Vučić odbacio navode Đilasa o javnom dugu Srbije

Ostavite komentar


    1. Znači lagao je za Beograd na Vodi, koji nije izgradjen, za Migove, Pancire,helikoptere, za autoput Miloš Veliki, koridore 10 i 11? Sve je to ispunjeno, zar ne?

      1. Ispunjeno je samo u Vasoj glavi a avioni i helikopteri padaju, siromastvo eksplodira a sto se Beograd na vodi izgradio to ne doprinosi boljem zivotu srpskog naroda. Ode glavna zeleznicka stanica u nedodiju a autobuskoj se ni ne zna gde je a da ne govorilo o aferama pocevsi prvo od nerazjasnjenih ubistava, Ivanjice i td. Ovakvi pseudonimi koji se ne usuduju ni ime da napisu su sukrivci za ovaj haos!

        1. Evo me Dušane, pod punim imenom i prezimenom. Ako ne priznajete gore navedeno, u prethodnom komentaru, Vi ste taj koji ima problem. Očigledno mrzite…. Nemojte to raditi. Ima mnogo stvari za kritiku, ali gde ih nema. Evo me u Nemačkoj, pa i ovde postoje kritike, ali i pohvale vlasti. Ne može se to porediti, ali ovde ne mrze. Prestanite to raditi. Biće Vama lepši život.

        2. Pao je helikopter koji je kupljen još za vreme SFRJ, isto i avion, jer su bili 30 godina stari, ali to neko namerno zanemaruje.

      2. Od svega navedenog, izaberi makar jedan projekat Koji je poboljsao zivot obicnog gradjanina Srbije?! Beograd na vodi?! Koridori??? Uradjeni iz kredita, pri tome sa najvecom cenom u na svetu po km autoputa. Vracace I nasi unuci kredite za te puteve, a bratija napunila svoje dzepove I dzepove svojih unuka.

        1. Auto put Beograd Cacak je odlican i doprinosi boljem zivotu naroda. Auto put Beograd Tabanovci je odlican, krenes u Grcku ide kao zmaj isto tako prema Bugarskoj. Beograd na vodi je mnogo bolji od onog rugla sto je djilas ostavio. Potpisi se imenom cega se plasis, nece ti niko nista.

        2. Treba ZAUSTAVITI SVE IZGRADNJE … jer kada su TITOVI KOMUNISTI izgradjivali tada su najvise KRALI… PRESTANIMO SA IZGRADNJIOM…

      3. Jeste i zato jesmo u dugu. I to ce sve lepo da otplacuju deca frilenseri. I vi i vasi autoputevi, Lazari, Milosevi Veliki i Djure i Pere. Deca nemaju da jedu.

  1. Zaista sramno da Dragan Đilas ima pre svega obraz koji je državu Srbiju doveo do bankota apsolutno.nema pravo bilo šta da komentariše po pitanju BDP-a. Kada je tako pametan zašto svoj program nije predstavio 2008 godine kad je imao priliku, nego ga tad nisu interesovali gradjani Srbije nego samo lični interes.

    1. SNS je dosla na vlast, izmedju ostalog, naklapajuci kako je DS toliko zaduzila Srbiju da smo skoro bankrotirali. Te 2012. god. javni dug je bio 15.219,6 miliona evra, a krajem 2018. god 23.328.438.301 evra! E sada, koliko su se zaduzili za ove dve godine, sam bog zna. Onda smo sa upola manjim dugom skoro bankrotirali, a danas smo najbolja na svetu. Blago nama.

    1. Hahahaha.. PA nije Sveti Sava, vec patrijasija. A nju cine obicni ljudi. Ili neobicni.

  2. Zelim da verujem Vucicu, jeste slagao jednom, ono u vezi penzija, ali sada i sam vidi kako izgleda kada jednom prvari a penzioneri su to oduzimanje razumeli i u vezi ubijene pevacice da ce se ubica otkriti u ponedeljak ali od tada to jest poslednjih godina drzi se onoga sto kaze. Najvaznije je sto je rekao i obecao da Kosovo nece priznati, vazno je samo da ne pripremi teren nekome drugom kome to nece znaciti nista da stavi potpis na nezavisnost Kosova.
    Ali zato sto kaze patrijar Irinje da ga godinama optuzuju da ce izdat pa izdati , ali narod koga ujede zmija i gustera se boji , vazno je da ga niko ne prevari, mislim na Vucica, da mu ni edan posao u inostranstvu nece biti bolji od pravljenja vina i gajenja vinograda u zemlji, a sumnjivo je sada sto ga toliko hvale bas iz inostranstva, neka se ne obazire na to.

  3. Borba sadašnje vlasti za politiku koja je prvenstveno vezana mir i stabilnost i širenje prijateljskih odnosa, kao i suočavanjem sa izazovima Srbije. Briga o našim građanima, o pitanju KiM. Želja za dobrom saradnjom i unapređenju odnosa u regionu. Održavanje ekonomskog ritma i borba sa koronom…Za razliku od prethodne vlasti koja je gledala samo svoje interese, a sada se ponaša bahato i bezobrazno.

  4. Ne gotivim Djilasa ali ovaj put nema razloga da mu ne verujem jer je u pravu kada je dug Srbije u pitanju, a moze se zakljuciti ko po obicaju nije.

  5. Hahahahah , javni dug je pod kontrolom, samo 26 milijardi…sve i da se radjamo trostruko vise, necemo ga vratiti sledecih 140 godina… Uzimate kredite i zivite u lazi, sramoto do vijeka !!!

    1. srecko nemas pojma o ekonomoji nauci prije sta je to BDP ,javni dug I onda uporedi Srbiju sa Zapadnim zemljama po tvom izboru pa se onda javi za komentar

  6. Sin Dragan se malo razume u ono što priča, a još manje misli. Čemu ograđivanje od napada kad napada i preti? Kod koga još prolaze te fore? Moraš biti ozbiljan čovek ako hoćeš da te neko ozbiljno sluša i shvati.

  7. Cak i ako se zaduzila drzava ne mogu da verujem da neko u situaciji gde smo se snabdevali zbog korone pominje takve stvari

    1. Vidim da je uspesno primljen ali zasto nije objavljen nijedan do sad zta nije u redu jel vas istina pogadja i vredja?Treba biti nepristrasan i uvaziti svacije misljenje i ono koje ti nije po volji.

  8. Ja sam fasciniran zabludom do koje narod moze da dodje samo prosipanjem pojmova poput gdp pgp rts kgb i sl. Znaci ono ce da ide i na sva zvona da vice kako se zivi super jer tamo neka cifra, koju u opste ne razume i samo zato sto je vodja lupio sakom i dreknuo gee deee peee, tako kaze. Znaci ono ce da gladuje, da ima platu 30 40 iljki, da ugradjuje plin u 15 god stara kola, da ode u market i potrosi celu penziju al ce i dalje da se drzi iste mantre. Najbolji u celoj Jevroooppiiii. Imamo autopuuut Milos Veeeliiikiii. Samo tako rajo, samo vi pucajte a unuci ce lepo u fabricice na traku za 40 iljki. Nece vise moci ni na kompujter pa da programiraju za neke pare, jer ce i to da im oduzmu.

  9. Ovo sve tek uvod, jer je Djilas krenuo u predizbornu kampanju, za predsedničke izbore, iako do njih ima gotovo godinu i po dana, i najveći biseri tek predstoje.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.