Vučić odlučio gde seli kancelariju na sedam dana

Ostavite komentar


  1. Možda je bolje da kancelariju izmesti na potezu Požarevac – Zabela, nikada se ne zna.

  2. Pa ti si otvarao kancelariju za prijem građana u Beogradu…koliko je trajala?Ima li nama spasa

  3. „Gde će da preseli kancelariju ako ne u Loznicu?“ Pa npr u Prizren ili u Prištinu. Ah,da, taj problem smo uspešno rešili tako što je iz Beograda pružena nemerljiva podrška formiranju potpune nezavisnosti Kosova. Sad se možemo posvetiti „razvoju“ ostatka Srbije u nadi da u dogledno vreme neće „niz put otpasti“ još poneki deo teritorije.

  4. I sada će on da im prodaje maglu o dobrobitima kopanja litijuma, i lekovitosti otpada i trovanja koji se pri tome stvaraju.

  5. Vec su pustili pricu, da male kolicine arsena, deluju antikancerogeno. Da li je to istina ili laž?

  6. Kopira Kolindu Grabar Kitarović.
    I ona je u svom mandatu urede selila po svim županijama u Hrvatskoj

  7. Bolje da otvorena kancelariju u Pećkoj patrijaršiji zajedno sa onim porfirijem rokerom(namerno malo slovo),pa da zajedno uništavaju naš narod…a ne da se onaj roker baštari na Dedinju…uskoro

  8. Neka Radoičića i njegove patrijote pošalje u manastir Tronošu za svaki slučaj zlu ne trebalo.

  9. On se poigrava i sprda sa našim životima prosipajuci iz supljeg u prazno.Gde je tih pedeset hiljada ljudi na ulici,nedelju dana u kontinuiteu,i da njemu a i našim mukama odsviramo kraj.Izgleda da on i oni oko njega ne shvataju da je trpilo puklo od svakodnevnog naprezanja!

  10. Zasto se ovoj budali dopusta da od Srba pravi ljude kojima se svi smeju? Zar u SNS-u nema bas nikoga ko dovoljno ceni sebe i svoje misljenje? Ne mogu da shvatim da ga SNS-ovce bas toliko podrzavaju u svim ovim neopevanim glupostima. Odvartno, to nisu ljudi…. nisu cak ni ovce…to su pokvarenjaci….lopovi….kriminalci….

  11. Bolje da preseli u Severnu Mitrovicu,da malo razgovara sa srbima sa severa,ili u Rafu pošto Izraelu prodaje municiju,pa da popriča sa palestincimaili u Kursk pošto ukrajincima takodje prodaje municiju,da popriča sa rusima iz Kurska.

  12. Ako se Kokanović i Petković plaše za svoje živote i kalkulišu šta će i kako će, narod Mačve ne želi zagađenu vodu i ne želi rudnik!
    Ovo nije borba pojedinaca, ovo je borba celog naroda!
    Bićemo prodati kao Krajina, kao Srbi sa KiM, ako dozvolimo Vučiću da bilo šta odluči u naše ime.
    Vučić je izdajica!

  13. @Šarlo akrobata,a šta bi sa ovim tvojima iz opozicije, što već pet godina paradiraju po Beogradu sa parolom dogodine u Prizrenu, pa ga još nisu videli osim na geografskoj karti,napiši nešto i o tome bilo bi korisno.

  14. Na našoj strani, protiv rudnika, su činjeci i znanje.
    Vučićevi argumenti za rudnik su laž i samo laž.
    Doduše on laže na svim nivoima.
    Ne verujem ni da spava u kasarni.
    Ne može on zaspati bez svojih mafijaških pajtosa.

  15. Koliko to košta? Od kojih para je plaćeno? Koliko sam ja razumeo, ne postoje sredstva za povećavanje plata u prosveti, ali ima za seljenje predsednikove kancelarije, rafale i za zlatne medalje.

  16. Ne „pecam“se na petparačke provokacije, prozivke i zamene teze te za razliku od „mojih“, „tvojih“,“naših“, imam samostalno mišljenje da je davnih dana u Ustavu Republike Srbije trebalo promeniti status Kosova u „okupirani deo teritorije“ i sa te pozicije voditi spoljnu politiku vezanu za problematiku raspetljavanja „kosovskog čvora“ bez „prodaje magle“ da ćemo „bankrotirati“ ako ne činimo 1001 ustupak u smeru izgradnje kosovske nezavisnosti nametnut od „spoljnjeg faktora“. A šetnji što se tiče inače, zdrave su za kondiciju i da se razgaze nove cipele, patike, retko daju željene rezultate u ma kom kontekstu osim ako su baš masovne i vremenski dugotrajne sa suvislim ciljevima i istim takvim predvodnicima.

  17. Gazi po zakonu i lomi sve što stigne.
    Po zakonu zemlju za rudnik ne može dobiti.
    Ko bude sarađivao sa njim izdajica je kao i Vučić

  18. A, pa ide u tazbinu bese “ prva dama“ otud, treba da ide u pristin, mitrovicu posto se “ brine“ za srbe ostavio ih i cirkus otiso tamo canak i ostali, uzasss srbijo ko ti je prefsednik

  19. Najgore od svega je to sto on ne postuje i samim tim ne uvazava misljenje naroda Srbije, sramota.

  20. Паметније би му било да се пресели на Папуа Нову Гвинеју бар на недељу дана да види благодети рударења литијума !

  21. Izdao svetu srpsku zemlju Kosovo i Metohiju zarad „r.srpske“ i jos hoce da kopa litijum da nas dokrajci. Braco i sestre ne damo Srbiju pridoslicama koji nisu iz Srbije, ne misle nam dobro!

  22. I oni južnjaci su prolupala. Pola ih je sve prodalo i uzelo dobre pare a sad hoće ponovo to da unovče,a sada će im to AV obećati i eto ga Rio Grande pardon Tinto

  23. Jel može negde van Srbije, malo dalje, recimo Australija ili Novi Zeland!

  24. Neka seli kancelariju na jug srbije na vlasinsko jezero gdeje kupio hotel i odmaraliste i ostali zemljiste preko milenijum tim

  25. Ko još normalan umesto da unovči resurse pitke vode, te resurse zagadi?
    Došlo je vreme žeđi, Mačva leži na vodi, a voda je obnovljiv resurs!
    Pa u rukama iole normalne vlasti mi bi cvetali

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.