Vučić o usvajanju Rezolucije: Legitimno ih pobedili i to ubedljivo – ne sa tri, nego sa 23 razlike

Ostavite komentar


  1. O čemu on priča, samo 19 država je podržalo Srbiju nasuprot 84 koji su bili za donošenje rezolucije.
    Oni koji su bili suzdržani su najperfidniji i svemu ovome jer su pomogli donošenje rezolucije davanjem kvoruma za glasanje, a mogli su kao 20 država ne prisustvovati i tako sprečiti donošenje rezolucije.
    Tako da Vučić živi u deluziji da su oni kao pomogli Srbiji.

  2. Sad podnese ostavku na vrhuncu. Tako se najveći povlače. Tako će dokazati da je najveći.

  3. „kolektivni zapad“ o kojem Vi govorite recnikom iz vremena „gvozdrne zavese“ je EU kojoj mi tezimo.
    Obuzdajte Vase fascinacije NR Kinom I njenim jednpartijskim drzavnim uredjenjem.
    Kina ja daleko, a mi smo okruzeni zamljama koje pripadaju EU.

  4. Liči na srpske izbore. Sa 35% ukupnog broja birača budeš predsednik.

  5. I poraz je pobjeda,zar ne kisobrandzija,da ste bili iskreni I da ste bar pokusali da raditi na pomirenju I da ste ,bar osudzivali ratne zlocince ,naprotiv vi ste ih glorifikovali I jos imena ulica ste mjenjali I stavljali ,,Mladic,,na pedijastal,cak ste osudili jednu aktivisticu,sto je gadzala jajima mural ratnog zlocinca Mladica a vi se sa Ronhilom I SPC pravite neki,,Srpski svet,, a dobro znamo sta se time hoce,neka ste vi pobjedili I svaka pobjeda neka bude kao ova o rezolucija o Srebrenckom genocidu.

  6. Na pogresan nacin gleda na stvar. Bolje da je pogledao kako je usvojena prethodna, a to je bez glasanja. Toliko i o UN i o Vucicu.

  7. Samo se ti teši,i nastavi da se inatis sa najmoćnijim zemljama sveta,pa da vidimo dokle ćeš da dovedes Srbiju i srpski narod.

  8. Jelte predsednice kad se neka utakmica igra,šta se računa kao krajnji ishod.

  9. Zao mi je srpskoga naroda zaista. Vucko je definitivno skicofren. Jes jes, ubedliovo pobedio a rezolucija se osvojila…odvratno kako manipulise srpki narod u 2024! Koji cirkus bre!!?!

  10. Da li je ovo realno,ono primiš tri gola i posle utakmice izjaviš kako si pobedio.

  11. Koga u regionu da pozoveš ti,kada te ne mogu gledati i slušati više,kao i mi građani..imaš samo Dodika,sve druge komšije su glasali za!Čemu se ti nadaš,o čemu li razmišljam da mi je znati..verovatno bi poludeo odmah kad bi razmišljao kao ti,tako da neka hvala,ne zanima me!

  12. Rezolucija je izglasana. O kakvoj pobedi pričate. Predstava sa ne misleće mase…

    Tu matemetiku, po kojoj slavite, kako ide kada su izbori u Srbiji? Kako onda? SNS 20% ostali 80%?

  13. A kad ti gospodine pobedis na izborima sa 28% od ukupnog broja glasaca to je ok i legitimno…pa kukaj sad.Nisi ti ucio matematiku zato si pravnik

  14. Nije on lud on nas pravi ludima,uveče uz flašu vina i sa ogledalom ispred sebe vraća film i cereka se xexexe kakvi idoti.

  15. Ja neznam ko je pobedio ali znam da je rezolucija usvojena i da će se ubuduće svaka godine 11 jula obeležavati dan kada je izvršen genocid u Srebrenici.

  16. Neznam koja pobeda je u pitanju , kada nijedna krstena (demokratska ) zemlja nije bila protiv a za ove koje su protiv pola od njih prvi put čujem

  17. Svakim danom pomeras granice. Kuda covece vodis nas narod? Sao Tome i Burundi su nase komsije? To li je nas put? Tuzno.

  18. Vučić pobedio sa 23 razlike, a Međunarodni dan sećanja na žrtve genocida u Srebrenici već upisan u UN-katalog dana/događaja koji će se ubuduće obeležavati!

  19. Mozda nam se Vucic ne dopada, SNS takodje, ali je ovo veliki uspeh i red je da se to kaze. Boris Tadic je to rekao i zato je on drzavnik, a ovi mali misevi nisu i nece ni biti.

  20. To je kao u fudbalu: nadigrali smo ih, ali je bilo 3:0 za njih, a to je PORAZ. Oni idu dalje.

  21. Moja i tvoja matematika se ne slažu nikako,po mojoj ti si gubitnik ne pobednik! Nenam savremenu kinesku tablu da žvrljam po njoj,ali ni na papiru me brojevi ne varaju samo trebaš da znaš prvorođeni,a ne znaš…

  22. Ludnica bi bila preblago boravište za tebe,u rudnik da istrošiš tu svoju energiju štetnu po narod,i red je da zaradiš neki dinar pošteno. Jel važi?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.