Vučić odgovarao na Fejsbuku o medijima, zagađenju, EU i platama (VIDEO)

Ostavite komentar


    1. Ti bi morala da se upises u osnovnu skolu, da naucis pravopis i gramatiku srpskog jezika…bar da pokusas

      1. Evo jos jednog licemernog opozicionog lektora a kojemu je fasada bitnija od strukture .Bitno je lektore sa nizom strucnom spremom sta je receno a ne kako je napisano.

  1. Lici na narucena pitanja. Inace, neko bi trazio i odgovore o aferama vezanim za njegove funkcionere. A odgovori o slobodi medija, zagadjenju i standardu su uobicajeni. Sve greske pretvara u sopstvene pohvale. On ne zivi u realnom svetu ili se bas bas pravi Tosa.

  2. Srbija treba da učini jedan veliki korak a to je da pomiri ceo svet, i sve što ulažu u naoružanje neka počnu da ulažu u nauku i tehnološki razvoj. Planetu imamo samo jednu , dosta smo se svađali ajmo malo da se razvijamo. Na tom koncetu trebalo bi ceo svet da se u budućnosti razvija.

      1. Hedona je secer, ne mogu pocetak i kraj recenice da joj se povezu, ali je jedini bot koji nije bezobrazan, ni sujetan.

    1. Kako da ne “ hedona “ …ali Aca sa Tesicem , penzionerom Stefanovicem , Petkovicima i sns “ pajtosima sa “ crnih UN ili US lista “ VALJA “ municiju i oruzje , kome god treba bez obzira na ideologiju , politicki sistem ili religiju pa cak “ zli jezici .“ kazu onima kojima je zabranjeno prodavati bilo sta …znate vec ko su … naravno za “ mir sa pomirenjima “
      Inace bleda , ne interesantna predstava “ preCednika “ sa banalnim ne sarmantnim sadrzajem osim “ vica “ da je Danilo “ posten radnik “ kome ni tata stric “ bata “ ne pomazu

  3. Je l’ pitao neko Vucica gde planira da zivi kada ne bude vise predsednik Srbije? Ostaje u Srbiji ili namerava da obilazi knjizare u Madjarskoj, Rusiji, mozda Turskoj…

    1. Pa vidis gdece, @hedona mu savetuje da pomiri ceo svet, pa kada pomiri kao sto je pomirio nas narod i susede, za njega zime nema?

  4. Gde su pravi komentari i pitanja?
    Npr. Kako se kažnjava predsednik koji krši ustav???
    P.Sajdžo 2020

    1. Ovaj gospodin “reče pozabaviti će se SA vodom i vazduhom”. Halo truju se ljudi već sada ne sutra.Odmah akcija.

  5. Sta se dogodi sa vladinim telom koje treba da utvrdi posledice bombardovanja 1999 godine. Zasto premijerka cuti o tome ko sme da stopira oviro telo i pod cijim pritiskom.

  6. PATOLOŠKI PA ŠTA
    Vučić je patološki uništivač Srbije, koji je stvorio i patološko okruženje koje ga i danas podržava. Medicina ćiti, i ako je on takav od samog dolaska na vlast. No glavni pomagači u stvaranju ovolikog zla su mu uzurpirana televizija, sudstvo i nekolicina razvratnih poslanika. Takva televizija mu služi i da stalno kleveta opoziciju a posle tih kleveta izlazi na potpuno neregularne izbore koje lako dobija. Opoziciji je strogo zabranjen pristup na tim medijima, jer iznose istinu o kriminalu vlasti. Vučić im od sada nesme dozvoliti ni da sede u (rijalitiju) Narodnoj skupštini. Koristiće i sud koji već radi po njegovom diktatu, samo kako bi sakrio istinu o svojim zlodelima. U tavom okruženju Vučić je počinio i najveća zverstva srpskom narodu u njegovoj istoriji. I tako je taj razulareni izdajnik kršeći Ustav izvršio predaju Kosova. Setite se kako je dodelio novi pozivni telefonski broj Kosovu i kako je priznao sva dokumenta Kosova. Setite se i da Kosovo nije bilo država pre njega. Ovo otvaranje granice Srbije prema Makedoniji i Albaniji nije ništa drugo nego stvaranje Velike Albanije na srpskoj teritoriji. A nama Srbima treba lična karta i pasoš da bi otišli u Gračanicu. To ova opozicija ne vidi zbog žudne pohlepe za vlašću. Isti taj Vučić je i opljačkao Srbiju, pa i penzionere. On je koordinator svih deśavanja u Srbiji, pa i tokova novca, gde su kese tu je i on. Zatim je onako u četiri oka i rasprodao celu Srbiju. Prodao je svo narodno blago Srbije, prodao je čak i pitku vodu. Gde su pare niko ne pominje. Kako je nestalo 38,5 tona zlata iz Bazela i to niko ne pominje. Na kraju je doveo strane investitore koji su otvorili svoja preduzeća i eksploatišu jeftinu srpsku radnu snagu. Vučić je tako stvorio robove koji imaju najniže plate i standard u Evropi. I krije da je svo radno stanovništvo nepovratno otišlo iz Srbije. Srbija danas nema medicinare, stručnjake, nema ni običnih radnika, sve je to pobeglo. Srbija je danas obična pustara. Sve se ovo dešavalo pod njegovom šapom.
    Ja nisam uticajan, ali postavljam pitanje ovim drugima. Dali se stide što nisu sprečili jednog ovako primitivnog izdajnika, klevetnika i evropskog podanika da napravi ovoliku nesreću? Zašto su čekali katastrofu?
    Na kraju, Vučiću, sve se zna, i dosta više tog tvog primitivluka, klevetanja i cinizma, dosadio si nam. Moraš da odgovaraš za počinjeno zlo. Da li ti je to jasno? Jedina tvoja satisfakcija je što tamo nećeš biti sam, imaće vas dosta…
    P. Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.