Vučić odgovorio na kritike da je danas u Nišu da bi zamaskirao održavanje konstitutivne sednice skupštine opštine Medijana

Ostavite komentar


  1. Mnogo je slučajnosti oko njegove niskosti, kao i uvek.
    Polako treba da se pakuje…

  2. Ja iskreno verujem kada g. Vucic kaze da nije imao pojma, kada imate toliko obaveza, planova, dogovora, sta jos moze da se doda planovima za do 2027, zaduziavnje, Vlada, pa vanredno zasedanje Parlamenta, autoputevi, pruge, direktne investicije, krediti, zaduzivanja, ma toliko toga i kako covek da se jos seti da je konstitutivna sednica u opstini Medijana, hajte molim vas, a to sta ce da urade pa upravo je to i rekao g. Vucic videcemo ih za 6 meseci, godinu dana, kada im zatvore slavinu, a ovo otvaranje aerodroma i polaganje kamena temeljca nema veze sa Medijanom. Napredno. Ziveli

  3. Ma hajte,sasvim slucajno se pogodilo. Zar zbog konstituisanja Opstine da cekaju strani investitori,ki ce preporoditi Nis i Srbiju u opste. Znate li kolino ce samo BDP biti povecan,ama ne mogu da vam opisem.

  4. Ako je sve spalo na jednu opštinu u Srbiji – (pro)dajte im i tu opštinu – nebitna je za dalji zaplet i rasplet.

  5. Nije mi ovo jasno, jel se to vlast u Medijani nije konstituisala zbog Vučića!? Inače ko je vama kriv jer više pažnje posvećujete Vučiću nego konstitutivnoj sednici u Medijani.

  6. Otišao da se divi svom portretu u centru na zgradi gde ga je postavila Sotirovska pa podseća malo na Sadamove oznake režima

  7. Стварно дебилно питање. На ниво средња група у обданишту! Председник државе, да „дефокусира“ за било коју општину. Дајте мало, оладите.
    „Данас“ – молим објавите

  8. Kao što je naredio da se ignoriše sve što nije on, i njega treba ignorisati!

  9. Pa bilo je najavljeno da će u Nišu biti 24.07.! Ipak je pomerio dolazak za jedan dan. Kao ne zna zbog čega!

  10. Zna koliko ce moci da urade kad im Sica Maleni zavrne slavinu. Da na rupice na kasicici za caj daje sredstva na koja po zakonu imaju prava … a da ovo je Srbija … (mada vredi se setiti isto je to uradjeno kad je SPO bio an vlasti u Beogradi, pa su prodavali sve zivo da bi nesto uradili)

  11. Još jedna sramna Vučićeva izjava o konstituisanju jedine opozicione opštine u Srbiji. Pa zar ne treba, kao predsednik svih gradjana, da čestita.

  12. Pravi se da ne zna a to je jedina stvar koja ga u životu zanima: rejting i pobeda svugde.

  13. Nije znao covek, to tako se slucajno potrefilo. On kad kaze dobro jutro, ja se spremam za spavanje.

  14. postenjem se nemoze u ovoj drzavi dobiti samo cir.Kod njih su pare a opstine moraju da prosjace za svoje. Srbija radi Beograd se gradi a koske se bacaju po ostatku Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.