Vučić odgovorio zašto nije zapalio sveću ispred OŠ „Vladislav Ribnikar“

Ostavite komentar


  1. Zanimljivo je da on kači na instagram sve što radi, i vodi sa sobom svoje potrčke-novinare, a sad kao nije to uradio. Znači, laže kao po običaju.
    A smisao tog pitanja je: Zašto ti kao predstavnik svih građana nisi javno pokazao saosećanje?

  2. Da se pojavio on, Brnaba ili Gangula, mesecima bi se na društvenom vrtela spoznaja šta ljudi misle o njima.
    A njihovi mediski savetnici su procenili da bi im je rejting istopio.

  3. Ha ha ha. Vučić nije hteo da pravi predstavu? Taj od svoje porodice pravi cirkus a neće od tuđe dece. Takav je napravljen, samoživ, bezosećajan, psihopata, narcis.

  4. Potpuno si ti svestan koliko te narod „voli“. Uplašio si se da te narod ne izvizdi i ne najuri sa mesta tragedije.

  5. Paljenje sveća na ulici nije naš običaj već je stiglo iz Amerike, mi sveće treba da palimo u crkvi za pokoj duše pokojnika. Mi smo Srbi i tako treba uvek da radimo!

  6. Da li postoje neki protokoli po kojima treba da se ponašaju predstavnici vlasti u ovakvim situacijama ? Istu izjavu Darije Kisić da ne mora sve da se kači na društvene mreže, instagram, trebao bi da nam objasni medij, državne novine koje prate ministre i njihovo javno pojavljivanje u datoj situaciji . Ima li toga danas ?

  7. Njemu je žalije što mu se ljulja fotelja pa koristi sve da bi učvrstio istu

  8. Vučić nije želeo da politizuje tragediju. Kao i većina nas upalili smo sveće u crkvi i pomolili se za sve žrtve.

  9. Hoćeš, hoćeš, svaki put autobusi zauzimaju površine, bulumenta radnika po državnim preduzećima baulja gradom a onda kočijaškim govorom se obratiš.
    I, da, sve što nije trebalo uraditi oko ove nesreće si uradio pogrešno. Došao nisi jer bi te popljuvali ali su humano nastavio da prikazuješ snimke na svojim televizijama, kao što si onomad pričao o mlevenju i mučenjima i sve u dnevniku u 20h.

  10. Ponovo odgovorio?!?!?
    Je l’ novi odgovor bar slican prethodnom?
    Ili se mali alek predomislio?

  11. Pa zašto ih nije pozvao iz te mišje rupe? Ili ih je pozvao da se konsultuje s njima a mi to u tim rupama ne čusmo. Manipulator!

  12. Nećeš psovati majku drugom jer ti imaš druge metode ako ti se stane na put. Samo lažeš ljude ali te već i ptice na grani poznaju.

  13. Što bi rekao onaj pop Žića u „Beloj lađi“ kome li se ti Bogu moliš bezbožniče jedan?

  14. On negde nije vodio kamere sa sobom ? Sigurno.
    Sram ih bilo,njega,Anu i Sapica sto se nisu pojavili ispred skole.
    SRAM IH BILO

  15. roditelji postavljali pitanja, ne bi to prenosio Pink, i ne bi bio unapred spreman na pitanja, ne bi mogao za to da optuži opoziciju, da su ispolitizovali taj njegov gest!

  16. On nije odgovorio zašto nije zapalio sveću ispred škole: Djaci su nastradali u školi, a ne u crkvi. Opet laže.

  17. Postovani urednici niti sam za Vucica a ni za vase simpatizere, ali bi trebalo malo vise da se bavite kultom porodice i valjanih vrednosti i da samim tim i promovisete crkvu. A sto se tice paljenja sveca, prvo iskreno saučešće roditeljima zrtvi, a svece i treba da se pale u crkvi, ali se kod nas sve Amerikanizovalo i izgubilo smisao.

  18. Nije moranje zapaliti svecu. Svako tuguje na svoj nacin.
    Nigde nepise ako si tuzan da moas zapaliti svecu….

  19. Žali sam sebe pa nema vremena.Razmislite o slogani,,Za našu decu“

  20. ja čuvam ovce ali bi me bilo sramota posle svega da se pojavljujem u javnost .Najbolji učenik i patriota za primer radikalne stranke

Ostavite komentar


Politika

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen 10

Brnabić: Nemam informaciju o dolasku Šolca i Fon der Lajen

- Ja sam predsednica Skupštine kod mene niko ne dolazi, stvarno nemam tu informaciju - rekla je predsednica Narodne Skupštine Ana Brnabić na konferenciji za medije na pitanje noviara da li je u mogućnosti da potvrdi posteu nemačkog kancelara Olafa Šolca i predsednice Evropske komisije Ursule Fon der Lajen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.