Vučić: Od 120 minuta 119 o Kosovu

Ostavite komentar


  1. Vucicu, … objasni nam ‘der, …. razliku izmedju ‘patrljka’ i ‘patuljka’? :))))))

  2. Bio je jedan koji nije slusao sta mu Ameri govore. Kad ih je poce slushati bilo je kasno. Bombe su odradile svoje. Kod nekih psiha se nuikad nije vratila u normalno stanje. Vucicu, slushaces, vjeruj.

  3. Ne razumem da su svi ucesnici Premijeri svojih drzava a Srbiju zastupa Predsednik. Znaci li to da nemamo Premijera?

  4. Treba forsirati resenje pitanja Kosova, ali ne u toj meri jer ipak treba ostaviti vremena za razgovor i o nekim drugim temama sto se tice nase zemlje.

  5. Interesantna parola-“ od 120 minuta Vucic razgovarao 119 minuta o Kosovu“. A u finisu dijaloga izmedju Srba i albanske manjine koji zive na Kosovu i Metohiji, nas PREDSEDNIK dovede u Beograd PETRA POROSENKA i namesti mu GOVORNICU da odavde naklapa o tome da li je SVETI VLADIMIR, veliki Knez KIJEVSKE RUSIJE, koji je Ruse pokrstio 988. godine u HRISCANSTVO , zapravo dokaz postojanja Ukrajinske pravoslavne crkve. Sta to znaci? neko je doveo Porosenka da iz Beograda zacikava RUSKU PRAVOSLAVNU CRKVU i zavadja je sa Srpskom pravoslavnom crkvom. Da li se na ovaj nacin rusi logistika SPC, medju pravoslavnim crkvama, samo da bi se OMEKSAO stav Srpske pravoslavne crkve ne bi li pristala na OTUDJENJE KOSMETA? Sumnjam da je tako podlu igru mogla da osmisli neka nasa vlastodrzacka glava, ne zato sto ne bi hteo, vec zato sto je ovo suvise visok nivo za njih u NISKIM UDARCIMA. Nas predsednik i svi oni koji su se oko ukrajinskog Predsednika „polomili“ prethodnih dana ocigledno je da su POMAGACI u politici AUTOGOLA u 89 minutu utakmice sa Sciptarima. Zar ce UVREDAMA na racun Ruske pravoslavne crkve i Rusije da se njihova jedinstvena istorijska i crkvena licnost PRINC VLADIMIR nije krstio u Rusiji, vec u Ukrajini sto je najveci dokaz postojanja Ukrajinske pravoslavne crkve( a ne u Kijevskoj Rusiji sto je istorijska cinjenica) postici nesto pred veliki samit Trampa i Putina, da ruski PREDSEDNIK stavi nas problem sa Sciptartima na Kosmetu na STO svetske deobe interesa. Funkcioneri vlasti u Srbiji suvise se igraju nasim glavama i interesima u svojoj takozvanoj VELIKOJ PATRIOTSKOJ POLITICI. Takva delatnost nece ostati nezapazena kod odnih od kojih ocekujemo neku podrsku. A, za sada smo tu podrsku dobijali samo od Rusije, pa makar ona bila i samo simbolicna. Svi ostali SAVEZNIICI I PRIJATELJI, jos od l992. godine su nam OKRENULI LEDJA, i presli su na stranu nasih neprijartelja. Imajmo to u vidu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.