Vučić se sutra obraća javnosti

Ostavite komentar


  1. Redovno ili vanredno?
    Zbog zlatnih ili teskih vremena?
    Kupuje ili prodaje?

  2. Hoće li huligan iz vile Mir pozvati građane na mir ili Rio Tinto (rat)?

  3. O ne….zar opet,,,iskljucicu struju u kuci, ne mogu ocima da ga vidim….

  4. … болесни монолог, лупетање и обмана без конца и краја.

  5. Ovo je sve normalnosti prevrsilo.ovaj covek mora da se leci ljudi ozbiljno je bolestan.

  6. Mislim da bi ljudi,svi iz bivše Juge,trebali napraviti ustanak i sve ratne zločince,huskače.kriminalce pohapsiti..ne pobiti kao u Blajburgu..na prisilni rad za obnavljanje svih republika..

  7. Po meni nema neke razlike između sendviĉara jedne ili druge strane. Možda koriste drugi majonez tipa prvi Polimark a drugi Thomy. Aj moẓ̌da I parizer.

    No u suštini nema razlika.

  8. Nemogu da shvatim da ovoga neko moze vise da slusa. Njegovo ludilo je preko svake mere.

  9. Frka jer mu i glasačko telo sve manje miriše litijum i qvantni skok u budućnost!

  10. Uhhh … moram hitno u apoteku , nestalo mi tableta protiv dijareje . Kada god ga kojim slučajem vidim pa još i čujem na momenat, odmah moram popiti jednu ….ili čak dve !?

  11. Pred izbore je obeco da ce biti bolje.sada kad god se obrati priča bice rata i smrt nam se sprema,tesko ga je vise trpeti. Najgore od svega je sto svi cutimo posebno crkva!

  12. Bilo je i krajnje vreme, odavno nije. Živ nisam da saznam ko nam radi o glavi i koji su strani plaćenici koji će da upropaste domovinu. Posebno sam zainteresovan da saznam ko mu dira onu sveznajuću kinesku tablu.

  13. Odlazi iz politike nesrećo jedna srpska.
    Zavio si Srbiju u crno, goreg nismo mogli izabrati.

  14. Možda da kaže da nema rudnika .To jedini bi ga izvadili. Narod više ne može da laže

  15. @Alek A kojim ti sendvicarima pripadas? Onima koji sviraju … za male pare, ocigledno. Ne znam sta ces na komentarima, ako nisi ni za njega, ni protiv? A znam da ti smeta sto od trideset komentara samo u tvom nije opljuvan, pa kao sad glumis neki glas razuma. Svako ko izjednaci ovog sa bilo kojom drugom opcijom i njegove pristalice sa bilocijim, osim sa kvazinacionalistima zabludelim (moguce da si i ti taj) je nenormalan vise i od ovog.

  16. Zaista se dugo nije obraćao.Sigurno će novinarka Pinka,skrenuti pažnju na to.
    Naravno,ovaj naš divni,pametni i moralni narod,će u to poverovati
    Jedva čekam da čujem mnogo mudrih reči i velikih istina.Sigurno će nas predsednik izvestiti o delovanju domaćih izdajnika i plaćenike opozicije i kako ga oni i truli zapad mrze i hoće da ga ubiju,a sve to jer se bori za Srbiju i nas.
    Kada jednog dana,ne bude našeg predsednika Vučića,tada će deca učiti u školi o njegovom velikom delu,a možda ćemo bez njega i nestati.Ne znam,ali me hvata strah od tog dalekog dana.Jedva čekam da čujem,šta će nam sutra reći.

  17. Mislim da je došlo vreme da mediokritet „izvuče keca iz rukava“ za sve čiji je IQ saobrazan broju obuće kakvu koriste. A to je „Neće biti penzija i plata ukoliko propustimo razvojnu šansu veka!“. Dakle – pokloni se i počni.

  18. Slusacu obracanje samo ako govori o KiM, o iseljavanju Srba za manje od godinu dana oko 20 %, o tome sta ce preduzeti ….Ako bude o bdp, povecanju plata, plitijumu , dolasku Makarone i slicni gasim tv.

  19. U inostranstvu se vidi da Srbiju neprestano bruka!- Niko ne sme da mu kaže,a najmanje Suzi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.