Vučić iz Predsedništva: Odluku o iskopavanju litijuma moramo da donesemo kao društvo

Ostavite komentar


  1. Zive li ovi ljudi u nekoj drugoj zemlji,planiraju li mozda da se sa svojima negde sele odavde…
    Kako drugacije shvatiti njihovu zelju da zatru i zagade rodjenu zemlju?

  2. Tri brane za mokru deponiju projektovane su selu Dvorska . Moji potiču odatle , tamo su im grobovi . I danas imamo imovinu na i oko tih potoka . Iako je projekat odlukom vlade prekinut , RioTinto ,,podzemno radi“. Asfaltirao je puteve i putiće u svim zaseocima . Raspisali su konkurs o dodeli bespovratno 10.000 evra za mlsde poljoprivrednike . Ima samo jedna caka u ugovoru , ne smeju se protiviti niti učestvovati u bilo kakvom protivljenju delovanju komanija u tom području .

  3. Uzeo si pare smrdo, sad se dovijaj da proguras taj otrov ovde.

  4. Немци да гарантују? Прво све ратне одштете да се покрену и исплате па онда ми њима можемо да гарантујемо да нећемо да копамо.

  5. Nama je Predsedniče faktički oduzet deo teritorije. Ko je to u Evropi bio bombardovani, i
    to sa osiromašeni uranijumom mtajem20veka. Posledica nemerljiva. Nismo dobili ratnu odštetu, već su nas ti, koji trže još, da im damo i ono što je preostalo. Nećemo dozvoliti.

  6. Može li neko da objasni ovom razbojniku, raspikući, kukavnom huliganu… da MORA samo da se umre! Ništa drugo čovek NE mora!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.