Vučić od skromnog do svemoćnog za nedelju dana

Predsednik Srbije najpre sumnjao u svoju pobedu na predsedničkim izbrima, a zatim „spasao“ građane da ne izgube sudske procese sa bankama

Ostavite komentar


  1. On je i 2017. realno osvojio oko 49% glasova, dok je 6% falsifikovano (sve sa podrskom Dacica, Zukrlica, Pastora,….). To je i dalje opet bilo trostruko vise od drugoplasiranog. Sada ponovo pokusava da igra na faktor iznenadjenja, koliko god bilo providno. I Milosevicu i Kostunici se negativno odrazila na rejting podrsak kandidatima koji nisu uspelili da ostvare ocekivani rezultat (prvom Lilic, drugom Marsicanin), tako da je sve ovo jos jedna predstava za javnost.

  2. “ Nas skromni Aca “ vrlo dobro zna sta ga ceka ( a znamo i mi ) ako se ne kandiduje za mesto “ preCednika “ pa izgubi vlast a to je lepa nova ( a mozda i polovna ) sarena uniforma naravno posle legalnog sudskog procesuiranja . . . dakle partija i bratija ce iz petinih zila ubedjivati “ naseg skromnog Acu “ da se kandiduje ( posto je on sve naj . . . naj . . . ) sto ce on posle “ ozbiljnog dvoumljenja “ i prihvatiti na nesrecu ogromnog dela gradjana R . Srbije . . .

  3. Predsednik SNS bi se možda i vratio u Ustavne okvire i držao poziciju Predsednika Vlade Republike Srbije, kad bi u stranci imao bar jednog kandidata sposobnog da na predsedničkim izborima napravi bilo kakav rezultat protiv bilo kog opozicionog protiv-kandidata.
    Ali, pošto to nije slučaj, niti će biti u narednim godinama – upravo zbog stila vladanja koji je nametnut, on nema drugog izbora osim da se iznova i iznova kandiduje i maše svuda okolo činjenicom da je uvek i na svakom mestu i na svim izborima za njega glasalo tih 1,5-2 miliona glasača.

  4. Oni dobijaju izbore tako što pokradu glasove. Nadam se da gradjani ovaj put to neće dozvoliti.

  5. Dajte da se ne lazemo, on je najbolji kandidat SNS-a i ima najbolje i najvece sanse da pobedi.

  6. Vucic AKO prizna kosovo nikad ga niko ne moze smenit zato ce kosovari svi glasad za njega

  7. Naslov teksta uopste ne odgovara sadrzini.Bilo koja recenica izBozovicevog citata mogla je biti naslov.

  8. Vi u Srbiji trenutno boljeg nemate a izmenjalo ih se.Ovi što bi na vlast već su bili i nisu učinili ništa sem vlastitog bogaćenja

  9. Nema on nikakvu podršku, problem je u našem ne izlasku na izbore,on ima 2miliona od 6,7miliona.Znači sa 1/4 ima apsolutnu moć, zbog gomila ljudi koji ne ostvaruju svoje pravo.Zašto bi oni zvali i cimali da imaju normalno podršku?I tome dolazi kraj, jer je se smučio i Bogu i narodu.Ide Mara,a idu i svatovi…

  10. Svi komentari su da te Bog sacuva.
    Ova opozicija i njihove vode ili strani placenici ,nazovi te jih kako hocete,nikada nece doci na vlast. Sta to oni nude SRBIJI I NJENIM GRADANIMA,STA???
    jedva produ cenzus i svi zajedno nemogu da skupe 15% glasova gradana.
    To urla,preti,pljuje,placu,mole itd.
    Njihov moto je! Sto vise pokrasti i sto jace ocrniti SRBIJU .

  11. Cao svima,svi se bune da je predsednik Vucic stalno u medijama,pa nemojte vi makar sto ga nepodrzavate da obestavate narod o njemu.
    Veliki pozdrav ,zivela srbija

  12. A šta da radimo kad Aca voli da kraducka glasove. Popis stanovništva je na svakih 10 godina, bio je popis 2001, pa 2011 i trebao je da bude popis na proleće 2021, odložili su za jesen 2022 da Aca i drugovi mogu lagano da kraduckaju milion umrlih glasova na predstojećim predsedničkim izborima.

  13. Za jedne novine koje toliko drže do novinarstva u Danasovim tekstovima ima neprimereno mnogo štamparskih grešaka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.