sporazumom delila na dve teritorijalne celine već je to bila nužnost u jednom klasičnom građanskom ratu

  14. Zaludna budala glumi branitelja svesrbalja…a tamo gde je zli i krvavi jezik komunoradikala palacao tamo srbalja više nema.

  15. Nisi ti tu da postavljaš pitanja nego da rešavaš probleme…ali izgleda da si ti sam sebi problem,

  16. Bravo Bravo samo ostro ma koji Srbi pa gde su kad su im svi krivi a oni nama tim srbima dok je vremena i veka.

  17. Ovo saopštenje, Vučić može prodati svojim botovima i nikom drugom.
    Koliko je on bitan za američku administraciju, pokazao je potpisom Vašingtonskog sporazuma i statusa, koji je imao u tadašnjoj poseti Beloj kući.

  18. Srbija Non stop stvara tenzije na Balkanu, Rusofili zaboravili kada su dobili po nosu od USA i NATOa. Možda je ponovo vreme za to.

  19. Nisu ni Kosovo i Metohija imali državni status van Srbije , pa im ga vi dadoste , posle vaše organizacije oružane pobune tamo . Ako nečega trnutno nema ne znači da ga ne može i neće biti .

  20. Jedno jednostavno pitanje za Vučića sa molbom da na njega da konkretan odgovor (DA ili NE): Da li se ograđuje od svojeg govora u Glini 1995. godine da to nije Hrvatska i nikad neće biti već da će to biti Velika Srbija?

  21. Šalji im što pre, niko nije spavao noćas, čekaju sa zabnjom šta ćeš im reći.

  22. Ovaj vam je stvaro pošizio! Ni jedna država, kad je dužna, nije suverena! A Srbija se zaduživa ko mutava!

  23. Opet on i njegova mantra-mi smo mala zemlja… O pobogu covece,pa jel to nesto sto svaki put mora da se nagura u prvi plan? Nismo mi mala zemlja,nego si ti mali drzavnik

  24. Predlozi pitanja Vučiću za američkog ambasadora:
    – Koliko dugo smo mi Srbi čekali da Bugari izađu iz ruske zadnjice da bi smo se mi tamo uglavili?
    – Koliko dugo su Srbi strpljivi da me trpe za gazdu?
    – Koliko dugo treba Srbima da shvate da sa Rusima kao saveznicima idu pravo u propast?
    – Šta radi Toma Nikolić u slobodno vreme?
    – Šta radi moj kum Šešelj u slobodno vreme?
    Evo toliko zasad, pa ako američki ambasador odgovori tačno na ova pitanja spreman sam da pošaljem nova.

  25. Ali nemoj slučajno odmah da postaviš to pitanje, nego ga najavi za sutradan, ili još bolje, za “ponedeljak”. Da se Amerikanci što duže tresu…

  26. E, bas da vidimo ta pitanja danas. Samo da ne bude kao toboznja osveta Rezoluciji o genocidu, navodnim pristupanjem Srbije u neredovne clanove u UN, koja se izjalovila.

  27. I ovaj naš nepomenik i Ameri misle da se mi zakopčavamo na leđima i da ne kapiramo da je svrha ovog tzv. srpskog sabora da zamagli i u drugi plan stavi da fakto izručenje Kosova i Metohije Amerima . On kao reži i šišti na Amere , što ne znači ništa , a oni ga podržavaju u krađi izbora , što znači mnogo . Naivni srbuju , a ne shvataju da su to samo prazne reči .

  28. Njemu su odavno postavljena gomila pitanja, na koja nikada nije dao odgovor. Kukavica, ne sme ni da diskutuje uživo, samo da drži kilometarske besmislene i bolesne monologe …

  29. Cuj velikog svetskog politicara: namesto da on njima odgovori , on ce kao da im postavi tzv pitanja, a oni kao nece imati odgovora. Zavezace im se jezik…

  30. Pametno…bar mudro, je ne pokušavati većem od sebe učiti Politici!Odgovor može da bude neprijatan za državu..ako to bar razumeš A.Vučiću.
    Sujete su dvosekli mač !!!

  31. Ma najbolje da Amerikanci i Nemci naprave fake gradjansku BIH pod dominacijom Bošnjaka, gde ce za Srbe i Hrvate biti mesta na boljim pozicijama samo ako se ponašaju kao sada Komšić

  32. Za neke koji neznaju sve republike sada države imale su pravo za oceplenje iz ustava 1976 iz jajca ,a to velikosrbski politici nije bilo po volji i tražila se velika srbija a bojim se da se samo ne smani .

  33. Hahahaha… Evo ga, opet „sipa istinu brzinom munje“….
    a ovi u ambasadi (cim budu procitali ovo) ima da pocnu da se tresu od straha.
    A ja se samo pitam, zbog cega je bitno da svi moramo da izigravamo ovce ovde?

  34. Opet drama queen?! Pišem pismo tinta mi se proli… „Mala državica na brdovitom Balkanu… prkosi moćnicima .. slobodarska bla bla … Ne razumete Dayton.. ja razumem.. pravo… Bla bla bla…“ ni u Glini „nije bio“ i držao zapaljive govore „nikad više ustaška čizma“ ….daj spasite ga njegove mizerije!

  35. Sad ce vas predsednik da se sretne sa rusima ili kinezima. Kad god zagusti sa amerikancima ili EU, on trkom na drugu stranu. Onako kao za inat.

  36. Postavljali smo im takva pitanje pocetkom devedesetih, pa krajem devedesetih… nemoj ponovo. Dosta je.

  37. Одмори се предшједниче. Стани мало, седи.
    Није ти било лако од када си створио галаксију…..одмори.
    Нека мало неки други постројавају америчке амбасадоре, докле све на твоја леђа.
    Одмори, предахни…..да ми који сведочимо о твојим подвизима дођемо до даха.

  38. E A.Vučiću….bilo bi .to mala . zanemarljiva primedba , slična dečijoj igri , upućenoj SAD državi apsolutnog autoriteta!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.