Vučić odustao od posete Crnoj Gori na Božić

Vučić s patrijarhom ponovo jutros razgovarao o Crnoj Gori

Ostavite komentar


    1. Jesi li uopste procitao clanak? Uostalom zasto se nije digla dzeva sto je Milo bozicne blagdane inkognito proveo u Majamiju, sigurno ga nije Tramp pozvao.
      Ilir Meta je vec drugi albanska predsednik koji se „Leci“ u Sijarinjskoj Banji i ako do zvanicne poste Srbiji, predsednika svih Albanaca nije doslo preko sedamdeset godina. @Istoricaru, raduje me sto je predsednik Vucic odustao za razliku od Kostunice na Badnji Dan i Bozic u peckoj patrijarsije 2.000 god. tuzan i sam uz svog suraka Anfilohije, bez i jednog mestanina i zlokobno naslutio da Srba vise nema u mojoj Peci.
      Zato ce na Badnji Dan i Bozic u manastiri Svete Trojice kraj Pljevalja biti nekoliko hiljada Srba pa i Bosnjaka koji su protiv nacionalizacije Srpske Crkve i njene imovine jer dobro znaju da sto vidis pred kucu cekaj ga u kucu.

  1. Strah coveku kalja obraz cesto. Huliganski mentalitet slabo prolazi u medjudrzavnim odnosima.

    1. Pažljivo sam odgledao celu konferenciju za novinare, njih dvadesetoro-tridesetoro kako reče Vučić, a kamerman niti jednom nije smeo da raširi kadar…
      Toliko se već ponavlja, toliko je ušao u šablon da čovek tačno može da pogodi šta će odgovoriti Goci Uzelac, Miri iz Tanjuga i nekom nesrećniku sa Studija B.

    2. Objasnite zbog čega? Nije to katolička crkva de se sve rukovodi sa jednog mesta. Svaka država ima pravo da ima i svoju crkvu. a što se tiče Minhauzena, on je odustao da ga nebi tamo vodali sa rukama na leđima kao Đurića po Prištini.

  2. Zar je iko poverovao da ce Vucic ici u Crnu Goru. Jos jedan od stoseva za zaludjivanje prostog naroda. Kao i mnogo drugih stoseva.

  3. Lepo je to, slikaš se sa patrijarhom, ostaneš u Beogradu.
    U narednoj fazi lider Srba preko kupi kuću na Senjaku

  4. Kod nas na Kosovo kazu,,stegni guzicu pa jedi psenicu,,…ocito da ga je strah pa zato nesme da ide .Izjemti ovakvog presednika

  5. Jednu stvar mu moram priznati!!!
    S..e već osam godina jedno te isto i uopšte ne pokazuje znake umora.
    A omamljeni narod klima apatično glavom.
    Srpski Voldemort!!!

  6. Svi, koji prihvaju, da je Srbija 1918 godine, C.Gori, ulaskom u prvu YU (Srba, Hrvata i Slovenaca), „ponistila drzavnost“, Djukanovicev postupak, da „zaokruzi drzavnost“, dobijajuci autokefalnost crnogorske crkve, sto je sledeci korak, politicki stav je ispravan. A ispravan je, jer je imovina crkve. do 1918 god. bila u drzavnom vlasnistvu.
    Za sve ostale, koji 1918 god. ne vide tako, ovo je sansa, da se Djukanovicu, konacno, (kad nije uspeo puc) oduzme vladavina, i da C.G., napusti NATO !
    Moze li to bez zrtava na Bakanu, ostavljam da razmislite.
    Hvala, ukoliko objavite.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.