Vučić o „vađenju Nikolića iz naftalina“: I kad nismo predsednici SNS-a mi smo uz SNS

Ostavite komentar


  1. Sto ga nisi vodio u Kinu za sta je „zaduzena njegova kancelarija“ kada se toliko volite

  2. Vucicu lupas gluposti.Tomu si sklonio.Da on ima iole pameti ne bi ni pricao sa tobom.Drugo je sto si mu tada obecao lagodan zivot sto i ima.I sada si mu obecao brda i doline.Volis sns a nisi spredsednik sns .Pa reci ko vodi sns valjda ne Vucicevic.Providan si ko zlotvor

  3. Taj nikolic I ona dragica ne da su ucenjeni od politickog „sina“, nego I’m se tresu gace.

  4. ИЗДДАЈНИК ЈЕ УВЕК ИЗДАЈНИК
    ДА ЛИ БИО УЗ СНС ИЛИ СПС
    ИЛИ ВУЧИЋ ИЛ НИКОЛИЋ
    БРНБАБА ИЛИ ДАЧИЋ
    САМО ДРУГО ПАККОВАЊЕ

  5. “Kako će u kampanju sa njim kad cela Srbije zna da je Tomislav Nikolić nosilac lažne fakultetske i master diplome? Kako će u kampanju sa njim kad Tomislav Nikolić još živi u predsedničkoj palati koju nije napustio od kako mu je istekao mandat? Kako će s Tomislavom Nikolićem kada je izgradio tri kuće na levoj obali Save gde je apsolutno zabranjena svaka gradnja? Ne razumem taj postupak, ali eto Vučić je to uradio i njemu će štetu naneti, neće meni”, poručuje Šešelj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.