Vučić: Odnosi Srbije i Turske najbolji u modernoj istoriji

Predsednik iz dvodnevne posete Turskoj za RTS

Ostavite komentar


  1. A,ako je Erdogan uistinu toliko veliki naš prijatelj,što ga ne upita – a jedino bi tako stekao,inače nepostojeće, poverenje srpskog naroda – 1. zašto je Turska priznala nezavisno Kosovo,i, 2. Zašto ne povuče takvo priznanje?

  2. Ja znam ko je usmerio Tursku da kupuje govedje meso u Srbiji. To je Prizrenac, Turčin poreklom koji je bio direktor u Prizrenu posle rata. U jednom sastanku u Istanbulu 2011 godine sa zainteresovanim uvoznicima mesa iz Turske, ubedio je te uvoznike da se najbolje I najkvalitetno govedje meso na Balkanu nalazi u Srbiji. Tako je počelo ovaj izvoz mesa u Tursku. Sada sve zavisi od nas kako će ubuduć biti sa izvozom. To sve zavisi od nas.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.