Vučić: Očekujem Lajčaka ovde u Beogradu i Prištini odmah posle izbora u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Hitno zabrañiti ovom da moze ista da potpise u vezi statusa Kosova. On je , niko i nista i to sto jos godinu, dve vrsi funkciju ne daje mu nikakva prava da prodaje Kosovo za pare i njegovu fotelju.

    1. Kad je niko i ništa, zašto mu zabranjivati da bilo šta potpiše?U ostalom, ko kaže da će išta i potpisati, mada bi neko to očigledno želeli.

  2. EU ima veliku odgovornost da podrškom konstruktivnom stavu Srbije kada je u pitanju rešavanje problema u pokrajni učini pomoć da se odnosi dva dela zemlje normalizuju

  3. Ako je iko bio iskren i do srzi se borio za interese svog naroda onda je to Vucic, nema sumnje da ce istim tempom nastaviti borbu i u buducnosti iz tog razloga i zavrednuje ogromno poverenje gradjana Srbije !!

  4. Opterecujuca je situacija sa Kosovom. Ne mozemo krenuti napred dok ne resimo kosovsko pitanje. Meni je ideja o razgranicenju delovala realno, ne znam sta je bilo s tim.. Rekla bih da se dobro borimo za nase interese, ali vruc krompir koji je preuzeo Vucic 2012. ne moze da se brzo ohladi. Ne mozes im 2008.dati administrativni prelaz i posle menjati, iako se vlast promenila. Placamo sve sto (ni)je uradjeno kad su razni Borko Stefanovici, Vuk Jeremici itd. odlucivali o svemu.

  5. Ma’ ‘ajde?!?!
    A ocekujes li sa Lajcakom i Tacija u Pristini? Nemoj previse, … bolje sacekaj da ti amerikancj narede sta da radis.

  6. Zasto posle izbora? Pa vlada i Skupstina ionako nisu od nekog znacaja

    1. Pre izbora neće doći, jer bi se to tumačilo kao uticanje na rezultate izbora, uostalom, u ni jednoj državi na svetu, strani državnici i diplomate ne dolaze u posetu, pred same izbore.

  7. Eu mora napokon da shvati, da samo zauzdavanjem Prištine, stvari mogu da se pokrenu sa mrtve tačke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.