Vučić: Očekujem da će manje od 100 država glasati za donošenje rezolucije o Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Besmisleno lupetanje jednog malog šibicara i manipulativnog luzera, koji svoje komplekse ne ume da kontroliše.

  2. Ocekujemo najbolje moguce rezultate i da ce mali broj drzava glasati za donosenje rezolucije o Srebrnici

  3. Divno ovo pseudointelektualno hvatanje za naočare: pozer, luzer, lažov.

  4. Ne plači mala moja, ima dana pred tobom…Mizeran manipulator, samo TI O, Veliki Vučiću vidiš ono čega NEMA – Srbe i Srbiju u Rezoluciju. A, zašto to radiš, Veliki Lane Gutović je rekao : mogu samo da se dosećam

  5. Sad je svima jasno da si samo glumio kada si otisao u Srebrenicu da se poklonis zrtvama genocidal I sto je jos gore,zajedno sa svojim cpecijalcima si iscenirao svu onu ruku toga dana.Na zalost,sve dok je ovih tipova na vlasti,nepise se nam se dobro ,,na brdovitom balkanu.

  6. Aha, kapiram: Ako Rezolucija bude usvojen (a bice, naravno) onda proglasavamo pobedu. Kao nekad SM kad smo od NATO-a dobili po glavi.

  7. STADO SASEĆA SA TVOJIM POSLEDNJIM PORAZOM, nas ostale ne zanima i da glasaju svi protiv… Meni lično je drago što tvoj veliki prijatelj više nikada neće provozati gliser po Gazovodama, a ni u kompleks neće kročiti… Sve što radite vratiće vam se stostruko!

  8. …“Vučić: Očekujem da će manje od 100 država glasati za donošenje rezolucije o Srebrenici“…

    Ja očekujem više od 150, da će glasati „ZA“ Rezoluciju… Tebi u inat!

  9. I ja vjerujem da srpski narod nije genocidni narod! Ali kako se vlada tog naroda kako se ponasala od 1875 do 1999 prema nama albancima i prema drugima (u ovom slucaju: Srebrenica!) bas se pitam kakav je ustvari?!?

  10. Kako mozete vi srbi da verujete ovom coveku? Laze na sve nacine! Uskoro pocinje Euro24 i ne bi se cudio da vam javi kako je srbija postala sampion u futbalu samo sto nece da priznaju zbog togq sto mrze srbe! Otrezni se narode! Bogati

  11. Ove rezolucije ne bi ni bilo da se Vucic i Dodik nisu osilili i poceli agresivnu kampanju protiv presude medjunarodnog suda o genocidu i Dodikovog pokusaja da se izdvoji iz BIH. Sad je jedino pitanje da li je Rezolucija sve sto ce da urade ili je to samo prvi korak u disciplinovanju Srbije i RS.

  12. Strašno šta nam rade ovi što su na vlasti osilili pa neznaju da stanu

  13. Cuj prema albancima koliko vas je bilo 1875 na Kosovu oko 25 posto kada narastoste toliko a muslimani kazu da su u bih kljucni u lazi da a do 1985 se mnogi izjasnjavali kao Hrvati ili Srbi za to postoje dokazu a o 1965 da ne govorim bili su manjina

  14. Propast sa svih strana, i spolja i iznutra.Sad može videti kako je nama sa njegovom tiranijom koju sprovodi lično on,kao oni sad nad nama.Pričao je o silnim dobrim vezama u svetu.Šra bi odjednom?

  15. Verujte ljudi !!! Još malo i počeću da verujem da mi kao narod postojimo od 2012. god.To je doba procvata od kad je on na vlasti,a na vlasti je znamo , mnooogooo pre…

  16. Postoji li neka svetska institucija koja bi uhapsila ovakve poput Vučića, Dodika?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.