Vučić: Odložena poseta Makrona, imamo i loše vesti iz Prištine

Ostavite komentar


  1. Da prevedemo na istinu – Makron ne dolazi ,ali mora imati losih vesti da se malo skrene paznja…
    Takse ce biti ukinute uskoro i nema nista od formiranja vojske Kosova u Decembru…(naravno,vojsku ionako imaju ,nezvanicno…)
    Tako ja citam sve izjave kmezavog psihopate ,a vi?
    Pitam se samo od cega jos skrece paznju? Budzet?

    1. To što je po vama predsednik države kmezavi psihopata, samo govori o vama, a ne o njemu. Ne treba da prevodite ništa, svako razume na svoj način ono što je rečeno.

        1. Sendvič za Jelenu, a dolari za Annu. Kako bi rekao pokojni Đinđić, promenite matod. Kod minjđušice je metod promenjen i dobio je ono što je dobio. Metak..

      1. Draga „Jelena“ , naravno da govori o meni , govori to da umem da prepoznam mentalno obolelog ,’ajd da kazemo coveka…
        Drugo ,drugar’ce „Jelena“ iz bot komiteja , kmezavi nije moj predsednik ,prvo nije demokratski izabran ,a drugo predsednik je s(n)s-a,ne moze i jedno i drugo ,ja niti sam glasao za njih ,niti sam njihov clan ,stavise malo mi se gade ,sto rekao Djole Balasevic…
        Ne priznajem za predsednika „coveka“ koji nema jedan ,jedini dan radnog staza ,osim nosenja gajbica i lizanja dupeta vojvotkinji seseljugi ,verovatno je i dobio to njegovo ludilo od seseljuge…prelazno je to…
        Ne moze biti moj predsednik covek koji maltretira,ponizava , a od skoro i bije opoziciju ,jer vidite „Jelena“,oni su ,necete verovati ,moji predstavnici …isto tako ,necete verovati , mi koji nismo s(n)s-ovci ,smo takodje gradjani Srbije ,jedina je razlika sto je ne pljackamo…
        Mogao bih ja ovako do sutra „Jelena“ ,ali vec je kasno ,ne bih vas zadrzavao ,morate pojesti vas sendvic,nije zdravo jesti posle 7 uvece…

        1. realno si isti/a kao ove sns konkubine sendvičarke. čekaš iz nekog prikrajka svoju šansu ako opozicija osvoji vlast, da se zavučeš u neku opštinu na grbači radnog naroda i preduzetnika, pišeš komentare po zadatku. svi ste vi isti, kvarni i sitne duše.

        2. da,da,da:Sudeći po tvom komentaru, čovek bi zaključio da si ti veliki psihopata.Čovek dobio preko 50% glasova na izborima ,a po tebo nije demokratski izabran. Hteo ti to ili ne , Vučić je pedsednik svih građana Srbije pa i tvoj.

          1. Naravno da nije demokratski kupovati glasove, zastrašivati birače i zloupotrebljavati vlast, državne medije i institucije u svrhu pobede na izborima. Vučić je nelegitimni predsednik kojeg je dozvoljeno rušiti svim raspoloživim sredstvima. Jednog dana izučavaće se u školama kao primer nedemokratske uzurpatorske vlasti sa elementima fašizma.

        3. mene je sramota od tvog recnika!! a zdrava opozicija je dobro za jedno drustvo a to sto ti predstavljas je bruka

      2. Svi, cute,cute dok se ne naljute…!!A nojevi-pobedjuju,kukumavce,gledaju TV,analiziraju,slave obljetnice ,velikih datuma,dizu spomenike…Prica ima tuzan,i tih kraj,u vidu opsteg muka…

      3. Jelena:Gospođiće Jelena narod je kmezave psihopate smenio na izborima 2012. godine sa nadom da im se to zlo neće više nikada povratiti.

    2. Bravo za komentar. Obican spiner i huskac! Zalosno je samo sto nas ceo svet gleda kroz vucica, vesica, martinovica, stefanovica,maloga… Izopaceni, zli, truli i spremni na sve. Spasi Boze moj narod i moju zemlju! Amin.

    3. Ne znam dali sam u pravu, ali imam utisak da Vucic ne izlazi u javnost dok mu savetnici ne napisu govor. Zato mu predlazem da ih otpusti i zaposli nove, jer ne vredi, nema smisla da stalno ponavlja jedne te iste price, kojima hipnotise javnost dok zemlju nekontrolisano zaduzuje skupim kineskim kreditima kojima placa socijalni mir. Ali i to ima ogranicen rok trajanja.

    4. da,da,da:U Francuskoj je zaista danas spečifična situacija i normalno je što je Makron otkazao dolazak u Srbiju.Makron je još neke susrete sa stranim državnim državnicima otkazao zbog ovakve situacije i Francuskoj.

    5. sem sto pljujete po predsedniku, zasto ne upotrebite tu svoju pamet pa iznesete resenje za KiM ?? takvi kao ti su sramota ovog naroda

      1. Kriza na Kosovu ne postoji, samo interes da se mafijasi srpski zastite, kako bi mogli i dalje da scercuju i kradu.

  2. Da li je moguce da srpska opozicija cuti na sve ovo? Kako je moguce da ne zele, bar sada u ovoj situaciji, da podrze vlast u ovome sto se dogadja sa Pristinom? Ne radi se vise ni o Vucicu niti o bilo kom politicaru ili stranci. Radi se o Srbiji i njenom narodu. Celom narodu ne samo o onom ko je glasao za aktuelnu vlast. Kako je moguce da, mrzeci Vucica, opozicioni lideri mrze srpski narod? U svakoj drugoj zemlji vlast i opozicija se udruzuju radi vitalnih interesa zemlje. Kod nas oni rade jedan protiv drugog po cenu propasti zemlje i naroda. Neverovatno!

    1. Opozicija da podrzi vlast koja se odrekla ovlascenja drzave Srbije i na severu KiM? Vlast koja ima svoje predstavnike – Srpsku listu kao koalicionog partnera u vladi koljaca Haradinaja (to je onaj sa crvene Interpolove poternice izdate na zahtev Srbije)? Vlast koja je dala poseban telefonski pozivni broj svojoj juznoj pokrajini? Tu vlast da podrze? Vi se salite !?

    2. Koji je to Srpdki nsrod ns Kosovu koliko jele to ljudi?
      A koliko je naseg naroda otislo iz Srbije svake godine celo jedno kosovo ode zauvek iz srbije odksko je SNS i Vucic na vlasti.
      Otuda je orioritet Opozicije unutrasnja politika vladavina prava.

    3. Vidite „Olivera“ ima nas (nazalost) malo starijih koji pamte da je iste fore ,koje sada koriste kmezavi i njegova banda secikesa ,koristio i Zloba sa njegovom bandom secikesa ,samo su oni umesto Kosova ,koristili Hrvatsku,Bosnu,Hilandar ,pa vidi cuda i Kosovo.Sad ,uzimajuci u obzir da su i kmezavi i slager pevac KaleBrdo Kofercevic bili clanovi iste bande …vi izvucite zakljucak…i tako draga „Olivera“ ,historija/histerija se ponavlja i nekako uvek ispadne da ovi koji najvise pljackaju i unistavaju Srbiju ,da je oni vole najvise…

    4. Problem ste vi koji ste podržali ovog „presednika“koji zadnjih 25 god dokazuje da niti je dovoljno školovan niti dovoljno inteligentni da odlučuje o sudbini države i naroda.
      Zato smo tu gde jesmo , pred izumiranjem i ostaće pustara od Srbije
      Oni su i 90tih i sada koriste iste metode…svi koji ne misle kako oni kažu trebaju nestati iz države , milom ili silom
      Bolesnici prokleti

    5. Olivera ništa ne razumeš.Kakvo jedinstvo kada je opozicija satanizovana, okaraktirisana kao najveći državni neprijatelji, crtaju se mete, o kakvom jedinstvu govoriš. Dali je normalno da jedan čovek koji ima protokolarnu vlast da se za sve pita i odlućuje, porušio sve institucije. Zar sve mere koje Srbija trpi nisu donete zbog njegove licemerne spoljne politike.

  3. Vučić je mislio sa jeftinim trikovima da manipuliše Evropu, ali ne ide to. Ne može da potpišeš jedno a onda tumačiš sasvim suprotno. Ne možeš da potpišeš “neometanje Kosova u medunarodnom integrisanju” a posle “puj pike ne važi” i neko izmotavanje. Ako si mislio nešto drugo od onog šta sinpotpisao to si trebao da kažeš pre potpisa. Ne može u EU da pričaš jedno, u Srbiji drugo, u komšiluku treće, na Kosmetu četvrto, u Rusiji peto. Svi shvate da si neozbiljan, nepouzdan, prevarant ili šta već.

  4. Zalosno je da niko ne moze uticati na protivpravne odluke Pristine, nazalost oni su istrajni u svojoj nameri da nece povuci takse., ali smo i mi isto tako istrajni da Kosovo necemo priznati kao nezavisnu drzavu! Svet mora shvatiti ozbiljnost ovog problema, Srbija se svima silama bori da se sredi situacija sa KiM,mirnim putem,a Albanci bukvalno pozivaju na nemire tako sto planiraju formiranje tzv.vojske Kosova za 14.decembar

    1. Nije suština ili poenta u tom, beskrajnom, besmislenom biflanju i guslanju poput papagaja: ……..takozvano (tzv) ono, takozvano ono, „privremene“ institucije (čije?), privremeno ovo, izmešteno ono,……….i ostale otrcane mantre dok Albanci zaokružuju svoju državu i u tome, što je za njih mnogo važno, ih podržavaju skoro svi koji nešto znače u svetu i koji se, milo nam je ili ne, za sve pitaju. Mudrovanje, teranje inata sa svima, nefleksibilnost, podrugljivo i posprdno obraćanje pojedinim zapadnim državnicima, političarima i institucijama, neiskrenost, prevrtljivost,……… i još dosta epiteta kojima smo skloni poodavna nas neće nikud odvesti i nećemo se maknuti iz magareće klupe. Taj „Svet“ kome se Vi obraćate veoma dobro zna ozbiljnost problema, ali, takođe zna i to u kom grmu leži zeka tako da od kukumavčenja, glumatanja, žalopojkanja,……..slaba vajda. Jedini lek, i to od nas svi traže da, konačno, sa reči pređemo na dela što mi neveštim manipulacijama zaobilazimo. Počnimo, konačno, nešto konkretno, iskreno i shrsishodno da radimo jer nam svi vozovi pobegoše.

    2. I mi albanci Ivana , kao vi srbi za trenutak pomislili da se Vučić promenio , pokajao i resio da ispravi svoje pogreške pa smo za malo bili spremni da mu vjerujemo ali , za ne punih 6 godina on je sam sebe prvo iznevjerio a potom i vas srbe kada se u Europi počeo se predstaviti kao europski covek , a to mu i nije bas stajao sa nekakvim najobičnim balkanskim stosevima
      Moram priznati da i nas albance iznenadio sa tim balkanskim stosevima , kako je te stosevi dobro izvodio a najveca mu je bila Ivana :
      “ niko ne sme da ponizi Srbiju „

  5. Jeste li sada srećni? Zar da zbog jedne davno dogovorene posete predsednika Francuske Makrona, belosvetska „Žuta koalicija“ (ista su obeležja imali oni koji su podržavali Zajeva, Porošenka i naša „Ne da(vi)mo Beograd“ ) ti žuti šatori, pačići i prsluci su iz iste Soroševske fabrike, samo što eto Soroš senior bi da ruši one što je doveo na vlast a junior bi da podrži Vučića. Pre neki dan je Vučić dobio „Zlatnog Lava“ u Veneciji ali ne kao najbolji glumac, poput pokojnog Ljubiše Samardžić u filmu: „Jutro“ Puriše Đorđević, već „Zlatnog Lava za Mir“ kao predsednik koji je najuspešniji sprovodio mir na svetu i odmah je tu nagradu naša opozicija proglasila za „Falš nagradu“ koja postoji samo u glavama onih koji podržavaju Vučićev režim.
    Već sada proglašavaju i Nobelovu Nagradu za Mir koju će verovatno dobiti Vučić i nažalost i Tači, ništavnom, izmišljeno, Falš i ne znam kaku još. Ipak, da kažem, ako je Zlatnog Lava za film uzeo Giljermo Del Toro za film: „Oblik Vode“ i zatim postao dobitnik nekoliko Oskara za isti film – Analogija je očigledna…
    I, naravno da… da, da, da, u pravu si, ako sam te dobro shvatio, sve je ovo samo spinovanje, da i Srbi i Albanci što lakše progutaju onu Đinđićevu žabu i to onu najveću: Nezavisnost R. Kosovo da ali bez Zubinog Potoka (Jezera Gazivode), Severne Mitrovice i Zvečana (Trepča) i Leposavića i sa punim ZSO za ostale šest srpskih opština kao i eksterotijalnost SPC i njenih Metoha sa koridorom preko Mokre Gore… Eh, da, da, da, nažalost i Preševo i Bujanovac i uvek srpska Medveđa ostaju u Srbiji.

    1. Ja ti Miodraze verujem da si iz peci! I to one AV,AV,AV… peci. Nisi morao ni da se potpusujes.

    2. „Miodraze iz Peci“ ,vidim da nije kralj Ibi jedini psiho u vasoj sekti jajara…
      Predlazem ti samo jedno ,“MiodraGe“ ,prosetaj malo do Krajine i pogledaj koliko je Srba ostalo tamo ,posle uspesne „borbe za nas narod“ koju su sprovodili Zloba i njegovi podrepaski ministri vucic i KaleBrdo Kofercevic…mozda ti onda bude jasno o cemu ja govorim…u selima koja su vrvela od zivota i mladosti ,ostalo je tek po nekoliko ljudi ,vecinom iznad 70 godina starosti…a sve to od silne brige i odbrane.Sad ,mozda ja nisam u pravu i ne zelim to,ali se bojim da ce i na Kosovu ostati par Srba ,posle jos jedne „velike brige i odbrane “ tih jadnih ljudi ,od istih koji su se „brinuli i branili“ Srbe u Hrvatskoj…
      Miodrage ,pojedi tvoj sendvic nasusni ,bulaznis i „malo“ si inkoherentan..

    3. Miodrag iz Peći – inače zvekijev komšija koji je zveknuo Đinđića, kako sam reče pre neki dan – nakon nekoliko godina rešio da skine masku. Štaviše, spominje vašarske nagrade, te je va bank unapređuje u Nobelovu, a shodno svom idolu, potpiruje mržnju prema sopstvenom narodu. Smetaju mu žuti, te se osilio da deli lekcije i Srbima u Vojvodini, ali mu je odmah uzvraćeno.

    4. Ovaj,osim što je prvorazredni nepismenjaković,očito,ima problem i sa kefalom.Po običaju,i sam ne zna šta priča,tj,trabunja.Miodraže iz Peci – ispeci,pa reci!

    5. Koga laze sa tom nagradom? Lazna nagrada jednog mafijasa iz Italije koji je ukrao ime „Zlatni lav“ kako bi unosio konfuziju zbog naziva. Svako ko plati, dobije tu nagradu. Ta nagrada je smisljena prosle godine i prvi put je dodeljena bekom lokalnom pekaru pre sest meseci koji je platio da je dobije isto kao i ovaj kmezavi, kako bi krezubima narastao u ocima.

  6. Sve suplji monolozi. Pateticna retorika. Tapkanje u mestu. U mesto svetle buducnosti neprestano nudi kontinuitet sa mracnom prosloscu koja se zadrzalala jos samo u Srbiji, zahvaljujuci njemu i njemu to patosa pokorenih fozzila iz proslosti koju u cudu uspevaju da opstanu u mulju koji su sami stvorili i zilavo pokusavaju da u njemu uvuku svakog koga se docepaju.

    1. Nema proslosti dovoljno mracne da sakrije mamlaze koji se potpisuju siptarskim pseudonimima da bi napravili poentu …

      1. Ne vredjaj ako ne zelis da te uvrede. Ja se nikada ni jednom Srbinu nisam oratio sa pogrdnim nazivom ska, skijet ili skinat, prema tome nemoj ni ti nikada, apsolutno nikada da koristis pogrdni naziv siptar. Budi covek. Sovenisticke strasti vodicete u slepilo.

  7. Joj!!! Ovo je jos veci samar nego onaj u Parizu. Svi su znalu da od Makronove pisete nema nista, Jer svi u EU, SAD i Rusiji znaju o kakvom se lazovcini, plackasu penzionera i diktatoru radi. Makron je samo hteo da ispadne kulturan, ali nije hteo da svoj i onako mali rejting obrusava sastankom sa Vucicem! Sad cekamo kako ce )utin da ga okaci o klin.

  8. Srbi treba da budu slozniji nego ikada, jer samo tako mozemo prebroditi ovu tesku situaciju. Sramni su pokusaji opozicije da se ova situacija zloupotrebi i navije voda na svoju vodenicu. Koliko god se politicki stavovi razlikovali, valjda sve treba da ujedini ljubav prema sopstvenoj zemlji i narodu.

    1. Petre, ne želim da verujem da si i ti jedan od sektaša kad tako pametno pišeš. Ali ajde kad već spominješ slogu i ljubav, kreni od tvog predsednika. Da nas on baš sve tako voli i poštuje, ne bi bili u ovoj situaciji. To što kaže opozicija, to je njihovo pravo. Jer isto kao što tvoj predsednik uzima sebi za pravo da nas svakodnevno ponižava i laže, eto isto tako ima svako, pa i opozicija da ga kritikuje. Živi s time.

    2. Баш су срамни покушаји опозиције! Наручито пре неки дан када Борко главом удара у металну шипку а овај други пљује зубе.

  9. Obratiti paznju na ovaj oksimoron: „To je bila moja politika i to će biti i u budućnosti“, poručio je Vučić. I sad nakon „njegove politike“ na posletku smo iznenada MI saterani u cosak. Njegova izjava “šta ćemo 15. decembra kad usijane glave krenu na sever Kosmeta“ nema utemeljenja ni u jednoj cinjenici i predstavlja defetistički nastup i uzemiravanje stanovnistva
    Moje misljenje je da ovaj covek mora neizostavno dati ostavku zbog nesposobnosti ili da bude uhapsen zbog uznemiravanja gradjana i dugogodisnjeg delovanja protiv naroda drzave. U koliko se to ne dogodi u narednih 24 sata, onda neka je svim gradjanima Srbije jasno da su taoci okupacionih sluga od strane svih urusenih sistema drzave Srbije, Vlade, Parlamenta, vojske i policije i neka se ponasaju i preduzmu vlastitu zastitu shodno tome. Ne vidim nikakvu subverziju u najiskrenijem iznosenju licnog misljenja , da bi imali razloga da ga cenzurisete .

  10. Treba napokon jednom reci da se iza milion puta ponovljene krilatice svih režima“Srbi sa Kosova“krije prevara i podvala onim Srbima koj žive u Srbiji koja je teritorijalno 10 puta veća od Kosova a po stanovništvu koji se izjašnjavaju kao Srbi 100 puta veća!Dakle,taj narod sa Kosova koji se zovu Srbi evo vec 40 godina služe za propagandu i ustoličenje autoritarnog vodje nekad Slobodana a danas Aleksandra!Prvi je kao zeleo resenje za sve Srbe na Kosovu a ovaj drugi želi resenje za Srbe sa severa Kosova kojih ima 35-40 hiljada!Znaci jedna Vrnjacka Bsnja!Sad moji dragi Srbijanci….nas ucenjuje i drži u šaci jedna“Vrnjacka Banja“!Stvarno treba da nestanemo kao narod…i da kolektivno skočimo u Dunav,Savu…Moravu!

    1. Je’l da pogadjamo? Niti si sa Kosova, niti ti je iko od rodbine odatle?! Zato se uhvati cipuljickog izroda koji danas zastupa tvoje ‘100% Srbe’ pa zajedno prodajte dedovinu koja nije vasa!

      1. Do juce u kuci ti je visila Slobodanova slika a danas je Vuciceva…dzaba tebi prevesti i objasniti sta sam hteo reci,ali posto treba biti covek pokusacu da ti pojasnim!Tvoj Vucic danas ne razmislja o Srbima ispod Ibra njih je precrtao!To sto ja uporedjujem sever Kosova sa Vrnjackom Banjom je poredjenje koje je strasno tebi….ali meni znaci da cemo mi iz Srbije slusati kao zadnjih 40 godina probleme Srba na Kosovu,Krajini,Republici Srpskoj,Crnoj Gori…i da ce ti problemi koji njih muce nama odredjivati sudbinu…danas rat,sutra bezanje!Prijatelju…smesne su muke danas Kosovskih Srba iznad Ibra!Muke su Srbima ispod Ibra i tek ce da budu!Ali posle svih ratova,bombardovanja,sankcija i borbe protiv celog sveta MI smo dosli u situaciju da danas AV kaze da smo”saterani u cosak”…od koga???Od Albanaca sa Kosova???Smesno mi je da pomislim a kamo li da verujem da je to blizu realnosti!Niti sam za podelu,niti za pregovore sa zlikovcima koji vode”Kosovo” danas….a odakle sam,posto i to ne umes da citas…tamo sam gde su Studenica,Zica,Pridvorica….TI mali srbine sa Kosova!

  11. Vucicu, to sto se dogadja sa Siptarima na Kosovu je rezultat tvoje visegodisnje jalove, kapitulantske pregovaracke politike u Briselu. Direktna posledica tvoje karakterne gluposti i politicke nesposobnosti. Primetices da su te siptarske takse i formiranje siptarske vojske dosli samo nedelju dana posle Tacijevog povratka iz Amerike, tokom koga se sastao sa svima, od Trampa i Pompea do pokojnog Dzordza Busa. A svako dete u Srbiji odlicno zna da Siptari ne idu ni u WC, dok Vasington ne pritisne taster. … Ostaje ti da pocne da organizujes izbeglicke kampove po Srbiji, jer se zna sta sada sledi. … Vidis li sta si nam uradio nesrecnice?!?!?

  12. Gore vesti iz Pristine od uvođenja 100 % takse na proizvode iz Srbije i Bosne su ujedinjenje albanaca i kraj srpskih nada o proširenju Srbije ka albanskoj obali prema srpskim memorandumskim projektima iz 20- tog stoljeća
    Sve ostalo je samo lakrdija

  13. Srbija sve vreme radi na smirivanju tenzija i pokušava da mirnim putem dođe do rešenja za KiM ali Albanci nedvosmisleno guraju svoj cilj i nemaju nameru da popuste bilo šta.Nadamo se da će evropa reagovati i urazumiti Albance da to što rade nije po ustavu i potpisanim sporazumima.

  14. Nekada je vredela u Srbiji poslovica “ sve za obraz- obraz ni za sta“. Uljezi iz Bosne( Seselj,Vucic-pozicija), te opozicija( Tadic, Jeremic) su od nje napravili novu srpsku poslovicu : sve za vlast i novac- vlast i novac ni za sta“!Pozicija i ova opozicija su isti drek, istog soja i porekla( a svaka cast normalnim Bosancima).

    1. …prezimenom potpisao, rekao bih da si i ti uljez od preko Drine. To povlaci da si gori od poturcenih Srba, jer se stidis svojih korena. To ato nas vodi kzkolj srpskog naroda, a koji je slucajno poreklom sa teritorije koja nije Srbija, ne govoei nista o ljudima odande. I ovde ima isi procenat olosa. Uljez je neko ko nije dobrodosao, a ti uljezima smatras vecinu stanovnika Srbije.

  15. Konacno je isplivao plan koji je AV smislio sa Tacijem uz blagoslova svetslih sila. Ulaze Siptari na Sever kosova i dolazi do prebega Srba u Srbiju. Srpska vojska ne sme da uđe na Kosovo. Dolazi do odmazde i proterivanje siprara iz Presevske doline na Kosovo. To ce biti srpsko-siptarska oluja u kome nesme biti poginulih. I onda dolazi potpisivanje priznanj Srbije i Kosova u svojim granicama. Evropa ce prihvatiti razmenu stanovnistva jer sta je 100 hiljda izbeglica prema par miliina Sirijaca. Zrtava nebi bilo jer bi Srpska vojska stitila odlazak iz Presevske doline a Siptarska vojska i kfor odlazak Srba. Amerika i Rusija bi rekle to je volja naroda a nema promena granica.

  16. Zašto nas nas predsednik zbunjuje? On jao da sada otkriva mlaku vodu? Čoveče Ykodovo je priznato od strane 116 država sveta i mogu da rade šta žele. Druga je stvar šta vi odugovlačite i izvrćete đentlmenski sporazum po kojem je Ykidovo otvarajući pregovore sa Beogradom dali časnu odstupnicu Beogradu da bas ne dozivi totalni poraz. Albancima je strpljenje pri kraju i ovim merama ubrzavaju pregovore kako bi pomogle Srbiji. Nadi ljudi o ovoj diplomatskoj igri naravno da nemaju pojma. Kosovo je mogli da oformi vojsku još davno pre, pa zato nema ni čuđenja ni drame.

  17. Bogami loše vesti nikako ne bismo voleli da odgovaramo na ovakve provokacije koje gube kontrolu mira, ali isto tako i ne možemo dozvoliti da nam se nešto otima…Treba samo Albanci da se vrate nekoliko koraka nazad i da krenu pregovori po Briselskom sporazumu tako je najbolje i za njih i za nas

  18. To su rzultati TVOJE politike,sam odlučuješ,sam donosiš odluke,kršiš i Ustav i zakone,ne slušaš nikoga,na dobronamerne sugestije reaguješ surovo ili preko svpjih kerbera ,napadaš Crkvu,akademiju,akadademike,intelektualce,umetninke,već o opoziciji da se ne priča,zaklanjaš se iza naroda,manipulišeš,hoćeš da budeš sam i jedini.A to će imati i svoju cenu,hajde što ćeš je ti platiti,nego što će ova gržava i ovaj narod žestoko osetiti.

  19. pa šta će makron lično da guši demonstracije ? e moj vođo, dobio si još jedan šamar ali obzirom da su ti glasači naivci i da imaš sve medije sa nac. frekvencijom neće oni to ni skontati. Čovek koji nikad ništa u životu nije radio još jednom ponižava Srbiju zbog svoje nesposobnosti.

  20. ne treba da posustajaemo ali ovo stanje je neodrzivo prema nasim ljudima na KiM! ne znam da li svi shvataju ozbiljnost situacije, ali ocigledno je da albanci zele da ovo preraste u sukobe kako bi imali opravdanja za sve zlocine. srbija pokazuje da je najdemoraticnija zemlja na Balkanu

  21. Srbija se sada nalazi u teskom periodu po pitanju KiM, vlada i predsednik rade sve sto je u njihovoj moci da rese situaciju mirnim putem i u nasu korist. Srbija to vidi.Ali iskreno, ne mogu , a da se ne zapitam gde je sada opozicija? Zar oni ne pricaju da im je stalo do srpskog naroda i drzave? Ako je tako ( a ocigledno je da nije) , gde je onda njihova reakcija da zastite srpski narod? Sada kada bi svi trebali da budemo kao jedno. Ali ne, njima nije dovoljno sto se borimo sa situacijom koju nam je nametnula Pristina, nego koriste situaciju da nas dodatno oslabe. Dovoljno su i do sada rekli o sebi, ali sa ovim ponasanjem su izgleda stavili tacku na sve. Poistovetili su se sa Albancima. Napred Srbijo, jaka si, i borices se kao i do sada do pobede!

  22. To sto je poseta Francuskog predsednika odlozena, ne znaci da on nece dolaziti, vec je ODLOZENA. Ali opozicija ne bi bila to sto jeste da ovo ne prokomentarise na njima svojstven nacin ( kao kritiku na vlast ). I, naravno, njima nista drugo nije bitno, ni to sto nam albanska strana preti formiranjem vojske, niti sto su zivotni uslovi nasih gradjana na KiM ugrozeni, nista , osim toga da je Francuski predsednik odlozio posetu. Jasno nam je sta je za njih jedino bitno- da se dokopaju vlasti i da dopune svoje bankovne racune parama gradjana. E, pa zao mi je , ali nece moci vise.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.