„Odgovoriću Podgorici ono što zaslužuje“: Vučić uoči odlaska na Samit Brdo-Brioni

Ostavite komentar


  1. Ih sad kad tamo ode pa se uozbilji pa prstom namesti naočare i onda kaže nekoliko mnogo pametnih stvari na svetskom nivou. A onda nas proda za Bud zašto i to prikaže kao veliku pobedu. Ono kao valač i gazivode na primer.

  2. Tako je, velikousti bezpameti. J…š diplomatiju, posvađaj se sa celim regionom, super ti je ideja.

  3. Bolesnik koji zna samo da širi mržnju.
    Vidi se da mu je Šešelj politički otac.

  4. CG je nezavisna drzava i ova izjava predsednika Srbije je direktno mesanje u unutrasnje stvari te drzave, sto je nedopustvo. Sto se tako ne ponasa prema velikim drzavama, vec uzeo CG jer je mala i jer srpski predsednik misli jos uvek da ona nesto duguje Srbiji i da mora da je slusa.

  5. opasan, namrcio facu, naprcio usta, cosav, strkljav, vodnjav…moral nula, pojava humor, vlada drugima jer ne vlada svojim zdravim bicima, Boze sacuvaj

  6. Tako kaže danas, a sutra će obećati da će početi da uči crnogorski. Ako ustreba.

  7. Plasi mecku resetom.
    Nije im ni za crno ispod nokta.
    Unistitelj Srbije. Svi su bolje proslu od nas.

  8. Takvog divljaka treba ignorirati, a ne mu davati preveliku vaznost. Vazan je u srbiji a u ostalim susjednim drzavama skoro nepozeljan. Prepotentan ovdje a lizac cipela velikim.

  9. Pametni uvećavaju svoj imetak i neguju okolinu a ova vlast se sili dok Srbija gubi na dostojanstvu i jačini.
    Nijedna republika ne bi otišla da je to valjalo i da je bilo blagostanja a danas u nedostatku drugih tlače svoje koji su pametnijih od njih i da je ovo normalna država većina njih bi bili niko i ništa.

  10. Панто, немој да си тако марцијалан , него лепо ти њега растури ко питу или палачинку , то ти је бар познато , ако не умеш да водиш државу !

  11. Gospodine (ako to jesi) Vučiću,zašto nas posvađa sa skoro svim komšijama.Tebi niko ne valja ako ti išta kaže, što se tebi ne dopada.

  12. Posvađao si nas sa svima u regionu.Lako je Tebi,Ti imas rezervnu drzavu,kao isvi tvoji pajtosi,koji uništavaju ovu Srbiju.

  13. Hvala svima na divnim komentarima.Svaka Vam čast, jer narod najbolje zna kakav im je predsjednik.Veliki pozdrav iz Budve

  14. Vaznija vest: danas na primorju suncano, bez bure i vetra. Plima na moru, nocu mlad mesec na zvezdanom nebu. Po danu se vidi Nhegosevoj mauzolej. Nocu je pod svetlom. Da nije ovoga sto je, galebovi samo remete mir. Nocu su ribolovci u osvetljenim brodicama u dosluhu sa ribama. Moca Orjen i Durmitor – stene i kamen koji ne naudi nikome. A sazrele masline i prezrele smokve. Sta ce ikome igde ovakav istinit naslov clanka u zivotu koji je jedan i kratak i moj..

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO Skupština drugi dan o litijumu: Aleksić pokazao povezanost Rio Tinta sa Sorošem, Blerom i Kušnerom, Brnabić rekla da je predlog zakona "najveća budalaština" (VIDEO) 10

UŽIVO Skupština drugi dan o litijumu: Aleksić pokazao povezanost Rio Tinta sa Sorošem, Blerom i Kušnerom, Brnabić rekla da je predlog zakona „najveća budalaština“ (VIDEO)

Nastavak sednice Skupštine o litijumu počela je za danas u 10 sati. Na dnevnom redu nalazi se opozicioni predlog izmena Zakona o rudarstvu i geološkim istraživanjima, kojim se traži zabrana geoloških istraživanja, eksploatacije i prerade rude bora i litijuma. Kako je i najavljeno, sednici prisustvuje ministarka energetike Dubravka Đedović Handanović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.