„Vučić očigledno kreće u kampanju intenzivnog lobiranja za Rio Tinto“: Sagovornici Danasa o odgovoru Manojlovića predsedniku Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovi vremešni Otporaši nikako da shvate da je prošlo vreme „humorističkih dosetki“ pomešanih sa apelima za uvodjenje demokratskih vrednosti, i da je srpski narod postao imun na tu vrstu borbe protiv vladajućeg režima. Režim vam sada otvoreno poručuje da neskriveno plaća Klintona, Blera, Šredera i sve one koji su do juče bili otvoreno na drugoj strani, a onda vas s pravom pita zašto, i sa kojim razlogom neformalne lobističke grupe plaćaju nevladine organizacije u Srbiji. Na ovaj način režim ostvaruje partnerstvo sa formalnom politikom zapadnih zemalja, gurajući opoziciju u partnerstvo sa neformalnim i alternativnim pokretima čiji ciljevi i dalje predstavljaju uske lobističke interese, ali ne i zvaničnu politiku zapada. Zato sva srpska opozicija neprestano dolazi u priliku da nema nikakvu podršku zvaničnog zapada.

  2. Steta so ce tekst da dopre do vrlo malog broja ljudi. Dok je glavni lobista Rio Tinta svugde… tesko nama.

  3. Čim AV tako kidiše na Manojlovića, na Kreni- promeni, biće da ga je Savo dobro očepio na pravo mesto.

Ostavite komentar


Politika

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija 10

Aleksić (NPS): Srbija ne sme postati rudarska kolonija

Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da se Vlada Srbije usvajanjem uredbe o oživljavanju projekta "Jadar" jasno svrstala na stranu stranih kompanija i zastupanja njihovih interesa, umesto interesa naroda.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.