Vučić: Očekujem u kratkom roku još povlačenja priznanja nezavisnosti Kosova

Ostavite komentar


  1. Vazno je da svet cuje glas Srbije. Da upozna Srbiju onakvu kakva jeste i da se razbiju predrasude koje nas godinama prate. Dosta smo predstavljani u svetu kao losi. Doslo je vreme da svetske sile shvate da je Srbija jedna normalna drzava, u kojoj zive izuzetni ljudi, domacini, velikog srca.

    1. Slika o vama nije ni losa tolko, kolko je realnost losa. Tako da ne daj boze, da vas upoznaju kakvi jeste. A ako hocete se popraviti, e to krece od pocetka i polako. 30 godina rada na sebi ste vec propustili.

      1. @Slovenac

        Upoznali smo i mi Slovence, zahvaljujuci tvojim „komentarima“… Samo sto dalje od vas.

    2. Pa kad imamo vlast koja je ucestvovala u ratu,podrzavala zlocince,negira zlocine i urusava demokratiju sta drugo mozes da ocekujes.Dzaba sto ce ostrvske zemlje za koje polovina stanovnistva nije ni cula da povuku priznanje kad grenel i merkelova zavrcu usi ovom nasem da ispuni ono sto je potpisao i obecao.

  2. Pozvalo Okosiju Uzicu da mu izda zadnju opomenu pred uvodjenje sankcija zbog uvoza oruzja, i unistavanja pravnog i demokratskog sistema u Srbiju. A Okosija Uzica to providno maskira ucescem u nekom bezveznom skupu.

  3. Mnoge zemlje su uvidele da su apsolutno pogresile u vezi priznanja Kosova.

    1. Tu ste potpuno u pravu. Pogotovo zemlje centralne Afrike,poput Siera Leone i Obale Slonovace, cije poglavice ne znaju ni gde se Srbija nalazi a za Kosovo da se i ne prica..

  4. Polako ce samo jedna po jedna zemlja povlaciti priznanje i to je neminovno u narednom periodu!

    1. Jeste, Miki; Tuvalu, Komorska Ostrva i Mauritanija će da povuku priznanje, a Srbija će da ga prizna!

      1. @Milivoje Radaković

        Mogu da razumem ove Vuciceve botove zasto pisu te „komentare“, dobijaju i neki sendvic, partijski su angazovani, pozicioniraju se u partiji ali koja je poenta ovih tvojih „komentara“? Sta si tacno hteo, postigao, dokazao, pokazao ovim „komentarom“ o Mauritaniji koja nece priznati ali Srbija hoce? Imas ti neki zivot? nema te vesti a da ispod nema od 5 do 20 i vise tvojih „komentara“? Cega je to odraz? Niko ti nije dosao na rodjendane kada si bio mali pa se sada svetis, jako ti je dosadno, nisi se uklopio tamo gde si, neka patologja je u pitanju?

    2. Aman, nek vrati Trepču i Gazivode za početak, pošto ih je predao Albancima kao da su mu dedovina, umesto što mlati praznu slamu i sastanči sa neprijateljima po celi dan!!! Tek knjige iz Katastra za KOSMET, što je protivustavno potpisao Briselski sporazum i protivustavno im predao dokaze da je 58% zemljišta na teritoriji KOSMET-a vlasništvo Srbije. Sve radi protiv Srbije i produbljuje sukobe, samo da je na vlasti i da na Pinku priča šta mu je mama pravila za doručak. Sačuvaj Bože. Štiti lopove koji su opljačkali Srbiju- Dinkića, Labusa, Vlahovića, Beka, Pitića, Terzića, Ružicu Đinđić, Vulina, Stefanovića, Zoranu, Malog, Vesića…. Prodao je i Komercijalnu banku i to za pare koje ta banka ima kao profit za dve tri godine. Prodao je rudnik- Bor-bogatstvo!!! Prikriva snimak ubistva na naplatnoj rampi Doljevac, štiti Mitrovićevog sina za ubistvo 17-ogodišnje devojčice na pešačkom prelazu. Petra Cvijić oslobođena za ubistvo čoveka suludom vožnjom. Prikriva zamenu kamera na Brankovom mostu za Kantrimen ubistvo. Zataškava Hercegovačku, Krušik… 16,8 tona zlata je nestalo iz Bazela- pojeo vuk magarca…………………….

  5. I da jos 10 zemalja povuce priznanje kosova ne znaci nista. Na kosovu zivi 90 posto albanaca pa zar i jedan razuman covjek misli da ce albanci pepustiti vlast srbiji . To je samo veci pritisak na srbe na kosovu .ali vidim da je nazionalizam veci od razuma

    1. Niko ne traži da Albanci ne budu vlast na demokratskim izborima na KiM.
      I to je u redu.
      Ali vlast koju čine osumnjičeni ratni zločinci, to ni Zapad više ne dozvoljava.
      I ta užasna priča se završava.
      Sa teroristima se ne pregovara, Vučiću.

      1. „Ali vlast koju čine osumnjičeni ratni zločinci“ Ako cemo pravo, sada na Kosovu vladaju ljudi koji nisu ucestvovali u ratu. Za razliku od Srbije! Ova „priznanja“ su skupo placena nasim novcem.

    2. Oni mogu imati vlast u Autonomnoj pokrajini, mogu živeti na KOSMET-u, ALI otimanje teritorije, imovine i zemljišta države, kao i rudnog bogatstva je uvod u nemire na jugu Srbije i otcepljenje Republike Srpske, odnosno uvod u početak novog rata. Geopolitička situacija u svetu se promenila od ‘99. Na to Ameri (tvorci Sirije, Libije, …) nisu računali, kad su ovo zakuvali.

  6. Kakav moron i takse opet ostaju a mi ne mozemo da prodajemo. Prpa da.prizna Kosovo da se suoci sa istim moronima kao sto je i on….

  7. Sta to radis tamo sa Tacijem ? Koga foliras vise hronicno bolesni covece ?!

  8. Ovim odugovlačenjem sa taksama ništa ne postižu, al dok ne reše to Vučić će ostati pri svojim stavovima i uslovom, da tek posle ukidanja taksi može biti reči o drugim pitanjima.Predsednik ce se izboriti za sto bolju poziciju Srbije kroz dalje razgovore.Svaka cast na borbi i podrska Vucicu do pobede

  9. Sve vise zemalja shvata,vidi primernu politiku koju za dobrobit svoje drzave vodi nas Predsednik Vucic.Srbija postaje postovanija iz dana u dan u svetu,i iz dana u dan ce se redjati zahvaljuci njemu pobede nase diplomatije,narod ce to znati da prepozna na izborima

    1. Izvini, a koje su to diplomatske pobede? Narod na izborima se navlači, daj bože da nešto „prepoznaje“

  10. Važno je da ti ne možeš nikada više na kosovo to je naj važno drugo neka svi povlačaju dosta što je USA trečo ponašaš se ovako zato što su izbori svi vi u srbiju sad kosovo kosovo kad na kosovo ima 95% živi albanci

  11. Biće ih još, svi znamo da će povući sve države priznanje KiM. Jer je sve to neosnovano.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.