Vučić o sastanku u Briselu: Svima je jasno ko ne želi dijalog, koristiće se Banjska za izjednačavanje krivice

Ostavite komentar


  1. Od samog starta Priština izbegava bilo kakvu saradnju a sada će da iskoristi banjsku i da iznese neke nebulozne zahteve kojima će da se udalji dodatno od saradnje

  2. Za Banjsku si ti kriv.
    Ti si Kurtija svojim katastrofalnim potezima vratio u poliički život. Ne samo u život, nego si mu dao prednost od koje se više nećemo oporaviti.
    Jedini časno što možeš da uradiš jeste da daš ostavku i odeš sa političke scene Srbije. Ako uopšte imaš osećaj časti i odgovornosti.

  3. Krivica nikada nemože biti ista jer se nije pucalo na njihovu decu, tukla se njihova deca i hapsilo stanovništvo. To nemože biti isto.

  4. U Briselu mora da se povede i rasprava o tome zašto su trojica srba u selu Banjska ubijena posle predaje, nemožemo to zaboraviti. Jesu oni krivi što su organizovali ovo ali istu odgovornost ima i kosovska policija koja je izvršila likvidaciju srba.

  5. Ma da do 1999 koliko Albanske djece su ubijeno koliko Albance bili uhapseni ubijeni jel si to zaboravila Madame!

  6. Mene najveća jeza hvata kada vidim da NJEGA i dalje podržava ambasador Hill … tu je naš problem

  7. Oni koji ne zele dijalog i postizanje dogovora ce naci milion razloga da odugovlace i svaljuju krivicu na druge,samo da ne urade ono sto se od njih trazi!

  8. ‘Ма, јок, бре! Бањску ће да ћушну у ћоше, да се дете не узнемири!…

  9. Ako je Vucic raspisao izbore za 27 decembar,samo zato da bi skrenuo paznju javnosti sa dogadjaja u Banjskoj,zasto je izostala reakcija javnosti i rezimskih medija na zahtev predstavnika Amerike,izrecen u Savetu bezbednosti,da ce Srbiji, ako ne izruci Radoijcica i sve ucesnike u teroristickoj akciji na Kosovu, biti uvede sangcije?

  10. Srbija sa Banjskom nema ništa to je maslo Kurtija koju je uz pomoć zapada prebacio na Srbiju.

  11. ZSO mora da bude formirana, bez toga nista ne vredi,od toga zavisi dalji proces pregovora.

  12. @Ana
    „Krivica nikada nemože biti ista jer se nije pucalo na njihovu decu, tukla se njihova deca i hapsilo stanovništvo. To nemože biti isto.“

    Pucalo se na njih jos kako. Po celim porodicama. Sa sve spaljenim selima.
    Ocigledno je da je kod nas trebalo uraditi kao u Nemackoj posle Drugog svetskog rata – otvoreno suocavanje sa svim zlocinima koje su pocinili u logorima i van njih. Prikazivani su im filmovi koje su krvnici snimali u logorima, gasne komore, pucanje u potiljak poredjanim zatvorenicima kao stoka u redu za klanje, itd… Kod nas nije bilo tako, ali nije bilo ni naivno… Streljanje tenkovskom granatom iz neposredne blizine… Sramim se sto medju Srbima postoje takvi kao ti koje ne interesuje kakva njesra su radili nasi u nase ime.

  13. Погледај у огледало вучићу све ће ти бити јасно
    Добићеш тачан одговор
    Шта треба да радиш

  14. Sa Banjskom nema ništa isto kao i sa bojkotom lokalnih izbora i nasiljem „srpske liste“ u Zvečanu…

  15. zamislite, samo malo da su kosovske snage Rossu presle na teritoriju Preseva , svercovali oruzije i ubili jednog naseg policajca?? Sta sad ? Da li bi Sibicar isto i tada pricao.

  16. Jel ovi ovde sa nama igraju Tik Tok a mi kao oni gifteri umesto giftova(poklona)bacamo komentare.

  17. Sta li nam je trebala glupost u Banjskoj Sad nas imaju Oni ranjeni siguran sam sve ispricali

  18. Ti Vučiću misliš da je narod blesav. Tu si stvorio Banjsku a iz kojih razloga to samo ti znaš. Razlozi su samo tebi znani ali su sramno jer ne služe narodu Srbije u korist. Pokušavaš da igraš neku svoju prljavu igru koja se zove Da ostanem još tri života na vlasti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.