Poznato kada će se Vučić obratiti javnosti

Ostavite komentar


  1. Sta ima da se obraca? On je sve to potpisao u Briselu i na Ohridu. Sve ostalo je predstava za narod. Bice ovo jos jedna sjajna pobeda od 10 : 0.

  2. Dva dana mu treba da smisli sta ce novo da laze. Ne vredi ti brate, provaljen si, sady valjda i oni idioti koji te glasaju shvataju koja je tvoja glavna misija, ostaces zauvek zabelezen kao izdajnik Srbije.

  3. Ne gledam predsednikova obraćanja, kasnije samo preletim preko novinskog teksta. Nisam nikada pročitala nešto novo što nisam znala ili nisam očekivala.
    „Znamo se“ mnogo godina.

  4. Što bi programeri rekli:

    VucicObracanje++

    Malo mi je samo žao što i Danas koristi sve više ClickBite naslove…

    No, dobro… Oprošteno.

    Premreh od nestrpljenja i radoznalosti svakako u vezi obraćanja…

  5. Pravi tajming taman kad njegove pristalice se probude posle cele noci gledanja hepija

  6. Zemlja koja više liči na neku psihijatrisku ustanovu gde se nezna ko je doktor a ko pacijen šok terapijom umrtvi i ono malo zdravog razuma što ostalo. Dok pojedinci trljaju ruke ulasku u skupstinu i restoran zaboravljajući na kradju.Aca srbin je samo ogledalo svih nas vodja je uvek aktuelan u sirabiji

  7. Sada kada je zbog tvrdoglavosti o nepriznavanju potpuno skrajnut, može li se nama skinuti sa grbače da od zemlje spasavamo šta se još spasti može? Ili smo žrtvovani kao nagrada za obavljen posao?

  8. Поручиће да је Курти крив, да ће он покушати да све реши мирним путем, али да вероватно неће успети јер Запад из необјашњивих разлога више воли Куртија него њега. Тако се до сада увек обраћао, и никада се нисмо после тих понижавајућих обраћања скупили у милионском броју да демонстрирамо данима и ноћима. Очигледно је да и њега и све нас боли уво. Ми не заслужујемо Косово и Метохију, ми заслужујемо „Задругу“ и „Елиту“, па смо то и добили да уживамо док не поцркамо.

  9. Igrani film „Sasa“ (1962), Radenko Ostojic. Zanimljiv nacin ophodjenja prema izdajicama, zanemariti ideologiju.

  10. Zar opet da se obraca javnosti ,nadam se da je svestan da je dosadio,meni i mojim prijateljima bas smucio zbog jedne te iste „bla,bla,bla“ price.Nadam se da nece sa sobom poneti kinesku tablu pricati o ekonomiji sto nije logicno da to radi on koji nema ni dana staza osim u politici.Sto se tice evra u platnom prometu na KiM ne treba da ga cudi jer su oni dobili sve sto su zeleli pa sto ne bi uveli evro u platni promet.Cudi da Vucic nema savetnike koji bi mu ukazali da je preterano pojavljivanje u medijima i obracanje narocdu bas postalo dosadno.

  11. Ima li kraja? Hoću li se probuditi a da nema najave da će se spodoba obratiti, saopštiti, naglasiti, osvrnuti, LAGATI….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.