Vučić od 3. do 5. septembra u Sjedinjenim Američkim Državama

Ostavite komentar


  1. Sigurni smo da će Aleksandar Vučić i ovog puta učiniti najbolje za Srbiju, kao što je uspeo mudrom politikom da nas vrati za pregovarački sto.

  2. S nestrpljenjem cekam da cujem povratak Vucica u Srbiju i da cujem sta se desavalo u Vasingtonu.

  3. Vazno je to sto je politika Vlade Srbije na celu s Aleksandrom Vucicem prema Kosovu i Metohiji cvrsto utemeljena i da se u ni jednom trenutku nece menjati.

  4. Razgovori nece biti laki, ali su neophodni kako bi se stvari pomerile iole sa mrtve tacke i kako bi svakoj od strana bilo bar donekle po meri. Vucic je svestan snage Srbije i snage SAD , te je nista drugo do realan.

  5. Velika podrska nasem predsedniku u ocuvanju nasih interesa i stvaranju boljih odnosa Beograda i Pristine.

  6. Pod hitno će međunarodna zajednica morati da promeni svoju lošu politiku prema Republici Srpskoj.
    Konstantno se vrši pritisak na Srbe u RS da oni priznaju KIM kao državu što oni to izričito odbijaju.

  7. Siguran sam da će Aleksandar Vučić i ovog puta učiniti najbolje za Srbiju, kao što je uspeo mudrom politikom da nas vrati za pregovarački sto.Naš tim na svaki sastanak ide potpuno spreman,

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.