Vučić odgovorio Savi Manojloviću i izneo najnovije rejtinge stranaka

Ostavite komentar


  1. I da krenemo od realnih 30-35%, to dovoljno govori o mentalnom sklopu ljudi u ovoj državi.

  2. Kriminalac, manipulator, lažov, uzurpator države, prodavac Srbije za ličnu proviziju, pljačkaš naroda…To je vučić aleksandar.

  3. Da SNS je na 47%, sa glasačima iz Bosne, svojom izbornom komisijom, svojim sudstvom i.t.d, sve pošteno.

  4. sve sama laž do laži on ne bi nikada ovo ni ono kao sto mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika pa posle mesec dana se kandiduje ,otišao bi na kosovo da nisi sve predao i poklonio a reče KM ostaje,nedam Gazivode i more drugih floskula

  5. Ако има будала који му верују,нека погледају оне Србе из Митровице,што протестују по улицама јер су истерани са радних места.Е и они су му веровали.

  6. „Unuverzitetski profesori brutalno lažu kako će voda biti zatrovana.“
    Ima li smisla išta napisati posle ovakve izjave Nepomenika. Eeee, Srbijo, gasi svetlo…

  7. а зашто албанске снаге господине прдседниче? Које су то албанске снаге на територији Републике Србије, да ли смо ми под окупацијом господине председниче? Нешто сте друго обећавали ономад кад сте 2012 са Томом на стиропору долазили на власт.

  8. U kasarni je bio jedino kao političar,ako ne pričamo o izmaštanom vojnom roku,gde se niko ne seća dobrog vojnika Vučka.

  9. On može da radi protiv naroda i njegovog interesa i da ga podržavaju? Nemoguće. Niko narod nije podbunio, već nam zdrav razum govori da uništavanje Srbije nije dobro. Oni koji to zagovaraju, žele da unište zemlju.

  10. On si pise ove procente kako mu odgovara. Smem da se opkladim da nikakvo istrazivanje nisu radili vec da on svakome odredjuje koliki mu je rejting.

  11. Čim komentariše znači da ga jako žulja, da je rejting u strmoglavom padu. Svakim danom sve niži i niži.

  12. Prosta Logik kaze da posle svih ovih protesta a nadam se da nece utihnuti,njegov rejting nema sanse da je 47 posto ali nazalost, on je jos uvek veliki i sigurno da su“ sutra“ izbori,ooet bi dobio najvise.On se obraca najglupljima a njih je u svakoj zemlji pa i u Srbiji najvise i oni koji su juce protestovali,sutra bi ga glasali jer je predsednik obecao cistu vodu,vazduh i zemlju plus cemo svi da budemo bogati

  13. Lazov Kai I svaki diktator, nista nije ispunio svako obecanje pred izbore nije opinion, lazov je lazov,
    To mora biti kaznjeno, glupi nepismeni glasaju za obi budale jer oh dovode iz bosne primitivne bosne

  14. Najbolji premijer i predsednik ikada. Vece plate nego u polaEU, nema nezaposlenih, radi se i gradi na sve strane. Treba mu napisati pismo da se kao Tito prihvati dozivotnog predsednikovanja.

  15. Koji su to „oni“ koji ne dozvoljavaju mediokritetu (za neke predsednik Republike Srbije) da ode na Kosovo kad god je potrebno?! Kako se onda taj deo teritorije države definiše „najbolji studentu Pravnog fakulteta ikada“? Okupiran? Ako da, zašto uveliko nije u ustavu Republike Srbije promenjen status južne srpske pokrajine (kako se to tvrdi na Andrićevom vencu i u Nemanjinoj)? Koga to „motaš“, ovu bagatelno kupljeno-prodanu masu koja odavno zna ko si, šta si i kakav si ali se vucara ko lisica za ovnovim mud… jer su nesposobni da drugačije ostvare svoje interese ili su u kriminalu?

  16. Poluinteligent.
    Svako jutro se budi i opterecuje se svojim rejtingom!
    Oskare, tvoj zivot je promasen!!!

  17. Хеј Вучићу, Истопи ти литијум и последње зрно поверења ‘

  18. mislim da jos nikad nijedan predsednik jedne (iole normalne) drzave nije objavio rezultate anketa, nijedan. Elem ovo nije drzava, caruk.

  19. Nesposoban da govori istinu – mora da ima neka dijagnoza za to. A rejting? Ko je vise nakrao?

  20. Kakvo lupetanje i pritom on, cuj iznosi rejtinge stranaka . Sacuvaj Boze i sakloni necastivog.

  21. Ovaj ne čuje sebe a što je još gore ne čuje ga ni Srbija. Pa ne možeš da dobiješ saglasnost ali se ne pitaš kako je do toga došlo, kako je predat naš suverenitet, kako neko reče Vučić dade sve što je u ratu bilo sačuvano.

  22. Kad si ti rekao da univerzitetsli profesori lazu i da ce voda biti cista onda mora da ce tako i biti…kao sto si branio interese Srba sa Kosova tako ćeš da nam odbaniš i vodu!

  23. Ovaj čovek nema veze sa realnošću. Za avione rekli Rusi. Litijum hoće zapad. Ko onda širi laži: univerzitetski profesori kojima je to struka? Jedna profesor je pametniji od čitavog SNS zajedno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.