Vučić obilazi manastir u selu Lepčince kod Vranja, regionalni mediji javljaju da neće posetiti školu u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Za obilazak renoviranja bolnice nadam se da je poveo keramicara i Djuku molera jer ce majstorima bi potreban strucni savetnik

  2. Taman sam se obradovao kad sam video sliku,rekoh evo ga obilazi manastire na Kosovo kad ono mućak on se šetka po Vranju

  3. Gde god , doticni, nogom kroci neophodno danonocno kadjenje i molitva da se odagna zlo koje seje

  4. Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vucic, posetio je danas Manastir Lepcince, kod Vranja.
    Da li je Vucic visoki funkcioner Pravoslavne crkve, ili je predsednik (po ustavu) laicke drzave, u koju su crkva i drzava ovojena?

  5. Usko će himna Srbije biti: Veseli se srpski rode…
    Zašto ne…pa, himna Rep.Srpske je „Pukni zoro“
    Eee…gde ste, bre, Šumadinci?

  6. Covek rece da je u zdrastvo ulozio 4,5 milijarde evra, prosto da se smrznemo od te cifre, A u sred BG, u klinicnom centru Urologija nema ultra zvuk da izvrse osnovni pregled ,prostate i besike, sve pokradose rasulo sestre setaju hodnivima ko lude naste nemaju stolicu gde da sednu, a kod doktora razvaljen sto i stampac, pa se siti ispricate uz preporuku platite privatni pregled …tako se to radi kod AV, i njegove ministarke..

  7. JA sam neko,ko ne živi u dosluhu s’Bogom!
    Rodjen sam u neko vreme,kada religija nije imala primat u svakodnevnom životu,nas gradjana i gradjanki!
    I ako je neko od nas, tada imao bilo koji problem u glavi,na raspolaganju su nam bili Domovi kulture kao isterivači DJavola a ko nije verovao u Boga ili u 7-am je Deco,ovaj,sekretara SOKOJ t.j.SKOJA išao je kod neke vračare.
    Ali ono što želim da naglasim,znači JA koji sam vaspitavan u duhu:“Radi koliko možeš a uzmi koliko Ti treba“ ostao sam zatečen,posle emisije na Joutube.com videvši jedno Svešteno lice koje zrači toplinom i nadasve poštenjem u ovim smutnim vremenima.I još nešto?
    On je sa toliko elana i volje ,čak i Meni koji na religiju ne dajem ni 5 para,otvorio nove vidike i horizonte?
    Hvala,od srca ,hvala!

Ostavite komentar


Politika

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika 8

Opozicija tvrdi da ne zna ko je pozvao Milorada Dodika da učestvuje u radu parlamenta Srbije: To je grubo kršenje Poslovnika

"Poslanici Skupštine Srbije nisu bili obavešteni da će Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske prisustvovati sednici parlamenta na kojoj bi trebalo da se usvoji Deklaracija koja je usvojena na svesrpskom saboru. O njegovom prisustvu saznali smo iz medija. To je grubo kršenje poslovnika Narodne skupštine, ukoliko mu bude data reč", kaže za Danas Danijela Nestorović, poslanica Ekološkog ustanka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.