Vučić objavio da se Marko Đurić vraća u Srbiju

Ostavite komentar


  1. У једној парламентарној и правној држави, велепосланике одређује министар иностраних послова, кога скупштина потврђује , председник државе само потписује акт о постављању за велепосланика, то му је један од малог броја дозвољених активности. Наравно Србија је другачији случај, изгледа да свако може да стане на прсте и дрекне “ држава слепци моји, то сам ја „. Срећа моја у таквој држави нисам никада живео, осим прве 4 године после рођења.

  2. Опет трчите пред руду,јесте реко да се враћа али не и зашто се вараћ

  3. Pa naravno da i Marko će uskoro iz Vašingtona nazad u Srbiju,jer posle tvog govora zakasnio da ustaje i aplaudira,trebao biti brzi. 🙂

  4. Poželimo dobrodošlicu našem dragom Marku Đuriću koji će se, normalno, vratiti u svoju zemlju.

  5. Mene brine,što Marko
    kad preuzme palicu od
    Vulina,neće moći da ja
    vno aplaudira,svom ido
    lu.Samo tajno,al’ se to
    na žalost neće videti.

  6. opet se romeo uzeleo julije, nadam se da ce i kraj biti isti kao u dramskom delu
    sad, ko je ko, koga briga, samo da bude kraj ispravan

  7. BEG-Istrijan-Schwabenländle vidim i dalje patis za njom i pises Cirilicom, kompleksi, kriza identiteta.

  8. Kako to da odmah počinje nagađanje zašto se Đurić vraća u Srbiju, koju će funkciju obavljati, ko će otići na njegovo mesto a sve to će biti transparentno kada se dogodi.

  9. I tako Danas,pogodi
    ko će zameniti tetki
    no unuče,samo neko
    liko dana od Gazdin
    og posprdnog deman
    tija.Ipak se zna gde su šefovi i ko povlači
    konce.

  10. Jos se pitaju zasto se vraca?Pa takav klovn i vuckov tapsac nije radovidjena osoba u SAD-u.Sta vam onda nije jasno?Da je dobar i da je radio ono sto je trebao,sigurno ga sef nebi degradirao.Nadajmo se da ce i plata biti umanjena i preinacena u dinare.

  11. Negde procitah u nekom clanku ili ti mozda je neko negde prokomentarisao da ce se Djuric vratiti a g. Vucic ga zameniti posto izgubi na izborima, masta radi svasta, ali se nikada ne zna sve je moguca kao i da Djuric bude sef BIA. Blago nama. Ziveli

  12. A zašto se vraća? Da li mi je promakao neki njegov politički ispad? Zašto…pitam onako, uzalud….ko je još pa dobio odgovor dok se sam odgovor ne desi pa ga jasno vidimo . Ok. Vraća se. Primili k znanju.

  13. Jeli su vafl tj bakin kolač. Sta bi sa parizerom nije odgovarajući ili je samo za dnevno politicku upotrebu

  14. Možete li zamisliti da ovaj poltron“ne umem vezati leptir mašnu“Marko dogodine postane premijer? Ja, nažalost, mogu.

  15. Naravno da se vraća,nikad nije ni bio za tu funkciju,on je za neku Mesnu Zajednicu,za to bi možda i imao neki kapacitet, jer ne zna ništa dalje od poslusnog tapašnja i poskakivanja svom idolu.

  16. Haha ,lakrdija ko i sve sa njim i beograđanima – čast izuzecima a nema ih puno he…katastrofa

  17. Vas dva jedite vafle po New York-u a mi cemo parizer..Ajde jasno mi je za presednika,vodi drzavu,al sta ce ovaj ovde i ko nas prestavlja u Americi,pa zato i jesmo tu gde jesmo

  18. Niko mu to ne radi tako dobro kao Marko Djuric. Ako si dobar u nečemu, može svašta da ti se desi, pa i da postaneš ambasador Srbije u SAD. Ne bilo gde, već da predstavljas Srbiju kod najveće sile na planeti. A koje to kvalifikacije ima Marko Djuric? Hm…

  19. Ко ће сада да аплаудира Аци Србину? Да пошаљемо Ђуку, његов пљесак се чује.

  20. Re: Olja
    Blago tebi bez stida i srama. Komentar ti je nebuloza i nema nikakve veze ni sa trenerkama, ni patikama, ni sa vaflama, niti sa povratkom najboljeg tapsaca u zemlju Srbiju.

  21. Super ideja da se Djuric vrati i nastavi borbu za srpski narod na Kometu. Steta da takav kadar dzogira u Njujorku, a ovde bi bio od neprocenjive koristi.

  22. @BEG-Istrijan
    „U jednoj parlamentarnoj i pravnoj drźavi…“
    Srbija nije ni pravna ni parlamentarna a pogotovo ne demokratska drźava. Srbijom se, i svima nama, kao lutkama ili olovnim vojnicima, igra jedno veliko, zlobno dete! Kad mu dosadi sve igraĉke će polupati! Tako on razmeśta svoje „olovne vojnike“ po tabli Sveta, daje im neka „zaduženja“, igra se i uživa. Ĉesto nas izveśtava šta je jeo, jel’ kakio, pikio…i kako se lepo proveo.

  23. Uskoro ćete svi vi izdajnička i lopovska kliko u zatbor,naravno i Marko je pripadnik kriminalne grupe i odgovaraće debelo za mnoga nepočinstva zajedno sa ,,sabraćom“,a kome je ovo smešno(botovi- ima vas ovde i to baš ihaha)neće se uskoro cerekati !!!

  24. Ovo je jedan of par izvora politickih informacija.
    Nemojte ga gusiti Instagram objavama, molim vas.

  25. Očekujem mural “Kad se Marko na Merdare vrati“.
    Kada se Marko vrati, pa zaurla “Aco Srbine“ i zapljeska ručicama, Kurti će da se smrzne.

  26. blokirajući skupštinu,AV-u preporučio Orlić!-A Đurić menja Martinovića,koji je podbacio u med.školi u Ćupriji!-(Nije uhvatio nijednog soma!)

  27. Kada jedan covek sve odlucuje, to je cista klasicna diktatura! Inace, Vucica je lako citati, Djuric ce zauzeti mesto Vulina!

  28. Učiteljica je tražila da naše trenerke budu čiste,nema veze što su krpljene!-Za užinu smo nosili sardine sa puno ulja,pa smo svi posle ličili na prasići!

  29. @Ja

    Dotični nije nigde pogrešio. To si i ti primetio čim nisi komentarisao sadržinu komentara već to što je pisao ćirilicom. Pre bih rekao da ti imaš neki problem, i to opasan po okolinu.

  30. Ка’ да је Карађорђе ……ено среће наше краја нема .
    С
    Плаћали га ал’ бар га нисмо гледали .

  31. Sa ovom zagonetnom pričom o pojedenom vaflu, više duje da on priča o diplomatskim odnosima sa SAD nego o Marku. Država u kojoj jedan čovek odlučuje o svemu, je garantovana katastrofa!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.