Vučić od službi napravio estradu

Brojne afere prisluškivanja u poslednjih pet godina ostale bez epiloga

Ostavite komentar


  1. Sve i da je tako. Koja drzava bi cutke prihvatila da je optuzujete da vas spijunira? Brze bolje prihvatila razgovore koliko sutradan sa vama? Da ovo sa prisluskivanjem nije bila istina cenim da bi makedonci ulozili barem protestnu notu, ako nista drugo, a ne dolazili da se dalje razgovara.

  2. Ne mogu da verujem da iole ozbiljan čovek može da poveruje šta pišu tabloidi. Pa dobro znamo kakve su upravo tabloidi gadove pisali o Vučiću , pa ko da u to poveruje.

  3. Vucic je jedan tipican los estradni "umetnik", pa nije cudo sto je i od sluzbi napravio estradu, zajedno sa svojim drugovima gasicima i ostalima.

  4. Nije mi poznato šta je toVučić obmanjivao građane. To što je rekao da ima informaciju da su makedonske službe prisluškivale naše zaposlene u ambasadi u Makedoniji , da li vi mislite da to nije tačno. Pa on je dobio informaciju od nše kontraobaveštajne službe a oni ne daju informaciju koja nije tačna.

  5. Тамара Трпић нас је просветлила.Открива нам у мега чланку да Александар Вучић има само један интерес – опстанак на власти (невероватно!),али зато не спомиње да она има само један интерес – долазак на власт. Вероватно је то по Тамари Трпић велики проналазак написан под окриљем моје бивше симпатије ДС

  6. Pa nije zlocinac Bler to dzaba skolovao.
    Engleski i Americki narodi su ociscenog mozga vec 30ak godina te njihove vlade mogu raditi po planeti sta pozele.Jedina sansa za promenu vlasti ovde je ocajni polozaj radnika.Zbog toga je ogromna propaganda o ekonomskom oporavku (koji niko sem vlasti neoseca)
    Sa tim se kupuje vreme a znajuci koliko Srbin moze trpiti nepise nam se dobro.
    Druga nada je da mafija obicno pukne iznutra. ???

  7. Postovani, zamolio bih Vas da razmislite o sledecem predlogu. Sledeci put kad kriza bude drmala drzavu i ovaj nas triple PPP se ne bude skidao sa svih mogucih medija razmislite da ukinete mogucnost komentarisanja. To je naravno lose i za one kojima sluzi glava za razmisljanje, ali ne mogu da se oduprem utisku da se ovdje radi o inzenjeringu javnog mijenja, tj. puno komentara podrske. Na taj nacin bi izgubio tu mogucnost. Molim Vas da mi objavite komentar. Mali drustveni eksperiment. 🙂

  8. Posle njegove vladavine u svim
    segmentima drustva ostace pu
    stos,kao nauk svima,sta znaci
    kad se vlasti dokopa neznalica.

  9. On je svima jasan, ne upravlja zdravom pamecu ni samim sobom a upravlja drzavom. Nismo mi jasni mi, od kud pristajemo ???

  10. šta reći?
    doveo keramičara na čelo BIA , kome je glavni zadatak da nadgleda asfaltiranje slepih ulica sa stranačkim kolegama.

  11. Šta ste spremili kao sledeći scenario režiseru sudbina? Šta je Bler savetovao?Tipujem na iznenadni i ničim izazvani pokušaj trovanja šefa države.

  12. Politička situacija u SNS-u sve više liči na scenu "Za mnom braćo tifusari", zar ne?!!

  13. Vuciceva vladavina je teatar apsurda. Kao kod Beketovog Godoa svi cekaju da se nesto desi a nista bitno se ne desava samo mucna tenzija raste. Neko prica, neko spava a vlast onanise pred iskrivljenim ogledalom u haluciogenom transu videci ono cega nema a potpuno slepa za istinu koja joj sve jace gura prst u obnevidele oci. Razmere trenutnog besmisla nemoguce je potpuno objasniti jer smo davno presli u "Matriks" poremecene stvarnosti koju produkuje bolestan um!

  14. Док нашег драгог Инаугуранта прислушкује цели свет јер је препаметан и велики победник,истовремено он прислушкује своје грађане и комшије.То му је хоби.Целу ноћ се гања са коментаторима на свим порталима где га помену.Преставља се лажно и глуми невинашце.Док је у питању болесна сујета,предзиђе параноје.Видимо овде из текст- да је његов телефон пробијен!?Ја очекујем постепен улазак у параноју.Кога уствари то прислушкује цели свет?Онога који јуче прича једно данас друго.Онога који лаже самог себе,који има кризу индентитета.Можете постати Преседник,Краљ и астронаут али криза индентитета остаје.У таквом стању,кад јавно изговоримо било коју лажну реченицу(пропаганду)та иста реченица нам се враћа из етра као оштри бумеранг.С обзиром да смо је напамет изговорили и да је неистинита ми је и заборавимо.Отуда тај утисак да нас прислушкују на сваком кораку.Јер имамо много чега сакрити од света.Зато се и бранимо са лажним обећањима,оптужбама и желимо да купимо мало љубави од поданика,који нас сваким даном све више презиру.Тога нисмо ни свесни јер никада нисмо индентификовали како изгледају права осећања у односу на лажна.Тешко нама!!!

  15. Vidim, neke je pogodio moj prethodni komentar, dakle, ima istine u kometaru, pa ako i ovaj kometar bude zaslužio znatno više minusa od pluseva to će definitivno biti pokazatelj da sam u pravu, zar ne?!

  16. Predrag Rendulic, tamo gde inteligencija preispituje temeljna shvatanja drustva kome pripadaju ludaci caruju.Bi tako 1939 u Nemackoj,
    1945 SSSR i Jugoslaviji , 2017Severna Koreja i Srbija.
    Sumnjajuci da je moguce promenuti refleksije tog ogledala u blizoj buducnosti ja predlazem cekic.

  17. Dosadašnje delovanja Vučića na mestu predsednika Srbije svodi se na uzurpiranje i otimanje vlasti, samovoljno mešanje u poslove izvršne vlasti i prisvajanje nadležnosti koje mu ne pripadaju, čime je podrivanje i kršenje Ustava došlo do tačke da je u Skupštini neophodno tražiti njegovo razrešenje.

  18. Bravo za Vas komentar, tolikoo tacan, precizan, sazet opis trenutne sitauacije u Sbiji.

  19. Kurir i…dnevnih novina ne citam, ali sam se opkladio da ce po 100. put da se sve izgladi sa Vucicem. Vec su krenule i lepe reci medjusobno, lako proverljivo. Inace Vucic izmislja sam politicke dogadjaje, otvara vec otvorene fabrike, puteve…Zatim dijalogom sa samim sobom koje uvek prenosi, Pink, RTS, Happy…izgladi probleme, poveca plate i BDP. Secam se kada su Slovenci i Crnogorci trebali "crknuti" od gladi…da budem iskren postujem bilo kakvu vlast koju narod izabere i neinteresuje me kada se zali sebi pod nos.

  20. @Psi, Mitar Odović,
    kako Vas više nije sramota od rođene dece, rodbine i prijatelaj, ako ih imate, da više autokratu i jednog patološkog radikalskog lažova podržavate na bilo koji način. Sve je od početka predstava za glupavi deo naroda. Da li ste i Vi deo toga?

  21. Nije kriv Vucic. Sve sam mora da radi, niotkuda pomoci. Obavestio nas je sta mu rade, a onda je resio da sam sredi nesporazume, jer ima dobar mobilni kao i Makedonac i odmah su sve resili. Blagos nama. Skoro je bilo nesporazuma i sa Crnogorcima. Dobro oni saradjuju, ocas izglade stvari. Bivse Jugoslovenske Republike i glavari rade kao sat. Samo da im drugi ne smetaju. O BiH da i ne govorimo. Jedino se Slovenci ne javljaju. Podecaju nas na dobra stara vremena, samo njega nema.

  22. Auuuu, šta je udbaško-vučićevskih botova na ovoj vesti ….. izgleda BIA, VBA, VOA i ostalo društvo iz podruma radi u tri smene i hejtuje mišem, hahaha …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.