Vučić odgovorio Milanoviću: Kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika

Ostavite komentar


  1. E da je Milanoviću da vodi ovakvu kupusarsku politiku kao Vučić , gde bi mu bio kraj!!! Ovako može samo da zavidi, ljubomoriše i da laje !

  2. Evo glavnog autora primitivizma,bahatosti,neznanja!Ovako primitivno se ne razgovara nu u Cipuljicskim vu….binama,odakle nam stiže ovaj „kapacitet“

  3. Ništa novo.Predsednik nam bio i ostao grobar sopstvenog naroda i prostak.Prodala bih 5 ovakvih za jednog Milanovica

  4. Vrhunski odgovor! Poklopio ga Vucic da nije ni trepnuo… Milanovic se pravi pametan,a od nemoci i ljubomore ne znam sta bi,nego napadao Vucica… samo se malo zeznuo ocigledno!

  5. Хрвати шта су најављивали, то су испуњавали. Не тврдим да је то нешто најбоље, али су били од речи.
    Овде од летећих аутомобила, па до перача прозора, шта све нисмо чули. А стандард опада, млади и даље напуштају Србију, криминал је већ најнормалнија појава, док је задуженост државе прешла све границе. Милановић је веома цинично, али културно, све то рекао у једној реченици. А овај кад покуша да буде духовит, повраћа ми се од одговора и „хумора“.

  6. Tako je g.Milanovicu ,ovaj „bosansko radikalski „zeka je napravio kupusijadu od nekad slobodarske Srbije.

  7. Kakav brilijantan oodgovor,jos jednom je nas preCednik pokazao istancan smisao za humor,niko mu nije ravan-uci uci Drazo Petrovicu

  8. AV, gluuuuup si k’o noc. Svi lideri okolnih drzava su za tebe DRZAVNICI na nivou Čerčila… bolje ti je da cutis. Ti izgleda nisi cuo za onu narodnu “cutanje je zlato”.

  9. A jaaaooo kako glup odgovor. Nema nista gore kad neko misli da je duhovit a ne ide mu. Ali sta da mu odgovori, kada je Plenkovic na nasu veliku zalost u pravu. Ja Vucica ni ne smatram politicarem vec politikologom.

  10. Vučić očigledno ne razume, šta mu je Milanović rekao, kupusara je Ustav Srbije, po načinu kako ga Vučić praktikuje, to su mu poručili i studenti ispred Skupštine.
    Milanović niti „gazi“ Ustav Hrvatske, niti bi to mogao i da hoće, jer premijer mu nije osoba, koja ga smatra svojim šefom.
    Samo Srbija ima autokratu predsednika, samo je u Srbiji Ustav kupusara, koja nikoga ne obavezuje.

  11. Nepomenik ne da nije duhovit, nego je ozbiljna budala, poslaće mu glavicu fotoškog kupasa, koji je najbolji, mi volimo da ga jedemo, mi se ponosimop svojim kupusom, mi se ponosimo pitama krompirušama, koje volimo da jedemo, mi volimo i parizer koji nvolimo da jedemo, a kupusarska politika podseća na svesku svaštaru, koja se zove i kupusara, ne znam kako će glavica kupusa da buide dokaz da imamo odličnu politiku. Lako je njemu: neduhovit, priglup i ima dvanaest godina.

  12. Šala na nivou kao kad u JP šef priča vic, a svi radnici moraju da se smeju i ako ništa nije smešno.

  13. pa gde zivis covece, gde taj kupus jeste bio ,poznat i na ceni…nema ga vise nema sve si unistio sve. ti tvoji takzvani min poljoprovrede…….nema ga..a ovaj iz hrvatske ne bi ga ni uzimao imaju oni kvaliteyan proizvod..i opet 10 nula za Hrvatsku….e predstabnici hrvatske imaju pametnija posla neho s tobom da se vidjaju….

  14. Kakav kupus kakvi bakrači…proklijao nam krompir i istrulio lukac od bosanskog radikalskog lonca

  15. Vučić treba da pozove Milanovića na KUPUSIJADU u Šabcu!! Ljubav ide preko stomaka!!

  16. Greši predsednik Hrvatske Milanović. Predsednik Srbije, samozvani autokrata koji svakodnevno grubo krši Ustav države Srbije, Aleksandar Vučić vodi kriminalnu i štetočinsku politiku, antidržavnu i antinarodnu, zbog koje će sigurno odgovarati. Srbija će doneti RIKO zakone, po kojima će srpsko nezavisno tužilaštvo lako prikupiti dokaze za udruženi kumovski i klanovski kriminal.

  17. Tu pravu i izvanrednu politiku vodi još od 90ih, od 1998. kao Miloševićev ministar za (dez)informacije.
    Rezultat je očigledan a sličnost sa režimom Putlera očigledna: grupa oko „šefa“ pljačka zemlju do kostiju, rasprodaje sve što može, ruši staro i podiže megalomansko, preskupo, lažno novo, dok sve vreme brutalna kontrola i manipulacija javnog mnjenja stvara željeni „štimung“ jutros protiv u podne ta, juče protiv jednih, danas protiv drugih, neprekidno širenje straha od izmišljenih opasnosti, militarizacija, masovno iseljavanje građana koji tabanima pokazuju šta misle o radikalno naZadnim projektu…

  18. Neko od tih odgovora pomenuo da Vučić nije razumeo pitanje Milanovića. Neznam ko je Milanović dal je predsednik ili premijer ali naš predsednik mu je dao dobar odgovor. Kakvo pitanje bilo, a takav i odgovor dobio. Baš sam se od srca nasmejala. Imam jednu komšinicu hrvaticu koja je izbegla iz Hrvatske devedesetih i ona često pravi pitu krumpirušu za porodicu jer je naučila tamo. Ne, trebalo je da Vučić kaže da će mu poslati pitu krumpirušu.

  19. Varaždinski kupus, zaštićeni kupus Milanović ima pravoga kupusa … Vučiću nula bodova, pucanj u prazno

  20. Milanovicu je zao sto njegova ekpnomija ne napreduje ki nasa mi smo sampioni u svemir bre ko kaze nesto proti no ce samnom ima posla zivio aca srbin

  21. Nema ništa lepše nego kad pomešaš sarmice od futoškog kupusa sa dobrim rvatskim grahom, prste da poližeš…da li nam to u prenosnom značenju najavljuju ponovo „vojnički suljpa“?

  22. Bože, ja ne verujem šta čitam! Ljudi, da li ste svi vi sa pozitivnim komentarima odlepili!!!???

  23. Milanovic i Vucic se uvazavaju, malo jedan drugom poturaju,ali nista strasno.Srbi i Hrvati su slican narod,isti jezik,ista crkva i isti mentalitet.Ne treba se mrzeti,treba to zakopati duboko i nikada vise da se ne ponovi rat izmedju komsija!Najteze je onima koji su izgubili svoje najmilije ili su ranjeni i bolesni od rata, a sada ih niko i ne vidi i ne cuje.To boli i te kako.
    Zato,mir,ljubav.i razumevanje izmedju dva naroda.Srbin sam ali mnogo volim Hrvatsku i hrvate.
    Ekstremiste ne voli niko.

  24. Nemogu da shvatim tu mrznju koju Hrvati ispoljavaju prema Srbima neshvatajuci da je to veliki greh jer mrznja nije dobra i ni u jednoj veroispovesti se nekaze mrzite svoje komsije

  25. ZAO MI JE SRBSKOG POSTENOG NARODA. ALI VUCIC I NJEGOVA KAMARELA NEJMAJU NIKAKU POLITIKU.MOJ VUCICI I TVOJI OSTALI ZNATELI KAD CE TE STICI HRVATSKU NIKAD SA TEKVIM MEDIJIMA I MRZNJOM POZDRAV.

  26. Stvar je veoma jednostavna pogledajte minimalac u Srbiji a pogledajte u Hrvatskoj. Ipak ispadosmo kupusari.

  27. Ne bi’ ja vredj’o cuveni futoski kupus…nije zasluzio da ga ovaj uzima u usta, ima on „kumpir i krastavice“.

  28. Dvojica budala, koji se nalaze nažalost na čelu nekih država i prestavljaju nažalost narod,odnosno brukaju ga.

  29. Jel to bese onaj kupus sto sve manje ljudi moze da ga kupi u ovoj zlatnoj Srbijici pardon, platinastoj.

  30. Da li neko STVARNO misli da je Vučić odgovorio Milanoviću???? Ovaj automatski refleks od odgovora je samo odraz nemoći, neinteligencije i nevaspitanja.
    Da je odćutao Milanovic bi možda ispao neko ko komentariše stvari koje ga se ne ticu (njegovom srećom) a ovako…
    Neki ovde pricaju kako nam Hrvati zavide… na ČEMU? Na ekonomiji, na civilizovanosti, na čistoći zemlje, putevima, predivnom moru ili na tome sto smo na nivou civilizacijskog razvoja da možemo ući u EU?
    Bizarno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.